Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα φίλοι μου. Έχει η ανιψιά μου ένα laptop (τριετίας-αυτό του τίτλου- πλήρως λειτουργικό, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Πριν ενάμιση μήνα παρουσίασε δύο μαύρες κουκίδες πάνω και κάτω στην οθόνη, που μέρα με τη μέρα έχουν γίνει γραμμές. Θέλω τη βοήθεια σας, τι μπορώ να κάνω σχετικά με αυτό.
Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αλλαγή οθόνης χρειάζεται.Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορώ να βρώ οθόνη και να την περάσει ένας φίλος που ξέρει από αυτά ή να το στείλω σε ένα μαγαζί που επισκευάζει laptops;;; Πόσο μπορεί να είναι το κόστος σε κάθε μία περίπτωση;
coolerman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορώ να βρώ οθόνη και να την περάσει ένας φίλος που ξέρει από αυτά ή να το στείλω σε ένα μαγαζί που επισκευάζει laptops;;; Πόσο μπορεί να είναι το κόστος σε κάθε μία περίπτωση; Αν το κατέχει ο φίλος σου,σαφώς και θα γλυτώσεις χρήματα πρέπει να βγάλει τα πλαστικά(οθόνης) και να δεί ποιό κωδικό/PN έχει η οθόνη..κόστος σε τεχνικό δεν το γνωρίζω σωστή αποφόρτιση του λάπτοπ,χωρίς μπαταρία επάνω κλπ
Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μίλησα πριν λίγο με το easyservice. Μου είπαν ότι μπορεί να είναι οθόνη ή κάρτα γραφικών. Η κάρτα γραφικών είναι πιο εύκολη και λιγότερο δαπανηρή από την οθόνη. Σε κάθε περίπτωση κάνουν δωρεάν διάγνωση και ενημέρωση. Ξέρει κάποιος για αυτό το service;;; Ανήκει στο easy bay world...ebw.
coolerman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι κάρτα γραφικών(κατα 99.99%)η οθόνη έχει χτυπηθεί/πίεση στο πάνελ,έχει καμμένα/μαυρα πίξελ. δόκιμασε απο έξοδο vga(laptop) σε εξωτερική οθόνη..ΑΝ έχει εικόνα στο άλλο μόνιτορ εικόνα χωρίς γραμμές..θέλει άλλο πάνελ αλλαγή. είναι εμφανές οτι έχει πρόβλημα το πάνελ
Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι κάρτα γραφικών(κατα 99.99%)η οθόνη έχει χτυπηθεί/πίεση στο πάνελ,έχει καμμένα/μαυρα πίξελ. δόκιμασε απο έξοδο vga(laptop) σε εξωτερική οθόνη..ΑΝ έχει εικόνα στο άλλο μόνιτορ εικόνα χωρίς γραμμές..θέλει άλλο πάνελ αλλαγή. είναι εμφανές οτι έχει πρόβλημα το πάνελ Σωστή η παρατήρηση σου φίλε μου!Θα το δοκιμάσω όταν το έχω στα χέρια μου. Αναρωτιέμαι μέχρι ποιό κόστος επισκευής αξίζει να δώσω για αλλαγή οθόνης, στο συγκεκριμένο laptop. Αν κάποιος ξέρει στο περίπου για τέτοιου είδους επισκευή ας μου δώσει μια ιδέα.
kremenarasi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Από 40-50€ περνεις οθόνη 15.6" 40πινς.και εάν το κατέχεις το αλλάζεις εσύ τζάμπα.εάν όχι δίνεις 20-25€ σε τεχνικο
Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Από 40-50€ περνεις οθόνη 15.6" 40πινς.και εάν το κατέχεις το αλλάζεις εσύ τζάμπα.εάν όχι δίνεις 20-25€ σε τεχνικοΆρα με ένα 100ευρώ σε τεχνικό ελπίζω να καθαρίσω!
topmar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, ξεθάβω το θέμα γιατί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εμφανίστηκε στο λαπτοπ μου που είναι 6ετιας. Τελικά μπορεί να μας κάνει ένα update ο μιταρχης, πως το έφτιαξε; Ήταν θέμα οθόνης; Κόστος;
kremenarasi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Αλλαγη οθονης. εαν πιανουν τα χερια σου θα σου βγει 40-50 ευρώ . μαγαζι 100€ 1
topmar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ευτυχώς πιάνουν τα χέρια μου σε αυτό το κομμάτι, οπότε εγώ θα την αλλάξω.... Την βρήκα γύρω στα 65-70€ στο Skroutz... Λογικά πρέπει να δω τους κωδικούς της από πίσω όταν την ανοίξω, για να παραγγείλω τη σωστή....
kremenarasi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, topmar είπε Ευτυχώς πιάνουν τα χέρια μου σε αυτό το κομμάτι, οπότε εγώ θα την αλλάξω.... Την βρήκα γύρω στα 65-70€ στο Skroutz... Λογικά πρέπει να δω τους κωδικούς της από πίσω όταν την ανοίξω, για να παραγγείλω τη σωστή.... εαν σε ενδιαφερει μεταχειρισμένο σε αριστη κατάσταση στα 40 ευρώ.εχω που ταιριάζει στο λαπτοπ σας 1
afm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άνοιξε το laptop. Βρες τον κωδικό της οθόνης. Google it για να βρεις όλες τις συμβατές. Μπες στις αγγελίες του insomnia και θα βρεις πολλές οθόνες 15,6 σε τιμές 15, 20 ή 30 ευρώ. Αφού μπορείς να το κάνεις μόνος σου δεν θα σου στοιχίσει τίποτε άλλο. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από afm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα