stamlam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα.Δεν γμωριζω και πολλα για τα ρουτερ για αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας Εχω ενα μοντεμ -ρουτερ του παροχου μοντελο HUAWEI 520c και πριν λιγες ημερες αγορασα ενα ρουτερ (μονο ρουτορ οχι και μοντεμ) το netgear r7800-100. Εχω συνδεσει τις δυο συσκευες με καλωδιο ethernet.Δειχνει το netgear οτι το σεταρισμα το κανει αυτοματα μονο του.θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει το μοντεμ-ρουτερ huawei να το ρυθμησω χειροκινητα να ειναι μονο μοντεμ.Θα εχω καλυτερη αποδοση,και πως γινεται αυτη η ρυθμηση ευχαριστω
rfc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Η ρυθμιση που ζητας να βαλεις στο HUAWEI 520c, ειναι το bridge ή το pppoe pasthrough και οχι δε θα εχεις καλυτερη αποδοση με αυτο το τροπο.
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 αν μπορουσες να αλλαξεις το netgearμε modem router θα ηταν καλυτερα να τα εχεις ολα σε ενα και να βγαλεις και το huawei απο πανω.αλλιως τα υπολοιπα τα ειπε ο rfc που για καποιον που μπορει να μην πολυξερει δεν ειναι και οτι πιο ευκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα