skiathos7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια εχω ενα sony rx99 hi-fi πολλα χρόνια εχω πανω το pc,ps4,tv κ θελω να αναβαθμιστεί τι προτείνετε σε κατι παρόμοιο και με ηχο δυνατό σε περίπου 60τμ σαλόνι θα θελα κατι οικονομικό...
fitriolis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τι ακριβώς θέλεις να αναβαθμίσεις; Την ποιότητα του ήχου; Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρείς micro hi-fi δυνατά αλλά σαν ποιότητα δε νομίζω να είναι καλύτερα από αυτό που ήδη έχεις. Θα κερδίσεις καμία είσοδο usb μόνο. Επίσης 60τμ είναι πολύ μεγάλος χώρος και δε νομίζω να περιμένεις με τέτοιο σύστημα να ακούς το ίδιο σε όλο το χώρο.
skiathos7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Οχι κατι παρόμοιο θελω γτ αυτο δεν δουλεύει καλα... αλλά εξού δυνατό σαν αυτό η ακόμη δυνατότερο...ειδα ενα lg και λεει 720w ποσα rms θα ναι; αξίζει;
fitriolis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου τι περιμένεις να σου απαντήσουμε σε τέτοια αόριστη ερώτηση; Αφού οι απαιτήσεις σου έτσι και αλλιώς είναι πολύ χαμηλές απ'ότι καταλαβαίνω, πήγαινε σε κανένα μαγαζί τύπου media markt, Κωτσόβολου, δες ποιο σ'αρέσει και πάρ΄το.
Knight of Mercy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Οχι κατι παρόμοιο θελω γτ αυτο δεν δουλεύει καλα... αλλά εξού δυνατό σαν αυτό η ακόμη δυνατότερο...ειδα ενα lg και λεει 720w ποσα rms θα ναι; αξίζει; Αν και δεν υπάρχει αποδεκτός κανόνας, και πως να υπάρξει αφού τα ακουστικά Watts είναι εφεύρεση του τμήματος Marketing Κάθε Εταιρείας, διαιρείς (ανάλογα τη ποιότητα των υλικών υλοποίησης) με 14 έως και 10 (ιδανική υλοποίηση αδιανόητη για μαζικής παραγωγής). Αρκετές Εταιρείες για εντυπωσιασμό αθροίζουν τα κανάλια για να προκύψει ακόμα πιό "εντυπωσιακό" νούμερο. Παρ' όλα αυτά η συμβουλή/προτροπή του φίλου fitriolis πρέπει να ληφθεί ιδαίτερα σοβαρά. Ηχο αγοράζουμε μόνο όταν ακούσουμε (με δική μας μουσική) τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν. Καλές Γιορτές, παιδιά.
NikosChrs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ήχο σύστημα για το σπίτι μου προτείνεται hi-fi με το οποίο θα συνδέσω την τηλεόραση μου και το ps4 ή Home Cinema που και εκεί θέλω να συνδέσω τις ίδιες συσκευές? (Δεν με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή ταινιών Blu-Ray που περιέχουν καποια) Βασικά πείτε μου λίγο και ποια είναι η διαφορά τους γτ βλέπω πολλά από εδώ Home Cinema από εκεί Hi fi που έχει δικά του ηχεία και από εκεί Hi fi που βάζεις εσύ ηχεία. Εγω θέλω κάτι να συνδέσω ps4, tv PS4 για τα παιχνίδια και μουσική από You tube και TV για καμιά ταινία ή κανέναν ποδόσφαιρικο αγώνα Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
heavyrain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 2:47 ΠΜ, NikosChrs είπε Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ήχο σύστημα για το σπίτι μου προτείνεται hi-fi με το οποίο θα συνδέσω την τηλεόραση μου και το ps4 ή Home Cinema που και εκεί θέλω να συνδέσω τις ίδιες συσκευές? (Δεν με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή ταινιών Blu-Ray που περιέχουν καποια) Βασικά πείτε μου λίγο και ποια είναι η διαφορά τους γτ βλέπω πολλά από εδώ Home Cinema από εκεί Hi fi που έχει δικά του ηχεία και από εκεί Hi fi που βάζεις εσύ ηχεία. Εγω θέλω κάτι να συνδέσω ps4, tv PS4 για τα παιχνίδια και μουσική από You tube και TV για καμιά ταινία ή κανέναν ποδόσφαιρικο αγώνα Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Ενισχυτη https://www.odes.gr/el/marantz-sr7012-9-2-black.html και ηχεια https://www.odes.gr/el/monitor-audio-bronze-5av10-black-oak-5-1-set-ixeion-5-1.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα