JohnCrow94 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εχω εναν υπολογιστη του οποιυ τα χαρακτηριστηκα ειναι τα εξης... Αρχικα ειναι Sata2..Μotherboard-asrock 4core1600 twins-p35-επεξεργαστης intel core duo-2gb ram-hdd 320 gb-καρτα γραφικων geforce gtx 310....Επειδη κανω γραφιστικη και χρησιμοποιω photoshop-corel kai illustrator και παιζω και league of legends..θελω να τον κανω ποιο γρηγορο οσο αναφορα την επεξεργασια αρχειων πχ..στο photoshop και στο gaming μου..Τι μου προτεινετε να κανω??Ενας SSD και 2 gb ραμ παραπανω θα εκαναν δουλεια? Πειτε τι μπορω να κανω με αυτα που εχω αν μπορω να κανω καποια αναβαθμιση..
tanasen01 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αρκετά χρειάζεται είναι η αλήθεια. Σίγουρα θες ram. Πήγαινέ την καλύτερα στα 8gb ddr2 (τι έχεις τώρα 2x1gb ddr2;), επίσης ένας Q8400 θα βοηθούσε αρκετά (έχει αγγελία εδώ με 23€), μια κάρτα γραφικών gtx750ti ή καινούρια μια GT1030. Και φυσικά ένας ssd ή μεταχειρισμένο κάποιον μέχρι 30-40€ 120gb+.
JohnCrow94 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Η motherboard pou exeis einai idia me thn dikh mou ara mporeis na komposeis kai ddr3 ram alla mexri 4 gb...an thes na valeis ddr2 paei mexri 16 gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα