Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Ευχαριστω πολυ ολους, κατεληξε στο Α5 :)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον είναι για κοπέλα αν μπορεί να κάνει μια θυσία όσον αφορά τον μέγεθος της οθόνης και να κοιτάξει το iphone SE .Τέλειες κάμερες και σε τιμή προσιτή.

Οι κάμερες των κινητών είναι καλές μόνο την μέρα με καλο φως. Επειδή έχω δοκιμάσει αρκετά κινητά να ξέρετε ότι το δυναμικό εύρος τους είναι επιπέδου ...μπανάνα. Οπότε όταν λέμε ότι μια κάμερα κινητού είναι καλή μιλάμε για συνθήκες καλου φωτισμού και όχι σε οτιδήποτε απαιτεί υψηλά iso ή δυναμικό εύρος. Πάντως επιμένω το SE δεν έχει ανταγωνιστή σε αυτά τα λεφτά.

5 ίντσες λέει ο χριστιανός, κοιτάς καθόλου τι ζητάει ο καθένας ή το se για σένα είναι πανάκεια για όλους;
Δημοσ.

Επειδή το είχα το se είναι όντως εξαιρετικο. Παρολαυτα οι 4 ιντσες είναι πολύ λίγες οσο και κ αν προσπαθήσα να τις συνηθίσω δεν γίνεται δουλεια. Σου βγαίνουν τα μάτια ,ακομα κ το messenger γίνεται Οδύσσεια

Δημοσ.

Σε πληροφορώ το redmi note 4 παρόλο που έχει Samsung είναι καλύτερο από το Mi A1 που έχει Omnivision .

Το huawei P9 και το Galaxu A5(17) ή και το J7(17)αλλά έχει μικρή μνήμη (16gb).

Moto G5 plus με stock android.

Για κανενα λογο ομως! Παιδια μη λετε πραγματα στην τυχη. Παρολο που εχω το note 4 η καμερα του Α1 ειναι κλασεις ανωτερη.

Δημοσ.

Για κανενα λογο ομως! Παιδια μη λετε πραγματα στην τυχη. Παρολο που εχω το note 4 η καμερα του Α1 ειναι κλασεις ανωτερη.

Αφού το έπιασα και το είδα,τι λέω στην τύχη.

Είναι σαν να μου λες ότι ο Omnivision είναι καλύτερος από την Sony και την Samsung.... ;)

Στην μεσαία κατηγορία δεν έχει κανένα αξιόλογη κάμερα εκτός του Mi Note 3 .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...