Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούω προτάσεις από αυτούς που τα έχουν.sym jet 14 . kymko agility 150 . symp symphony 150.το πολύ 2200 ευρώ.παντα καινούργιο ή ότι άλλο στα λεφτά αυτά.χρηση για την πόλη μικρές αποστάσεις.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικα ανεβα λιγο budget και παρε είτε το agilitυ το καινουργιο με ψεκασμο και ABS είτε το symphony 200 με ABS. Ψεκασμος και ABS ειναι MUST.

To agility που το εχω οδηγησει ειναι αρκετα βολικο και με σχετικα καλη ποιοτητα πλαστικα, ο κουμπαρος που το εχει δεν του εχει βγαλει προβληματα. Απλα δεν εχει ζελατινα και τον χειμωνα μπαζει λιγακι.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε όσα λες.αλλα άμα πάω σε παραπάνω λεφτά δεν θα πήγε να σε sym η kymko.τωρα που το ψάχνω έχει προσφορά το pcx Honda στα 2650.

Δημοσ.

μεχρι 125cc δεν ειναι αναγκεο το abs στα σκουτερ.πανω απο 125 cc απο τον νομο πλεον πρεπει να εχουν.εγω θα σου ελεγα αν μπορεις να κανεις την υπερβαση να παρεις το pcx πολυ οικονομικο σε κατανάλωση και άψογο στον δρομο.

• Like 1
Δημοσ.

Αύριο θα πάω να πάρω προσφορά να το δω από κοντά.τα συμ τα κύμκο τα έχω δει.η χρήση θα είναι μες την πόλη για κάνα καφέ ή για βόλτα.

Δημοσ.

με αυτο το μπατζετ, φανταζομαι ζοριζεσαι γενικα οποτε :

δες ποσο κοστιζουν τα ανταλλακτικα σε καθε περιπτωση

γιατι φοβερο μηχανακι το pcx κ πιο ομορφο απο τα αλλα,

φημες ομως λενε πως τα σερβις τσουζουν & καθρεπτες κλπ περιφερειακα πονανε !

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου,μ`αυτο το μπάτζετ και κυβισμό,θα κοίταγα για crypton x.

Παπί,αλλά απο τα καλύτερα.Μικρή κατανάλωση,φτηνά σέρβις και ανταλακτικά που βρίσκεις και στο περίπερο που λέει ο λόγος.

Το`χα (πριν μου το κλέψουν) και μπορώ να πω οτι ήταν μακρά το καλύτερο παπί ever.

Σκούτερ στα 125cc...αρκετά ατροφικό,θα έλεγα.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι ζορίζομαι.απλος για αρχή έπειτα από 10 αυτοκίνητα ήθελα κάτι φτηνό.πηγα σήμερα τα είδα όλα ως 150 κυβικά.ολα ωραία ήταν αλλά μου έκανε εντύπωση τα piaggio.αλλη κλάση σε σχέση τα τα υπόλοιπα.για θέμα ασφαλειας μαλλον για το mendley παω.φανταστικο με όλα τα συστήματα ασφαλείας επάνω.900 ευρώ παραπάνω από ότι είχα βάλει οριο αλλά τα αξίζει .

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου,μ`αυτο το μπάτζετ και κυβισμό,θα κοίταγα για crypton x.

Παπί,αλλά απο τα καλύτερα.Μικρή κατανάλωση,φτηνά σέρβις και ανταλακτικά που βρίσκεις και στο περίπερο που λέει ο λόγος.

καταναλωση μη λεμε αστεια...3+ ευρω στα 80κμ και το σουπρα βγαζει 150κμ..

Δημοσ.

καταναλωση μη λεμε αστεια...3+ ευρω στα 80κμ και το σουπρα βγαζει 150κμ..

Να φανταστώ οτι είναι και στα ίδια κυβικά,ε; 135άρι το ένα,100άρι το άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Τι παπι του λετε του ανθρωπου, για βολτες το θελει οχι για delivery...

Εξαιρετικο το medley, το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει επιπεδο χωρο για τα ποδια, αρα δεν μπορεις να κουβαλησεις σακουλες. Οταν αλλαξα μηχανακι πηρα το carnaby για αυτον τον λογο, χωραει 2-3 σακουλες supermarket, κολες πλακιδιων, τσιμεντα, κουτες, σκυλια, Η/Υ, χωροβατες κτλ... Αν χρειαζεσαι χωρο μπορεις να δεις και liberty.

• Like 1
Δημοσ.

Να φανταστώ οτι είναι και στα ίδια κυβικά,ε; 135άρι το ένα,100άρι το άλλο...

ας δεχθω λαθος παραδειγμα. τσεκαρε καταναλωση του supra x.

και δεν ειναι θεμα, απλως εγω πηρα το crypton για τη δουλεια μου (κλειδαρας).

περαν της ομορφιας που ειναι για μενα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει,

η καταναλωση ειναι τραγικη. 80 χλμ κ το μεγιστο 95-100 με πολυ νορμαλ οδηγηση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ότι ζορίζομαι.απλος για αρχή έπειτα από 10 αυτοκίνητα ήθελα κάτι φτηνό.πηγα σήμερα τα είδα όλα ως 150 κυβικά.ολα ωραία ήταν αλλά μου έκανε εντύπωση τα piaggio.αλλη κλάση σε σχέση τα τα υπόλοιπα.για θέμα ασφαλειας μαλλον για το mendley παω.φανταστικο με όλα τα συστήματα ασφαλείας επάνω.900 ευρώ παραπάνω από ότι είχα βάλει οριο αλλά τα αξίζει .

Αν πας για Medley, φρόντισε να ειναι κατασκευής ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ... γιατι... να ξες... οι ιταλοι καναν μια μαλακια... και το μηχανακι χώριζε στα 2. Υπηρξε ανάκληση και τα μπαλώνουν με.... κόλλα.

• Like 1
Δημοσ.

ας δεχθω λαθος παραδειγμα. τσεκαρε καταναλωση του supra x.

και δεν ειναι θεμα, απλως εγω πηρα το crypton για τη δουλεια μου (κλειδαρας).

περαν της ομορφιας που ειναι για μενα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει,

η καταναλωση ειναι τραγικη. 80 χλμ κ το μεγιστο 95-100 με πολυ νορμαλ οδηγηση.

Φίλε μου,με όλη την εκτίμησή μου,νομίζω οτι πάλι λάθος παράδειγμα μου δίνεις.

Παπί με συμπλέκτη,δεν είναι παπί (πάντα κατά την άποψή μου).

Τώρα,όσο για την κατανάλωση,2 λίτρα στα περίπου 90-95 χιλιόμετρα που βγάζει (πάντα σε σχέση σύγκρισης μοτό με ίδιο κυβισμό),δεν το λες και τραγικό.

Anyway,ξεφεύγουμε από το θέμα και δεν υπάρχει λόγος.Το θέμα είναι να βοηθήσουμε το παλικάρι να διαλέξει αυτό που γουστάρει.

Στο θέμα σκούτερ και μάλιστα σε κυβισμό 125-150cc,έχω τις επιφυλάξεις μου,στο κομμάτι του ατροφικού κινητήρα και σε άλλες παραμέτρους.Σίγουρα έχει και υπέρ (μόνο η άνεση,φτάνει και περισευει)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...