4saken Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ηρθε χαρτι στο ονομα του πατερα μου με καμια 15αρια κλησεις προηγουμενων ετων (2003-2012).Μεχρι το 2006 η επιχειρηση rent a car ηταν στο ονομα του μετα μεταβισταστηκε σε μενα. 1ον Πρεπει να πληρωσω τις κλησεις μεχρι την μεταβιβαση?Μιλησα με Δημο και ειπαν ναι γιατι πρεπει να τους ειχα ενημερωσει για την αλλαγη.Δεν μου φαινεται λογικο. 2ον Καποιες ειναι για αυτοκινητα που τα χαμε πουλησει οταν εγινε η παραβαση, μου ζητησαν χαρτι απο συγκοινωνιων ως αποδεικτικο καθως και το τιμολογιο και το ΑΦΜ του αγοραστη. Οκ λογικο αν και το ΑΦΜ το θελουν για να βρουν τον νεο ιδιοκτητη, δεν νομιζω να ειμαι υποχρεωμενος, ουσιαστικα εξυπηρετηση ζητησαν. 3ον Καποιες εγιναν απο πελατες μας, ζητησαν τις μονιμες διεθυνσεις του στο εξωτερικο η ΑΦΜ αν ειναι Ελληνες.Οκ δεκτον.
Knight of Mercy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 1- Η μεταβίβαση ενεργής επιχείρησης δεν αναιρεί τις υποχρεώσεις της (συνέχεια δραστηριότητας). Αν ο Δήμος είναι Αθηναίων, προσπάθησε να εκτυπώσεις Φορ. Ενημερότητα απο το Taxis και αν σου βγάλει μηνυμα "απευθυνθείται στην αρμόδια ΔΟΥ" τότε έχουν προχωρήσει σε δέσμευση ΑΦΜ (έτυχε σε συγγενικό πρόσωπο το ΣΕΠ 2017). Η οφειλή δεν φαίνεται στο taxis.2- Προφανώς αν κατα τη παράβαση το όχημα είχε άλλο ιδιοκτήτη, τους δίνεις τα στοιχεία (αν και απορώ πως δεν το έλεγξαν). Υποχρεωμένος δεν είσαι να κοινοποιήσεις στοιχεία νέου ιδιοκτήτη (ας ψάξουν οι ίδιοι - προκύπτει η ημερομηνία μεταβίβασης απο το Υπουργείο).3- Φτιάξε μια υπεύθυνη δήλωση, επισυνάπτοντας φωτοτυπίες του Βιβλίου σου, και ας βρούν άκρη οι ίδιοι.Είναι σημαντικό να ελέγξεις, πόσο μάλλον να αποφύγεις, τη δέσμευση του ΑΦΜ γιατί μετά ο Κρατικός μηχανισμός θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά (συνήθως τους αρκεί που τα χρέωσαν κάπου).Φιλικά, 1
4saken Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Σε ευχαριστω, λαθος μου, δεν ηταν μεταβιβαση,ηταν διακοπη και εναρξη απο δικια μου πλευρα με μεταβιβαση ολων των αυτοκινητων κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα