mclein Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου,με όλη την εκτίμησή μου,νομίζω οτι πάλι λάθος παράδειγμα μου δίνεις. Παπί με συμπλέκτη,δεν είναι παπί (πάντα κατά την άποψή μου). το supra x, που εχει συμπλεκτη ; και εντος τοπικ, απο σκουτερ με κλειστα ματια θα αγοραζα και το beverly police αλλα δυστυχως ειναι πολυ ακριβο ως αγορα & συντηρηση !!! 2
dimpa16 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 το supra x, που εχει συμπλεκτη ; και εντος τοπικ, απο σκουτερ με κλειστα ματια θα αγοραζα και το beverly police αλλα δυστυχως ειναι πολυ ακριβο ως αγορα & συντηρηση !!! Ακριβώς.Ακριβο ως αγορα & συντηρηση. Γι`αυτό και πρότεινα παπάκι 1
mp123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έπειτα από πολύ σκέψη ή καλυτερη λύση είναι το liberty 150 με abs στα 2500 ευρω.το mendley πολύ ωραίο αλλά δεν το πατάω καλά.το symphony το agility μπροστά στο liderty λόγο ντιζάιν και ονόματος είναι λίγα.το pcx το n max συγνωμη σε όσους το έχουν αλλά ανέβηκα είναι σανμπανιερα άβολο τιμονι.το sh ακριβό για ότι δίνει. Μια βοήθεια για μπουφάν.κορντουρα η δερμάτινο.ως 250 ευρώ καλά είναι. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2017 από mp123 1
mp123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Έπειτα από πολύ σκέψη ή καλυτερη λύση είναι το liberty 150 με abs στα 2500 ευρω.το mendley πολύ ωραίο αλλά δεν το πατάω καλά.το symphony το agility μπροστά στο liderty λόγο ντιζάιν και ονόματος είναι λίγα.το pcx το n max συγνωμη σε όσους το έχουν αλλά ανέβηκα είναι σανμπανιερα άβολο τιμονι.το sh ακριβό για ότι δίνει. Μια βοήθεια για μπουφάν.κορντουρα η δερμάτινο.ως 250 ευρώ καλά είναι.επισεις κράνος στα ίδια λεφτά.
AristidisZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δερμάτινο μπουφάν μόνο ως δεύτερο (ή τρίτο), μη το σκέφτεσαι καν Και από θέμα κρύου, αλλά και κυρίως βροχής, οι κορντούρες είναι σαφώς καλύτερες Με αυτό το budget νομίζω ότι παίρνεις και goretex (goretex είναι η αδιάβροχη μεμβράνη, δεν είναι μάρκα μπουφάν), που προσωπικά το συστήνω ανεπιφύλακτα
lary7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σε μπουφαν ενα Bering ειχα εγω και βγηκε εξαιρετικο, θερμοκρασιες κοντα στο 0 και εγω οδηγουσα με ενα πουκαμισακι. Για κρανος πρεπει να δεις τι χωραει κατω απο την σελα, full face ή μονο Jet.
AristidisZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Για κρανος πρεπει να δεις τι χωραει κατω απο την σελα, full face ή μονο Jet. Επουδενεί δεν είναι κριτήριο επιλογής κράνους το τι χωράει κάτω από τη σέλα, μη τα γράφετε ούτε για πλάκα αυτά Κράνος είναι μόνο το full face, τα jet είναι για να μην μας γράφει η τροχαία 3
_chris_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ναι ρε παιδιά. κράνος μόνο full face. τα υπόλοιπα ούτε για πλάκα. βλέπω κάποιους με αυτά τα κατσαρολάκια στο κεφάλι και με πιάνουν τα γέλια. ειδικά αυτά που δίνουν αν νοικιάσεις κανένα σκουτεράκι απλά για να μη σε γράψει η τροχαία. είχα μια πτώση με το μηχανάκι μου (φορώντας full face) και όταν είδα το κράνος είχε εκδορές και στο σημείο του σαγονιού γιατί έπεσα με το πρόσωπο κάτω. δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν είχα full face ή είχα τα κατσαρολάκια κατά τα άλλα τη γλίτωσα φθηνά. κράνος μόνο full face 2
mp123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τα agv μου αρέσουν.πιστευω είναι αξιόπιστα σε θέμα ασφαλείας.
mp123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν πας για Medley, φρόντισε να ειναι κατασκευής ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ... γιατι... να ξες... οι ιταλοι καναν μια μαλακια... και το μηχανακι χώριζε στα 2. Υπηρξε ανάκληση και τα μπαλώνουν με.... κόλλα. Δώσε αν μπορείς πληροφορίες για αυτό το θέμα τι να προσέξω αν πάω σε medley.
AristidisZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Τα agv μου αρέσουν.πιστευω είναι αξιόπιστα σε θέμα ασφαλείας. Μια χαρά κράνη είναι Βασικά να ταιριάζει καλά στο κεφάλι σου, δεν είναι όλα τα κράνη κατάλληλα για όλους, παίζει ρόλο και το σχήμα του κεφαλιού
mp123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Βρήκα το medley σε προσφορά.2820 κομπλέ τελική.αυτο θα πάρω.ολοι μου λένε δεν θα έχω θέμα σε σχέση με το liberty.
mp123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Άκυρο το medley.δεν το πατάω καλά.δεν θέλω πρώτο σκούτερ να μην το πατάω καλά.ειδα το n max Yamaha το παταω καλα.πολυ καλο στην τιμή συν το ότι έχει abs μπρος πίσω.εχετε δίκιο πρέπει να βρω σκουτερακι με abs.
xrhstosiak Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 κρανος μονο φουλ face επωνυμο με προδιαγραφες αν σε ενδιαφερει η ασφαλεια δερματινο ειναι πιο μουρη πιο αντοχης αν ειναι καλο αλλα οχι για κρυο και βροχη βασικοτατα τα γαντια για μενα επισης χειμωνα καλοκαιρι +1 για παπι η χρηστικοτητα σε σχεση με τα σκουτερ ειναι x10 ειδικα για καποιον που κανει παρα πολλες διαδρομες μεσα στην πολη τωρα αμα το θες μονο για τις καφετεριες καλο ειναι και το σκουτερ 1
mp123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καμία πρόταση για καλή αντιπροσωπεία Yamaha στον Πειραιά μαζι με καλο service για να το κλεισω το nmax.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα