Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους. Τελικά μετά από πολλές παλινωδίες, κατάφερα και έχω internet στην εξωφρενική ταχύτητα των 9 mbps, δηλαδή στο 1mb /sec. Με τα πολλά ο τεχνικός ήρθε στις 27/12, ένας μικρός που από ότι φαίνεται τον έχωσαν οι υπόλοιποι μέσα στις γιορτές. 

Όταν τον ρώτησα για VDSL, μου απάντησε σαν την Πυθία για μέσα στο 18 και βλέπουμε. Η σύνδεση είναι χαμηλή, αλλά σταθερή. Δεν είναι να δουλεύουν 2 συσκευές ταυτόχρονα αν θες να έχεις Video on demand, ειδικά για εμένα που δεν έχω τηλεοπτική κεραία. 

Περιμένω το πρώτο λογαριασμό να δω πώς θα πάει, θα τα ζυγίσω και πάω για φορητότητα. Ξέρουμε την στάνταρ τιμή διακοπής? Είναι 120€ πάντα?
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/1/2018 στις 1:22 ΜΜ, liakos356 είπε

Περιμένω το πρώτο λογαριασμό να δω πώς θα πάει, θα τα ζυγίσω και πάω για φορητότητα. Ξέρουμε την στάνταρ τιμή διακοπής? Είναι 120€ πάντα?

Ίσως να γνωρίζεις τώρα το ακριβές ποσό διακοπής μιας και πέρασαν κάποιες μέρες, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ανάλογο με τον χρόνο που απομένει έως τη λήξη του συμβολαίου και όχι στάνταρ ποσό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, petran91 είπε

Ίσως να γνωρίζεις τώρα το ακριβές ποσό διακοπής μιας και πέρασαν κάποιες μέρες, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ανάλογο με τον χρόνο που απομένει έως τη λήξη του συμβολαίου και όχι στάνταρ ποσό.

Αναλογα το συμβολαιο, εμενα θελει 2,5 μηνες για να ληξει το 24μηνο στην cyta αλλα ακομη 120 ευρω ζητανε αν φυγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλάμα. 

Έχω κάνει αίτηση για φοιτητικό πρόγραμμα στο σπίτι, για 24αρα ADSL. Την έκανα αρχές Οκτώβρη. Τους πήρα μια φορά 5 μέρες μετά γιατί μου στείλανε για ραντεβού που δεν ήρθε ποτέ κανείς. Τους πήρα ακόμα μια 15 μέρες μετά μου είπαν ότι έχει ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος και θα με πάρει ο τεχνικός για να έρθουν. ΠΟΤΕ. 

Δεν έχω ξαναπάρει τηλέφωνο. Γραμμένους τους έχω κανονικά, έβαλα Vodafone. Η φάση είναι ότι μου στείλανε τον εξοπλισμό 3 μέρες μετά την online αίτηση, και τον έχω 4 μήνες κοντά τώρα σφραγισμένο.  

Επεξ/σία από Agmourk
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ στην COSMOTE και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ

λογω δουλειας μετακομισα σε αλλη πολη εκανα αιτηση μεταφορας  και ειμαι στην 28 ημερα και δεν ερχονται ,.

ΠΑΡΟΛΑ αυτα μου ζητανε να τους πληρωσω και στελνουν κανονικα λογαριασμους για υπηρεσιες που δεν μου παρεχουν

εχω κουραστει να ακουω οτι το αιτημα σας ειναι σε προτεραιοτητα  και τιποτα αλλο

πραγματικα προσπαθω να συγκρατηθω για να μην τους βρισω

υπαρχει καποιο πλαφον στο ποσο μπορω να τους περιμενω 

να κανω αιτηση σε αλλη εταιρια για καινουργια γραμμη  

να κανω φορητοτητα

να κανω καταγγελια 

εχουν σπασει πραγματικα τα νευρα μου 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Απο που εφυγες και που πας

Η μεταφορά ειναι κατά 90% των περιπτώσεων και φορητότητα

Εκει που πηγες έχει δίκτυο

αν αναφερεσαι σε εμενα  φιλε

εκει που πηγα ναι εχει δικτυο κανονικα και στην πολυκατοικια που μενω αλλα και στις γειτονικες

στο καταστημα μου ειπαν οτι θα περει 10 με 15 μερες το πολυ

στο τηλεφωνο που με πηραν στις 6 δεκ μου ειπαν στις επομενες μερες θα σας καλεσει ο τεχνικος απο αποκρυψη να εχετε το νου σας

σημερα 21 Δεκ  ουτε μια κληση δεν ειχα , και σε τηλεφωνικες επικοινωνιες που προσπαθω να κανω λενε το αιτημα σας ειναι σε προτεραιοτητα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Panagiotis!! είπε

αν αναφερεσαι σε εμενα  φιλε

εκει που πηγα ναι εχει δικτυο κανονικα και στην πολυκατοικια που μενω αλλα και στις γειτονικες

στο καταστημα μου ειπαν οτι θα περει 10 με 15 μερες το πολυ

στο τηλεφωνο που με πηραν στις 6 δεκ μου ειπαν στις επομενες μερες θα σας καλεσει ο τεχνικος απο αποκρυψη να εχετε το νου σας

σημερα 21 Δεκ  ουτε μια κληση δεν ειχα , και σε τηλεφωνικες επικοινωνιες που προσπαθω να κανω λενε το αιτημα σας ειναι σε προτεραιοτητα

Τι να σου πω το βλέπω περίεργο εγω σε 4-5 μέρες το είχα μεταφέρει

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τι να σου πω το βλέπω περίεργο εγω σε 4-5 μέρες το είχα μεταφέρει

ισως στην περιοχη που μενεις ειναι πιο οργανωμενοι

στην δικη μου ειναι απαραδεκτοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...