fisikok32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μετά από ένα scan με το malwarebytes στο λαπτοπ μου , βρήκε αρκετά μολυσμένα αρχεία (για κάποιο λόγο ήταν όλα από το advance system care ) τα οποία και έσβησα . Στην επανεκκίνηση που έκανε μου βγάζει δυο επιλογές : 1) εκκίνηση της επιδιόρθωσης κατά την εκκίνηση 2) κανονική εκκίνηση των windows Στην πρώτη περίπτωση φορτώνει το λογότυπο και μετά μένει μια μαύρη οθόνη . Στην κανονική εκκίνηση μου βγάζει μπλε οθόνη ( φώτο ) Προσπάθησα να τρέξω σε safe mode αλά βγάζει πάλι μπλε οθόνη . Τι μπορώ να κάνω ;
Gigamestin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Προγραμματα σαν το advance system care δημιουργουν γενικως προβληματα. Aκολούθησε αυτο να δεις αν στρώσει https://neosmart.net/wiki/fix-mbr/#Fix_the_MBR_in_Windows_7 Εγω θα σου προτεινα φορματ .
fisikok32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα boot από ένα usb αλλά μετά το λογότυπο των win, μου βγάζει μαύρη οθόνη που φαίνεται μόνο ο κέρσορας . Τι μπορεί να συμβαίνει ; Με λίγα λόγια δεν μπορώ να κάνω ούτε νέα εγκατάσταση win7 αφού κολλάει συνέχεια μετά το λογότυπο και δείχνει μαύρη οθόνη, είτε κάνω boot από usb είτε από CD ! Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο θέμα hardware έτσι ξαφνικά ;
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκαθάρισε που κολλάει. Στο λογότυπο των windows είναι σε αυτό της μητρικής?
fisikok32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Είτε επιλέξω 'εκκίνηση της επιδιόρθωσης κατά την εκκίνηση' είτε κάνω boot από usb , cd μου βγάζει το ίδιο πράγμα . Φώτο 1 και στην συνέχεια φώτο 2 και αμέσως μετά μένει μαύρη οθόνη .
eliasjuve Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Κάνε έναν memtest https://www.memtest86.com
fisikok32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Κάνε έναν memtest https://www.memtest86.com το έτρεξα και όλα οκ.
eliasjuve Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ψάξε για το Hiren's Boot CD. Κατέβασέ το, κάψ' το σε ένα cd και εκεί θα βρεις πολλά εργαλεία διάγνωσης. Τέσταρε τον σκληρό μήπως εκεί είναι το πρόβλημα. Εναλλακτικά μπορείς να βγάλεις τον σκληρό, να τον βάλεις σε άλλο μηχάνημα και να τον τεστάρεις εκεί με το hdd sentinel.
fisikok32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Κάνε chkdisk ακριβώς αυτό κάνει και σε εμένα στην έναρξη αλλά όταν βγάζει μαύρη οθόνη , έμενα δεν προχωράει . (το άφησα ανοιχτό όλο το βράδυ )
fisikok32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ψάξε για το Hiren's Boot CD. Κατέβασέ το, κάψ' το σε ένα cd και εκεί θα βρεις πολλά εργαλεία διάγνωσης. Τέσταρε τον σκληρό μήπως εκεί είναι το πρόβλημα. Εναλλακτικά μπορείς να βγάλεις τον σκληρό, να τον βάλεις σε άλλο μηχάνημα και να τον τεστάρεις εκεί με το hdd sentinel. Πέρασα το πρόγραμμα σε cd , μπήκα στο μενού επέλεξα dos programs και από εκεί hard drive diagnostic αλλά δεν έκανε κάτι . μάλλον δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω . Μετά έβγαλα το σκληρό και τον συνέδεσα σε άλλο laptop σαν εξωτερικό , αλλά το hdd sentinel δεν τον βρίσκει (ενώ ο σκληρός δουλεύει κανονικά)...
eliasjuve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να διαλέξεις το mini XP από τις επιλογές του Hiren's και αφού φορτώσει τα XP να μπεις στο μενού με τα utilities, diagnostics κτλ. Κακό αυτό που το hdsentinel δεν βλέπει καθόλου τον σκληρό. Κάνε το παραπάνω που σου είπα, δες και τα υπόλοιπα διαγνωστικά για τον σκληρό και θα δεις αν φταίει. Εγγύηση έχει;
fisikok32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Έβαλα το mini xp και άνοιξα το check disk . μου έβγαλε αυτό : (φώτο) . Έγραψα C και μου έβγαλε cannot open volume for direct access . Εγγύηση δεν έχει πλέων . Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο σκληρός , αλλά μερικά αρχεία τα οποία δεν είχα προλάβει να κάνω αντίγραφο . Υπάρχει κανένα portable πρόγραμμα ώστε να μπορέσω να πάρω τα αρχεία πού θέλω ;
eliasjuve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 http://portableappz.blogspot.gr/2014/02/getdataback-simple-100-en.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα