stallion89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα κι απο εμένα.Έχω το HTC ONE M9 το οποίο το είχα δώσει στον ξάδερφο για να το χρησιμοποιεί.Μου λέει μια μέρα έκανα πατάτα και το χάλασα.Η πατάτα είναι η εξής: Οταν ανοίγω την συσκευή με βγάζει στο boot mode με τα ακόλουθα status ->***LOCKED*** ***S-0N*** ***Security Warning***Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.Οταν πατάω τις διαθέσιμες επιλογές το κινητό μου βγάζει τα παρακάτω μνμτα ( θα τα δείτε στις φωτό που παραθέτω)Θα ήθελα πραγματικά την βοήθειά σας.Έψαξα στα ξένα forum αλλά δυστυχώς τα αγγλικά μου δεν μπορούν να με βοηθήσουν Ξέρω 5-10 πράγματα αλλά μέχρι εκεί.
saruman123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω πας για φλασαρισμα το λογισμικό. 1
stallion89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω πας για φλασαρισμα το λογισμικό. Που σημαίνει?....Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και ο ίδιος?
saruman123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Η το πας στο service ή αν ξέρεις το κάνεις ο ίδιος. 1
stallion89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Η το πας στο service ή αν ξέρεις το κάνεις ο ίδιος. Στο service μου ζήτησαν 150€ τα οποία δεν τα έχω και δεν θα τα αποκτήσω ποτέ με 520€ μισθό. Και δεν μου έδωσαν και πληροφορίες του περι τίνος πρόκειται. Οπότε γι αυτο και ζητάω την βοήθειά σας,μήπως και καταφέρω να το φτιάξω με την δική σας βοήθεια. Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου @saruman123
doshy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 για να το βάλεις τώρα το λογισμικό πρέπει 1.πρώτα να το ξεκλειδώσεις 2.να περάσεις καινούριο hboot 3.να περάσεις το τελευταίο twrp (recovery mode) 4.τελος να περάσεις το λειτουργικό sorry που το λέω αλλα είναι λίγο κάπως θέλει αρκετό ψάξιμο και τα πάντα κιόλας είναι στα αγγλικά 1
dkmaster Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Σε βλέπω για aftermarket service. Αν δεν ξέρεις παίζει και να τα κάνεις χειρότερα.
flik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι δύσκολο το φλασάρισμα (δηλαδή ξεκλείδωμα-φλασάρισμα), για κάποιον που έχει ασχοληθεί λίγο.Για σένα ίσως είναι, και ίσως δεν αξίζει να ξοδέψεις χρόνο να διαβάσεις πέντε πράγματα ώστε να βρεις οδηγίες που θα καταλαβαίνεις τι λένε και τι κάνουν.Βρες ένα μαγαζί που ασχολείται με επιδιορθώσεις και service κινητών, και μοιραστείτε τα έξοδα (τουλάχιστον 50-50) με τον ξάδερφο! Τα 150Ε που ζήτησαν είναι εξωρενικό ποσό.
stallion89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 για να το βάλεις τώρα το λογισμικό πρέπει 1.πρώτα να το ξεκλειδώσεις 2.να περάσεις καινούριο hboot 3.να περάσεις το τελευταίο twrp (recovery mode) 4.τελος να περάσεις το λειτουργικό sorry που το λέω αλλα είναι λίγο κάπως θέλει αρκετό ψάξιμο και τα πάντα κιόλας είναι στα αγγλικά Χχχμμμ...Ναι καταλαβαίνω τι λες.Αλλά επειδή είμαι και λίγο περίεργος(δεν μπορω να πω οτι δεν τα καταφερα αν δεν δοκιμάσω) είμαι σε αναζήτηση για τα βήματα που μου έχεις γράψει.(απλά θέλω απο εσένα μια διευκρ/ση..Πως μπορω να ξέρω αν το κινητο έχει ενεργοποιημενη την επιλογη προγραμματιστή?....ή δεν μπορω να το ξερω και πάω στα τυφλα?) Σε ευχαριστώ πάντως.Να ξέρεις οτι θα διαβάσω,θα μάθω και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. (εδώ είναι αυτο που σε ρωτάω στο youtube-> ) Σε βλέπω για aftermarket service. Αν δεν ξέρεις παίζει και να τα κάνεις χειρότερα. Είναι το ποσό που με κάνει να μην πάω.Αλλά τι χειρότερο μπορεί να κάνω?απο ένα άχρηστο κινητο που έχω τώρα??..Πιο άχρηστο?...Και στις δυο περιπτώσεις δεν θα φτιαχτεί.Οπότε αν προσπαθήσω ίσως βγω κερδισμένος. Δεν είναι δύσκολο το φλασάρισμα (δηλαδή ξεκλείδωμα-φλασάρισμα), για κάποιον που έχει ασχοληθεί λίγο. Για σένα ίσως είναι, και ίσως δεν αξίζει να ξοδέψεις χρόνο να διαβάσεις πέντε πράγματα ώστε να βρεις οδηγίες που θα καταλαβαίνεις τι λένε και τι κάνουν. Βρες ένα μαγαζί που ασχολείται με επιδιορθώσεις και service κινητών, και μοιραστείτε τα έξοδα (τουλάχιστον 50-50) με τον ξάδερφο! Τα 150Ε που ζήτησαν είναι εξωρενικό ποσό. Ναι κατάλαβα τι λες,απλά δεν έχω ξανα μπει τόσο πολύ "βαθια" .Μονο rooting είχα κανει αλλά και αυτο πάει χρόνια.Οπως και να έχει εγω θα το προσπαθήσω.(εεε θα σας ζαλίσω λίγο όλους με τις ερωτήσεις μου αλλά έρχονται γιορτές και δεν θα μου κρατήσετε κακία ) Το ποσό που σου είπα είναι απο μεγάλες γνωστες αλυσίδες γιατί απο τα μικρα μαγαζια σχεδόν όλα μου είπαν οτι δεν ασχολούνται.
stallion89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 για να το βάλεις τώρα το λογισμικό πρέπει 1.πρώτα να το ξεκλειδώσεις 2.να περάσεις καινούριο hboot 3.να περάσεις το τελευταίο twrp (recovery mode) 4.τελος να περάσεις το λειτουργικό sorry που το λέω αλλα είναι λίγο κάπως θέλει αρκετό ψάξιμο και τα πάντα κιόλας είναι στα αγγλικά Λοιπόν το δοκίμασα όπως το έκανε εκεί ο φίλος αλλά 0 εις το πηλίκον...Και ο λόγος δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή επειδή είναι κλειδωμένη.(λογικό πιστεύω,αφού το πρόγραμμα της HTC δεν έχει πρόσβαση μέσω του usb) Είμαι σε αναζήτηση άλλης μεθόδου. Πάσα πληροφορία δεκτή με link εστω και στα αγγλικά.
Finn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να δοκιμάσεις να φλασαρεις ένα ένα τα partitions manually με fastboot. Θα χρειαστείς το παρακάτω αρχείο https://androidfilehost.com/?fid=817550096634758268 Και να φλασαρεις ξεχωριστά system.img recovery.img 1
stallion89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να δοκιμάσεις να φλασαρεις ένα ένα τα partitions manually με fastboot. Θα χρειαστείς το παρακάτω αρχείο https://androidfilehost.com/?fid=817550096634758268 Και να φλασαρεις ξεχωριστά system.img recovery.img Ξεκινάω την διαδικασία.Ελπίζω να πετύχει.. Σε ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα