Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/176869-lenovo-tab4-x304f-10-wifi-black

Το αντίστοιχο λευκό το δείχνει μη διαθέσιμο.

Αμέσως χαμηλότερη skroutz 165€, και από το ιστορικό τιμής χαμηλότερη 149€ πριν 2-3 μήνες.

https://www.skroutz.gr/s/12682742/Lenovo-Tab-4-X304F-10-1-WiFi-16GB.html

Από ποιότητα και αν αξίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν ξέρω, έχει καλές κριτικές πάντως στο skroutz.

Δημοσ.

deal break η HD οθονη και τα 16gb. ( ειχε παιξει στον κοτσο ιδιο σε huawei στα 99 , αυτο ηταν deal )

Του Κωτσόβολου μου ήρθε σήμερα! Παραγγελία black friday. Τέτοια να ακούω...Αν και είναι για φίλο μου.
Δημοσ.

1ον. Ίδιο δεν ήταν γιατί έχει άλλα χαρακτηριστικά το ένα άλλα το άλλο. Μιλάμε ότι το ένα ήταν 8αρι και αυτό 10αρι.

2ον. Αυτό έχει σχεδόν pure Android (1-2 εφαρμογές της Lenovo έχει)

3ον. Δεν υπάρχει άλλο με τέτοια μπαταρία. Το φορτίζω μια φορά την εβδομάδα με χρήση 3-4 ώρες την ημέρα σε σερφάρισμα και μουσική.

4ον. Για όποιον το θέλει για ιντερνετ και μουσική δεν θα βρεί καλύτερο απο Ελλάδα σε αυτη την τιμή. Έχει φοβερά ηχεία και μπαταρία και παρόλο που η οθόνη είναι απλή, έχει εξαιρετική φωτεινότητα.

Δημοσ.

1ον. Ίδιο δεν ήταν γιατί έχει άλλα χαρακτηριστικά το ένα άλλα το άλλο. Μιλάμε ότι το ένα ήταν 8αρι και αυτό 10αρι.

2ον. Αυτό έχει σχεδόν pure Android (1-2 εφαρμογές της Lenovo έχει)

3ον. Δεν υπάρχει άλλο με τέτοια μπαταρία. Το φορτίζω μια φορά την εβδομάδα με χρήση 3-4 ώρες την ημέρα σε σερφάρισμα και μουσική.

4ον. Για όποιον το θέλει για ιντερνετ και μουσική δεν θα βρεί καλύτερο απο Ελλάδα σε αυτη την τιμή. Έχει φοβερά ηχεία και μπαταρία και παρόλο που η οθόνη είναι απλή, έχει εξαιρετική φωτεινότητα.

10αρη ήταν και το huawei
Δημοσ.

Του Κωτσόβολου μου ήρθε σήμερα! Παραγγελία black friday. Τέτοια να ακούω...Αν και είναι για φίλο μου.

Από black friday και ήρθε σήμερα;! Αργά δεν είναι;

Δημοσ.

Στα + του η υποστήριξη 4G/LTE με sim ... 

Στα - του η μικρότερη διαγώνιος με αυτή του θέματος (10"-8" ) ,αλλά είναι οι ανάγκες/απαιτήσεις  του καθενός 

Δημοσ.

η hd ready οθόνη 1280Χ800 για 10'' είναι μια χαρά. Οι περισσότεροι έχετε/έχουμε laptop με 1366Χ768 στις 15,6'' και τώρα σας ενοχλεί η ίδια σε 10''?! Ακόμα και εσέις που έχετε full hd σε 15.6 παρόμοια ppi έχετε  με hdready σε 10'' (το ίδιο καλά βλέπετε ως πικνότητα). 

Μη το κάνουμε σαν τα κινητά που κάποιοι ορκίζεστε ότι βλέπετε αόρατα pixels (πάνω από 300dpi) και θέλετε full hd (τουλάχιστον!) σε 5''.. Όχι δεν τα βλέπετε (σε κινητά). 

Στις 10'' μπορεί να φαίνονται τα pixel με προσεκτική παρατήρηση αλλά δεν έγινε τίποτα. Μια χαρά είναι αυτά τα pixel και βοηθούν να ΜΗΝ κουράζεται ο (μέτριος όχι αδύναμος) επεξεργαστής του και να μην αδειάζει άσκοπα η (μεγάλη) μπαταρία του. Καλύτερα αυτονομία και επιδώσεις παρά έξτρα πιξελ που δεν τα βλέπεις στην τελική.

Ήταν λοιπόν προσφορά αφού στο skroutz δεν έχει κάτι αντίστοιχο στα ίδια χρήματα. Καλύτερες και χειρότερες σίγουρα θα υπάρξουν αλλά και αυτή ήταν μια χαρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Στα 150ευρω δεν υπαρχει καμια απολυτως προσφορα στο tablet του mm που εκανα παραθεση μην τρελλαθουμε,το tablet του κοτσοβολου ειναι σε μια απλως συμπαθητικη τιμη για οποιον ψαχνεται.

Υ.Γ.Για την οθονη συμφωνω μαζι σου αλλα ηθελα να δωσω εμφαση οτι για 150ευρω δεν παιρνεις απολυτως τιποτα ουτε 32gb,ουτε fullhd,ουτε 10ιντσες,ουτε επεξεργαστη(διαφορα ο 212 απο τον 425 τι να κανουμε),μονο μπαταρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...