drdedus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Με το youtube τι θα γίνει όμως? https://twitter.com/cngare_/status/938148988548800512/photo/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndreasBoo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 νομίζω μπορείς μεσώ firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλά θα μπορούμε να το δουλέψουμε με λίστα μερικά άτομα στο σπίτι και να προσθέτουμε video στην ουρά? Το να μπορώ να ανοίξω απλά ένα video στον browser δεν διευκολύνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theseus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 σε λίγες μέρες θα το έχω και θα σου πω, άλλα όπως θα διάβασες από τις προηγούμενες σελίδες όσοι το έχουν είπαν ότι παίζει κανονικά, το geo blocked νομίζω ίσχυε πριν έρθει επίσημα στη Ελλάδα (άλλα μην σε πάρω και στο λαιμό μου) κανενα θεμα να με παρεις στο λαιμο σου,ψηνομουνα να το παρω,ασχετα αν παιζει η οχι μιας και αυτο μπορει να το διορθωσουνε μελλοντικα,αλλα δυστυχως απο οτι ειδα δεν το στελνουν ελλαδα πλεον απο το lufthansa worldshop και εγώ αυτό πιστεύω βεβαια βρηκα και αυτο https://help.netflix.com/el/node/23934 άλλα μάλλον δεν τον έχουν αλλάξει μιας και πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα αυτο ειχα διαβασει και σε αλλο φορουμ...οποτε περιμενουμε εντυπωσεις απο εσενα η απο αλλους φιλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δοκίμασα για το fire stick και μου έβγαλε μηνύμα ότι δεν στέλνει .μήπως σταμάτησαν για Ελλάδα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δοκίμασα για το fire stick και μου έβγαλε μηνύμα ότι δεν στέλνει .μήπως σταμάτησαν για Ελλάδα ; ΝΑΙ το γράφουν παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τι τους πείραζε.. Πόσο καιρό τότε μπορεί να μείνει στο Lufthansa shop? Μπορεί να μείνει 3 μήνες εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deschri Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Kριμα δε στελνουν πια Ελλαδα , προλαβα και παρηγγειλα ενα αμαζον echo .Mετανιωσα που δεν εβαλα κι ena fire stick 4k μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airborn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα τους έβαλε χέρι το Amazon! Είδε ότι έχανε 30%+ καπέλο που βάζει για τις “International εκδόσεις” και τους σταμάτησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Βασικα το amazon το stick πχ, το πουλαει στο κοστος για να βγαλει απο τη συνδρομη στις υπηρεσιες ταινιων. Φυσικα και δε θελει να το πουλησει σε χωρες που δε διαθετει τις ταινιες του. Παντως αν τα θελετε, υπαρχουν λυσεις package forwarding απο γερμανια και απο αγγλια με οχι ιδιαιτερα μεγαλο κοστος αποστολης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theseus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Βασικα το amazon το stick πχ, το πουλαει στο κοστος για να βγαλει απο τη συνδρομη στις υπηρεσιες ταινιων. Φυσικα και δε θελει να το πουλησει σε χωρες που δε διαθετει τις ταινιες του. Παντως αν τα θελετε, υπαρχουν λυσεις package forwarding απο γερμανια και απο αγγλια με οχι ιδιαιτερα μεγαλο κοστος αποστολης. εχεις να προτεινεις καμια αξιοπιστη package forwarding απο γερμανια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstasK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο στο fire TV έπεσε άκυρο ε; Το echo έρχεται κανονικά απ'ότι βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 κρίμα μόνο απο Αμερική αν έχετε κάνα φίλο στα 54$ το 4κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 εχεις να προτεινεις καμια αξιοπιστη package forwarding απο γερμ www.mailboxde.com κανα 10ρικο μεταφορικα βγαινει για το stick με czech post με tracking ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iguana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα παραγγελία 18 λέει ακόμα created δεν έχει tracking number.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις