Manos5686 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Εδώ και μια βδομάδα περίπου αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα. Το pc κλείνει μόνο του.Εκεί που το έχω ανοιχτό απλά κλείνει λες και γίνεται διακοπή ρεύματος.Και το κάνει αρκετά συχνά κατα την διάρκεια της μέρας. Το μυαλό μου πήγε στο τροφοδοτικό ένα νοναμε,θεώρησα πως τα έπαιξε έτσι αγόρασα ένα καινούργιο συγκεκριμένα το corsair vs 650 watt αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Έτρεξα hdd sentinal η υγεία του δίσκου είναι στο 100% Έτρεξα FurMark για μισή ώρα δεν μου έβγαλε κάποιο θέμα Έτρεξα Load Test στον cpu για ένα τέταρτο στο 70% δεν μου έδειξε κάτι Έκανα σκαν για ιους με το αβαστ τίποτα απολύτως Δεν ξέρω τι γίνεται δεν παέι κάπου το μυαλό μου. Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι μπορεί να είναι και θέμα software.Έχω windows 7 professional γνήσια. το Pc μου αποτελείτε απο corsair vs 650 watt FX 6350 r7 370 8 gb ram hyper x
Manos5686 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Έβαλα ακόμη κα ιτο DDU έβγαλα και έβαλα τους Drivers και το πρόβλημα συνεχίζεται. Μιας και έχει καεί το κεφάλι μου έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αν με το καινουργιο τροφοδοτικο εχεις βαλει το παλιο καλωδιο τροφοδοσιας, βαλε το καινουργιο...(Το εχω δει και αυτο...) Μετα κοιτα το power button σε κουτι-μητρικη μηπως κολαει η΄δεν παταει καλα και στον σβηνει.. Αλλιως μετα παει για μητρικη η δουλεια αφου ολα τα αλλα τα εχεις τσεκαρει...Θερμοκρασιες cpu και gpu πως εισαι?
Manos5686 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείτε έχω βάλει το καινούργιο καλώδιο. Αυτό με το powerbutton δεν το κατάλαβα αν και δεν νομίζω απο την μία στιγμή στην άλλη να χάλασε το power button. Πάνω στο μισάωρο στο FurMark είχα 73C στην gpu Το cpu χτυπάει max 75 Φίλε zelomoth και εγώ για μητρική το κόβω έχω κάψει το κεφάλι μου σήμερα,δυστυχώς δεν έχω άλλη μητρική να δοκιμάσω οπότε αύριο θα το πάω στο eshop όπως είναι. Η μητρική έχει 3 χρόνια εγγύηση οπόπτε δεν θα έχω πρόβλημα ελπίζω να μην μου κάνουν νερά
Manos5686 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι που παρατήρησα, Πριν 2 ώρες προσπάθησα να μπω ένα γκαμε στον λολ και το pc με το που συνδέθηκα στο game μου έκλεισε 2 φορές συνεχόμενα. Τώρα 2 ώρες π το έχω ανοιχτό και βλέπω επεισόδια απο μία σειρά στο internet δεν μου έχει κλείσει καθόλου
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Κοιτα τοτε να κανεις ενημερωση τους οδηγους της καρτας γραφικων μηπως και παιζει τιποτε εκει αλλιως δοκιμασε λιγες ημερες με καποια αλλη καρτα γραφικων να δεις τι γινεται.. Και αντιστοιχα μπορεις να δωσεις την δικη σου ωστε να φορεθει σε αλλο pc να δεις κι εκει... Σβηνει ακαριαια η΄μηπως βγαζει και καμια μπλε οθονη στιγμιαια?
Manos5686 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα έκατσα με το DDU και έβγαλα και έβαλα τους drivers απο την αρχή.Να φανταστείς τώρα το έχω απο τις 9:30 ανοιχτό και δεν έχει κλείσει καθόλου(Δεν κάνω gaming απλά βλέπω σειρά) Το απόγευμα όποτε έμπαινα λολ έμπαινα στο γκαμε και μετα απο λίγο απλά έκλεινε ουτε μπλε οθόνη ούτε shut down τπτ σαν να γινόταν διακοπή ρεύματος.Εκεί που έχω μπερδευτεί είναι οτι εάν αρχίζει να τα παίζει η κάρτα σήμερα μισή ώρα που την έτρεχα με το FurMark δεν έπρεπε να είχα δει σημάδια?
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Θερμοκρασίες να κοιτάς με το amd overdrive. Παρακολούθα το θέμα θερμοκρασιών μήπως από εκεί είναι η ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα