yilarakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Logitech wireless gaming mouse G703 LightSpeed 54.55€ αρχική τιμή με +5€ μεταφορικά +3€ αντικαταβολή Skroutz από 105€ η επόμενη τιμή Idealo.de από 91€ με χαμηλότερη τα 79€ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2017 από yilarakos
vaggos88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 σε σχεση με το logitech g403 τι διαφορες υπαρχουν? γιατι ημουν ετοιμος να παρω το 403
yilarakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Sorry, δεν έχω ιδέα, απλά είδα 50% έκπτωση και το πόσταρα.
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αν το στειλει το cosmodata (μια φορα ειχα παρει με αντικαταβολη και δεν το εστειλαν απλα ποτε.. ) τοτε με εφτιαξες καλα γιατι το εψαχνα τις τελευταίες μερες.. Η μεγαλη διαφορα με το g403 ειναι το powerplay το οποιο ειναι wireless charging σε ενα μικρο και ακριβο mousepad που πρεπει να παρεις extra, 50m omrons που δεν σε ενδιαφερουν καν καθως και ισως λιγο καλυτερο build quality οπως λενε μερικοι.
DrFreeman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 H Cosmodata ακυρώνει συχνότατα με προφάσεις "τεχνικού σφάλματος" οπότε κρατάω μικρό καλάθι...
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλα και εγώ, άθλιο μαγαζί ειναι γενικα.. Παντως πέρυσι τετοια εποχη ειχα βρει και το wireless g403 45e στο plaisio απο λαθος μαλλον αλλα το τσιμπησα κανονικα.
vaggos88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αν το στειλει το cosmodata (μια φορα ειχα παρει με αντικαταβολη και δεν το εστειλαν απλα ποτε.. ) τοτε με εφτιαξες καλα γιατι το εψαχνα τις τελευταίες μερες.. Η μεγαλη διαφορα με το g403 ειναι το powerplay το οποιο ειναι wireless charging σε ενα μικρο και ακριβο mousepad που πρεπει να παρεις extra, 50m omrons που δεν σε ενδιαφερουν καν καθως και ισως λιγο καλυτερο build quality οπως λενε μερικοι. εριξα και εγω μια για παραλαβή απο κατάστημα. αντε να δουμε.
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Το προϊόν αυτό δεν υπάρχει πλέον στο κατάστημα. Προφανως θα φατε ακυρο οσοι το παραγγειλατε γιατι ηταν "λαθος". Εκτός αν απλά εξαντλήθηκαν τα 1-2 κομμάτια. Πιθανολογώ πως θα είναι το πρώτο γιατί το καταστημα ειναι ο,τι να ναι. Ακομα και οι υπαλληλοι εκει περα ειναι οτι να 'ναι. Χειροτερο κι απο το πλαισιο. Τουλαχιστον στο πλαισιο πας και σου μιλαει ενας ανθρωπος. Εκει για να καταφερεις να κανεις καποιον να σου μιλησει πρεπει να τους παρεις εναν εναν μεχρι να βρεις καποιον να θελει να σε εξυπηρετησει. 1
umbrella co. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ποση γελοιοτητα πια. Μα δεν βαρεθηκαν επιτελους?
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Εγω το πληρωσα με καρτα και θα τους τρεξω λιγο, αν και το εβλεπα να έρχεται.. Εδω λεμε σε διαθεσιμο προιον σε κανονικη τιμη εριξα παραγγελια με αντικαταβολη και απλα δεν ηρθε ποτε, ουτε email, ουτε ενημερωση ουτε τιποτα. Δεν ασχοληθηκα καν να τους παρω τηλ να δω τι εγινε απλα το πηρα απο αλλου, κατι τετοιο δεν μου εχει ξανατυχει ουτε στο πιο αγνωστο σκρουτζομαγαζο.
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Εγω το πληρωσα με καρτα και θα τους τρεξω λιγο, αν και το εβλεπα να έρχεται.. Εδω λεμε σε διαθεσιμο προιον σε κανονικη τιμη εριξα παραγγελια με αντικαταβολη και απλα δεν ηρθε ποτε, ουτε email, ουτε ενημερωση ουτε τιποτα. Δεν ασχοληθηκα καν να τους παρω τηλ να δω τι εγινε απλα το πηρα απο αλλου, κατι τετοιο δεν μου εχει ξανατυχει ουτε στο πιο αγνωστο σκρουτζομαγαζο. Εσυ θα τρεχεις, εκεινοι στα τετοια τους θα σε γραφουν 1
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλα ειμαι σίγουρος, αλλα 2/2 απο το συγκεκριμένο παει πολυ..
vaggos88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Με πήραν τηλ μόλις απο cosmodata και μου είπαν οτι δεν υπαρχει στον προμηθευτή τους. και οταν του ειπα οτι σήμερα το βάλατε προσφορά μου λεει μα το δίναμε στην κανονική τιμη....δεν εκατσα να ασχοληθο και να του πω οτι ειχε 54. Ο'τι να ναι 1-2 κομμάτια θα ειχαν η κανένα. πατάτα η δουλειά.
yilarakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Θα 'χουν τον ίδιο προμηθευτή με τα Public φαίνεται...απλά τραγικοί. Πάντως δεν το 'χε άμεσα διαθέσιμο, 1-3 μέρες έγραφε.
yilarakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ξανά διαθέσιμο στα 54.55€, μας δουλεύουν μαλλον. -Edit- Άκυρο, το τσεκαρα απο δυο κινητά πριν και τωρα παλι δεν υπάρχει η σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις