Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον τι έχω:

1.WD my cloud https://www.wdc.com/products/personal-cloud-storage/my-cloud.html

2.Powerline  TP-LINK TL-PA8030PKIT v1 https://www.skroutz.gr/s/6605925/TP-LINK-TL-PA8030PKIT-v1.html

3.Τηλεοραση με ethernet

4.Router συνδεδεμενο σε desktop

Θελω να συνδεσω το WD my cloud ετσι ωστε να μπορω να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση.

Θελω βοηθεια για το πως μπορει να γινει.

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω θες να εχεις το ένα powerline στο Modem Και το αλλο στην TV. Όπως και να τα συνδέσεις οκ θα είσαι λογικά.

Θεωρώ καλύτερα θα είναι να εχεις το Mycloud συνδεδεμένο στο powerline μαζί με την TV. Απλά δεν ξέρω ως τι θα το αναγνωρίζει η tv μιας και δεν εχω smart tv :)

Δημοσ.

το nas στο ρουτερ μετα powerline και μετα ethernet στην tv

και δες για firmware στα tp link

Ετσι εγινε τελικα.Η τηλεοραση βλεπει κανονικα το nas.

Το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν μου παιζει η tv τους υποτιτλους απο το nas ,ενω παιζει κανονικα το ιδιο αρχειο εαν το συνδεσω σε αλλο σκληρο με usb.Περιεργο.

Δημοσ.

καλημεραααα καλες γιορτες σε ολους, θα θελα να κανω την εξης ερωτηση.....εχω ιντερνετ (24mbs wind , sτον αγ.δημητριο ) και πιανω 6-8 mbs, τους εκανα συνεχεια παραπωνα , μεχρι που μου ειπαν να βαλω vdsl στα 35 ευρω τον μηνα...και μου ειπε τεχνικος τουσ οτι παρεχετε στο διαμερισμα μου και οτι θα πιανει 45-50 mbs 

Επειτα ειδα κατι powerline και ειδα οτι οντως κανουν δουλεια...

λετε να παρω καποιο Powerline και να αφησω ετσι την συνδεση???η να βαλω το vdsl και να παρω και powerline (χρηση στο ενα δωματιο xbox x - pc ενσυρματα , και αλλες συσκευες ασυρματα, σε 100 τμ 

ευχαριστω και συγγνωμη για το πριξιμο

Δημοσ.

Το powerline αυτο που κανει ειναι να διανεμει την υπαρχουσα συνδεση σου και αρα την ταχυτητα που πιανεις σε οποιαδηποτε πριζα του σπιτιου.Δεν θα σου δωσει περισσοτερη ταχυτητα απο την ηδη υπαρχουσα.

Η ουσιαστικη αναβαθμιση στην ταχυτητα θα ειναι το vdsl.

Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα,εαν καταλαβα καλα αυτο που ζητας.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν μου παιζει η tv τους υποτιτλους απο το nas ,ενω παιζει κανονικα το ιδιο αρχειο εαν το συνδεσω σε αλλο σκληρο με usb.Περιεργο.

οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια μεσα στον ιδιο καταλογο?εννοεις οτι δεν παιζουν οι υποτιτλοι διαμεσον ethernet αλλα παιζουν αν συνδεσεις Usb σκληρο δισκο στην tv.???παραξενο μεν αλλα θα κοιταγα τυπικα και για κανα firmware update διοτι ο Player ειτε ethernet ειτε Usb ειναι ο ιδιος.εκτος αν εχει να κανει πως καταλαβαινει τα αρχεια απο Usb και πως απο ethernet.

καλημεραααα καλες γιορτες σε ολους, θα θελα να κανω την εξης ερωτηση.....εχω ιντερνετ (24mbs wind , sτον αγ.δημητριο ) και πιανω 6-8 mbs, τους εκανα συνεχεια παραπωνα , μεχρι που μου ειπαν να βαλω vdsl στα 35 ευρω τον μηνα...και μου ειπε τεχνικος τουσ οτι παρεχετε στο διαμερισμα μου και οτι θα πιανει 45-50 mbs 

Επειτα ειδα κατι powerline και ειδα οτι οντως κανουν δουλεια...

λετε να παρω καποιο Powerline και να αφησω ετσι την συνδεση???η να βαλω το vdsl και να παρω και powerline (χρηση στο ενα δωματιο xbox x - pc ενσυρματα , και αλλες συσκευες ασυρματα, σε 100 τμ 

ευχαριστω και συγγνωμη για το πριξιμο

σου απαντησαμε στο αλλο θεμα.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση ότι αυτό είναι θέμα του DLNA. Η Tv πως βλέπει το NAS?

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση ότι αυτό είναι θέμα του DLNA. Η Tv πως βλέπει το NAS?

Μονο αυτο μου στεκει και εμενα.το προγραμμα που διαβαζει το Nas να μην ειναι ακριβως  το ιδιο με τον τροπο που διαβαζει το Usb stick.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...