Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω συνδεση Forthnet 50αρα με 47/4,6. Και στο προηγουμενο ρουτερ οταν ειχα 24αρα στην ιδια εταιρεια,ολα πηγαιναν καλα αλλα οταν εμπαινα απο κινητο το ιντερνετ στο κινητο αργουσε εκνευριστικα πολυ και με παρα πολλες αποσυνδεσεις.Το ιδιο γινεται και με το καινουργιο ρουτερ το ZTE H168N αλλα και με αλλο κινητο ειτε android ειτε ios.

Μηπως ξερετε αν πρεπει να κανω καμμια ρυθμιση στο ρουτερ για να φτιαξει αυτο?Ή ειναι θεμα των κινητων που το βρισκω απιθανο?Μηπως αν περασω χειροκινητα IP's και τα σχετικα στο κινητο να φτιαξει?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω συνδεση Forthnet 50αρα με 47/4,6. Και στο προηγουμενο ρουτερ οταν ειχα 24αρα στην ιδια εταιρεια,ολα πηγαιναν καλα αλλα οταν εμπαινα απο κινητο το ιντερνετ στο κινητο αργουσε εκνευριστικα πολυ και με παρα πολλες αποσυνδεσεις.Το ιδιο γινεται και με το καινουργιο ρουτερ το ZTE H168N αλλα και με αλλο κινητο ειτε android ειτε ios.

Μηπως ξερετε αν πρεπει να κανω καμμια ρυθμιση στο ρουτερ για να φτιαξει αυτο?Ή ειναι θεμα των κινητων που το βρισκω απιθανο?Μηπως αν περασω χειροκινητα IP's και τα σχετικα στο κινητο να φτιαξει?

Ευχαριστω!

Κανάλι  στο wifi άλλαξες, βάλε ενα που να μην εκπέμπουν σε αυτο γειτονικά wifi

• Like 1
Δημοσ.

Κανάλι  στο wifi άλλαξες, βάλε ενα που να μην εκπέμπουν σε αυτο γειτονικά wifi

Εννοεις απο το global wlan configuration να αλλαξω το channel.Ειναι στο auto και απο επιλογη παει μεχρι 13

Και πως βλεπω σε τι channel ειναι τα γειτονικα?

Δημοσ.

Βάλε στο κινητό σου ενα WiFiAnalyzer

πχ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vrem.wifianalyzer&hl=el

Δεν βρηκα καμμια σε ios,οποτε κατεβασα μια για pc και το δοκιμαζω τωρα

Τα γυρω παιζουν σε ολα τα channel μεχρι το 12.Το δικο μου ηταν στο 4,το εβαλα στο 3 που το ειχε μονο ενας και θα δω πως θα παει.

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο ρουτερ και δουλεύει μια χαρά, για αρχή κάνε μια εργοστασιακων ρυθμίσεων στο ρουτερ

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο ρουτερ και δουλεύει μια χαρά, για αρχή κάνε μια εργοστασιακων ρυθμίσεων στο ρουτερ

To ιδιο συνεβαινε και με το προηγουμενο ρουτερ ενα Thomson,αλλα και ενα Cisco που ειχαμε βαλει.Τα κινητα δεν φταινε καθως ειχα android, τωρα ios και το λαπτοπ σταθερα εχει θεμα με wifi........οκ θα το προσπαθησω

Δημοσ.

το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ σε ένα παλιό ρούτερ της vodafone, και ζήτησα να μου φέρουν καινούριο. Μου φέραν το ZXHN H108N, το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω πια τι φταίει

• Like 1
Δημοσ.

Το WiFi είναι ρουτερ καθαρά φίλε, κάνε μια επαναφορά και μην πειράζεις κάτι άλλο, δοκιμασε το

Εκανα επαναφορα και παλι τα ιδια ισως και χειροτερα...αρα παω για καινουργιο router?

Δημοσ.

Εκανα επαναφορα και παλι τα ιδια ισως και χειροτερα...αρα παω για καινουργιο router?

Ε ναι ,παρε τηλεφωνο για αντικατασταση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...