Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη για ελαφρο gaming και αρκετο Browsing. Το μονο που εχω σκευτη ειναι οτι θελω τουλαχιστον μια 1050 ΤΙ αν και νομιζω οτι δεν βγαινουν τα λεφτα. Αλλα θα μου πειτε  ;)

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 400

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) ελαφρο Gaming 

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:Θα τρεξει καποια προγραμματα οπως visual studio και τετοια καθως σπουδαζω προγραμματιστης

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) Οχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) το μονο που με νοιαζει ποιο πολυ ειναι ο επεξεργαστης με την μητρικη να ειναι απο το ιδιο μαγαζι για να μου τον βαλλουν πανω γιατι φοβαμε να το κανω μονος μου. Τα υπολοιπα μπορω να τα κανω.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? μπορω και μονος μου

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού               δεν νομιζω

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας   δεν νομιζω

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού  

δεν νομιζω 

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Οχι

Δημοσ.

ii)  αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα

iv) ποια οθόνη έχουμε? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα, είναι περιορισμένες οι επιλογές.

Επίσης, 1050ti δεν χωράει ούτε με σφαίρες.

Άν παίζεις παιχνίδια τύπου LoL κτλ, θα την παλέψεις και με την παρακάτω κάρτα.

Μια πρόταση λοιπόν από ένα κατάστημα, t-support.gr...

Μπήκε ssd εξ αρχής για να περαστούν λειτουργικό-προγράμματα και ίσως κανένα ελαφρύ παιχνίδι, αργότερα προσθέτεις και έναν hdd αν χρειάζεσαι αποθηκευτικό χώρο.

post-233997-0-73748500-1513269954_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι οθόνη έχεις λογικά ένας ι3 θα ήταν καλή επιλογή.

i3 του εβαλε στην πραξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...