Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω μία παρέμβαση στην όμορφη κουβέντα ...

Έβαλα το far cry primal στο σύστημα με τον i5 750@3,99GHz και gtx 1060 3gb.

Μετά από μια ώρα παιχνιδιού (και βάλε) με το openhardware monitor ανοιχτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ,μου έδωσε αυτές τις ενδείξεις:

post-86610-0-38624200-1513863072_thumb.jpg

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο i5 750 με το συγκεκριμένο oc δεν κάνει bottleneck στην gtx 1060 . 

Επίσης βλέπουμε ότι η arctic 32 σε συνδιασμό με το coolermaster 690 (του 2009)

παρέχουν ικανοποιητική ψύξη !

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) ναι ο επεξεργαστής δεν ζορίζεται 

2) αλλά δεν έχουμε και bottleneck μιας και η κάρτα χρησιμοποιείται πλήρως(το GPU συνέχεια είναι πάνω απο 98%)... ο ορισμός του μη bottleneck xD 

3) Απλά βλέπεις πως φαίνεται ένα παιχνίδι όταν ο επεξεργαστής ειναι χαλαρός και δεν δίνει μπουκάλι στην κάρτα

4) τις μικροδιαφορές στο framerate τις βλέπεις γιατι στην αριστερή μεριά τρέχει το ίδιο σύστημα με πολύ γρήγορη μνήμη (νομίζω 3200 mhz) στην δεδιά με λιγότερο γρήγορη μνήμη (νομίζω 2600 mhz) πήγαινε στις πληροφορίες του βίντεο για να δεις τις ακριβείς συχνότητες βαριέμαι να το κάνω εγώ. 

απο τα 1+2+3 αποδεικνύεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται ακόμη και αν το δεις να συμβαίνει με βίντεο μπροστά στα μάτια σου, άρα εφόσον δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις καλό είναι να ρωτάς. 

Αν συνεχίσεις όμως και πεις όχι ειναι bottleneck κτλ.. ή απλά δεν θα απαντήσω ή θα απαντήσω πως συμφωνώ προσθέτοντας έναν αστείο σχολιασμό ανάλογα πόσο χιουμοριστική θα βρω την απάντηση σου. 

To video αντιλαμβανεσαι οτι ειναι δικο μου? Σου εβαλα link στο λεπτο που τρεχει το bench του tomb raider. Αγνοεισαι το δεξια μερος και κανε focus στο αριστερο, σε ολο το bench του tomb raider.  Η καρτα ειναι στο ~60% και οχι στο 99 oπως γραφεις, και παρολαυτα ο επεξεργαστης ειναι στο 43%! Παραυτα, ενας πυρηνας χτυπαει 80+% και προκαλει ξεκαθαρο CPU bottleneck. 

Aυτο ειναι πολυ πιο ευκολο να το εντοπισεις στο PUBG, στο οποιο αν θες να σου βγαλω video. Αν πεσω σε μια συγκεκριμενη περιοχη που ζηταει σαν τρελη single thread, θα δεις την καρτα στο 50% και τον επεξεργαστη καπου στο 30%, παρολαυτα ενα thread βαραει 99%! Επιησς ξεκαθαρο cpu bottleneck, και ας ειναι ο επεξεργαστης semi idle.

ΥΓ1. Πηγαινε στο 4:45 για παραδειγμα. CPU average καπου στο 60, ενα thread στο 86% και η καρτα 51%.. Αν αυτο δεν ειναι CPU bottleneck τοτε τι ειναι ρε αδερφε?

Δημοσ.

Τώρα προσπαθείς να επικοινωνήσεις με ανθρώπινο τρόπο με λάθος άτομο.

Είναι σαφές ότι υπάρχει θέμα, δεν ξέρω όμως εάν υπάρχει θεραπεία για τον εγωισμό.

Για αρχή φυσικα ;)

Και μια παράκληση, μην κάνουμε παράθεση συνεχώς.

Διαβάζω πράγματα που είναι επικίνδυνα για την ηλικία μου!!

Δημοσ.

Τώρα προσπαθείς να επικοινωνήσεις με ανθρώπινο τρόπο με λάθος άτομο.

Είναι σαφές ότι υπάρχει θέμα, δεν ξέρω όμως εάν υπάρχει θεραπεία για τον εγωισμό.

Για αρχή φυσικα ;)

Και μια παράκληση, μην κάνουμε παράθεση συνεχώς.

Διαβάζω πράγματα που είναι επικίνδυνα για την ηλικία μου!!

Mπα, δεν ειναι εγωισμος. Ειμαι τιγκα εγωιστης αλλα διψαω σαν τρελος να με βγαζει καποιος λαθος, ποτιζει αλλωστε τον εγωισμο μου μιας και μαθαινω πραγματα για να παιξω φιγουρα στον επομενο. Kατι αλλο τρεχει με τον συγκεκριμενο

Οφειλω δω να σου ζητησω συγνωμη για τις παραθεσεις, και λυπαμαι αν προκαλεσα προβλημα υγειας με τις φρικαλεοτητες που παρεθεσα :P

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αφού δεν θες να αλλάξεις σύστημα ακόμα, μπορείς να βάλεις άλλον έναν ανεμιστήρα στην ψύχτρα σου και να δεις μέχρι που μπορείς να ανέβεις ώστε να είσαι σταθερός. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 100 ευρώ και κάτι τσιμπάς i3 + μητρικουλα 5 - 6 γενιάς με λίγη τύχη...πουλάς αυτά που έχεις και παίρνεις και μνήμες....

Επεξ/σία από masteripper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...