thelos257 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η αγορα του Nokia 8 εναντι του Google Pixel 1 που εχω. Μερικες ερωτησεις:1 Ειναι γρηγορο σε ενημερωσεις σαν το Google Pixel ; 2 Η καμερα του ειναι διπλη αλλα για πιο λογο σε τι χρεισιμευει ;3 Το δακτυλικο του αποτυπωμα ειναι στο κεντρο σωστα σαν τα Samsung ; 4 Εχει Radio FM ; Δεν θελω να φαω κρασιμο απο τους γνωστους εδω περα απλα μερικες ερωτησεις κανω ας μεινετε στο θεμα.
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η αγορα του Nokia 8 εναντι του Google Pixel 1 που εχω. Μερικες ερωτησεις: 1 Ειναι γρηγορο σε ενημερωσεις σαν το Google Pixel ; 2 Η καμερα του ειναι διπλη αλλα για πιο λογο σε τι χρεισιμευει ; 3 Το δακτυλικο του αποτυπωμα ειναι στο κεντρο σωστα σαν τα Samsung ; 4 Εχει Radio FM ; Δεν θελω να φαω κρασιμο απο τους γνωστους εδω περα απλα μερικες ερωτησεις κανω ας μεινετε στο θεμα. 1.Τα pixel της google ειναι τα πιο γρηγορα σε ενημερωσεις.Δεν υπαρχει αλλο κινητο που να παιρνει ενημερωσεις το ιδιο γρηγορα. 2.Η καμερα του ειναι χειροτερη απο του pixel 1 . 3.Οχι,ειναι περισσοτερο σαν το Htc 10. 4.Οχι ειναι το μονο Nokia κινητο χωρις radio.
ziaba Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η αγορα του Nokia 8 εναντι του Google Pixel 1 που εχω. Μερικες ερωτησεις: αν θες να κάνεις downgrade ναι αξίζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα