Kourkounatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα, Εχω συνδεση Forthnet 50αρα με 47/4,6. Και στο προηγουμενο ρουτερ οταν ειχα 24αρα στην ιδια εταιρεια,ολα πηγαιναν καλα αλλα οταν εμπαινα απο κινητο το ιντερνετ στο κινητο αργουσε εκνευριστικα πολυ και με παρα πολλες αποσυνδεσεις.Το ιδιο γινεται και με το καινουργιο ρουτερ το ZTE H168N αλλα και με αλλο κινητο ειτε android ειτε ios. Μηπως ξερετε αν πρεπει να κανω καμμια ρυθμιση στο ρουτερ για να φτιαξει αυτο?Ή ειναι θεμα των κινητων που το βρισκω απιθανο?Μηπως αν περασω χειροκινητα IP's και τα σχετικα στο κινητο να φτιαξει? Ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα, Εχω συνδεση Forthnet 50αρα με 47/4,6. Και στο προηγουμενο ρουτερ οταν ειχα 24αρα στην ιδια εταιρεια,ολα πηγαιναν καλα αλλα οταν εμπαινα απο κινητο το ιντερνετ στο κινητο αργουσε εκνευριστικα πολυ και με παρα πολλες αποσυνδεσεις.Το ιδιο γινεται και με το καινουργιο ρουτερ το ZTE H168N αλλα και με αλλο κινητο ειτε android ειτε ios. Μηπως ξερετε αν πρεπει να κανω καμμια ρυθμιση στο ρουτερ για να φτιαξει αυτο?Ή ειναι θεμα των κινητων που το βρισκω απιθανο?Μηπως αν περασω χειροκινητα IP's και τα σχετικα στο κινητο να φτιαξει? Ευχαριστω! Κανάλι στο wifi άλλαξες, βάλε ενα που να μην εκπέμπουν σε αυτο γειτονικά wifi 1
Kourkounatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κανάλι στο wifi άλλαξες, βάλε ενα που να μην εκπέμπουν σε αυτο γειτονικά wifi Εννοεις απο το global wlan configuration να αλλαξω το channel.Ειναι στο auto και απο επιλογη παει μεχρι 13 Και πως βλεπω σε τι channel ειναι τα γειτονικα?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε στο κινητό σου ενα WiFiAnalyzer πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vrem.wifianalyzer&hl=el
Kourkounatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε στο κινητό σου ενα WiFiAnalyzer πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vrem.wifianalyzer&hl=el Δεν βρηκα καμμια σε ios,οποτε κατεβασα μια για pc και το δοκιμαζω τωρα Τα γυρω παιζουν σε ολα τα channel μεχρι το 12.Το δικο μου ηταν στο 4,το εβαλα στο 3 που το ειχε μονο ενας και θα δω πως θα παει.
Kourkounatos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Update:Το ιδιο συμβαινει και σε λαπτοπ και σε κινητα.Συχνες αποσυνδεσεις και πολλες φορες δεν σε βαζει καν....τι να κανω?
arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Έχω το συγκεκριμένο ρουτερ και δουλεύει μια χαρά, για αρχή κάνε μια εργοστασιακων ρυθμίσεων στο ρουτερ
Kourkounatos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Έχω το συγκεκριμένο ρουτερ και δουλεύει μια χαρά, για αρχή κάνε μια εργοστασιακων ρυθμίσεων στο ρουτερ To ιδιο συνεβαινε και με το προηγουμενο ρουτερ ενα Thomson,αλλα και ενα Cisco που ειχαμε βαλει.Τα κινητα δεν φταινε καθως ειχα android, τωρα ios και το λαπτοπ σταθερα εχει θεμα με wifi........οκ θα το προσπαθησω
arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το WiFi είναι ρουτερ καθαρά φίλε, κάνε μια επαναφορά και μην πειράζεις κάτι άλλο, δοκιμασε το
Sazerac Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ σε ένα παλιό ρούτερ της vodafone, και ζήτησα να μου φέρουν καινούριο. Μου φέραν το ZXHN H108N, το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω πια τι φταίει 1
Kourkounatos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Το WiFi είναι ρουτερ καθαρά φίλε, κάνε μια επαναφορά και μην πειράζεις κάτι άλλο, δοκιμασε το Εκανα επαναφορα και παλι τα ιδια ισως και χειροτερα...αρα παω για καινουργιο router?
arma1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εκανα επαναφορα και παλι τα ιδια ισως και χειροτερα...αρα παω για καινουργιο router? Ε ναι ,παρε τηλεφωνο για αντικατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα