Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά.. Ωραίο το Switch αλλα τα παιχνίδια του είναι πανάκριβα.

Έχω PS4pro και Xbox S, και πραγματικά κάθε φορα που πάω να αγοράσω παιχνίδι στο Switch, βλέπω κάτι παιχνιδάρες στα αλλα είτε στην ίδια τιμή, είτε και πιο φθηνά.

Στο Xbox ειδικά, μου δίνει η MS κάθε μηνα και άλλο παιχνίδι δώρο. Πως να δικαιολογήσω τα 60-80 ευρώ που θέλει το Switch για παιχνίδια "fun", που τα περισσότερα είναι μεν διασκεδαστικά, αλλα θυμίζουν παιχνίδια mobile.

Που τα χαρίζει η MS τα games να πάρω κι εγώ;

• Like 3
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Xbox ειδικά, μου δίνει η MS κάθε μηνα και άλλο παιχνίδι δώρο. Πως να δικαιολογήσω τα 60-80 ευρώ που θέλει το Switch για παιχνίδια "fun", που τα περισσότερα είναι μεν διασκεδαστικά, αλλα θυμίζουν παιχνίδια mobile.

απλα της nintendo τα παιχνίδια εχουν μείνει στο παρελθόν χωρίς dlc/microtransactions κτλπ,

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι εδώ καταβάλουν γιγαντιαίες προσπάθειες για να τρολάρουν αλλά αποτυγχάνουν.

Πολύ με θλίβει το γεγονός οτι ακόμα και στο trolling έχουν πιάσει πάτο οι έλληνες.

Πιο παλιά θυμάμαι οτι το είχαν υποδειγματικά πολύ με την τέχνη του trolling.

Είναι αυτό που λέμε πλέον "trolls με ΣΥΡΙΖΑ".

Γιατί ρε παιδιά τόσο χάλια; Και είναι πολύ hot θέμα το συγκεκριμένο.

• Like 4
Δημοσ.

Καλο το switch αλλα ρε πουστη με 4-5 βελτιωσεις θα ηταν γαμηστερο.

πχ το usb φορτισης ειναι απο κατω, οποτε ξεχνα να το εχεις στο τραπεζι πανω και να φορτιζει κιολας.

Καλητερο build quality, πχ η οθονη γρατσουνιζει πολυ ευκολα, ολο πλαστικουρα (λιγο μεταλλο ρε παιδες δεν παιζει?), το μεταλλο θα βοηθουσε και σαν ενα heatsink για να πεσουν θερμοκρασιες.

να παρει ενα performance upgrade σε κανα χρονο (πχ τελος 2018), τα γραφικα να μεινουν ιδια αλλα να παμε σε 100hz-144hz οθονη / gameplay.

Δημοσ.

Στα θετικά ότι χρησιμοποιεί type C .. σε αντίθεση με κάτι άλλες πιο γνωστές κονσολες

Χαχαα εχω type C στο κινητο (p9) και καθε φορα που πιανω κανονικο usb με πιανει μια μινι κριση πανικου. Ειναι απο τα πραγματα που αν τα δοκιμασεις δεν μπορεις να γυρισεις πισω.

Δημοσ.

Θα το επαιρνα μονο σαν φορητη κονσολα η απλα για να παιξω 3-4 τιτλους που θα  βγουν αποκλειστικα εκει, οι αλλες κονσολες εχουν καλύτερα γραφικα και πιο πολλους τιτλους τους οποιος μπορεις να βρεις και για ενοικιαση

Δημοσ.

Ειδα κατα τύχη το ζελντα, δεν ξερώ για το γκειμπλεί αλλά αυτό που είδα ήταν σαν να είδα ενα παιχνίδι για 11χρονα.

Αυτο το "παιχνιδι για 11χρονα" ψηφιστηκε και βγηκε σαν το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας 2017, μηπως να του δωσεις μια ευκαιρια;

Ολοι οι gamers χαιρονται που παει καλα το Switch (το ιδιο ισχυ για τα ps4 και xbox), μπορει να κανουμε πειραγματα μεταξυ μας αλλα στο τελος προς οφελος μας ειναι να εχουμε δυνατες εταιριες να κοντραρονται στα ισια.

• Like 15
Δημοσ.
Φυσικο ειναι με 340 ευρω που κανει η κονσολα και χωρις  μεγαλη χωριτικοτητα...και με 50 παιχνιδια διαθεσιμα οπως το κορυφαιο chiken range ns <κανει μονο 34 ευρω με προπαραγγελια> θα σπασει ολα τα ρεκορ παγκοσμιως απο ολη τη γη το αγορασανε 10 μυρια σαν να λεμε ολη η νεα υορκη τρεχτε ολοι να το παρετε να παιζετε pro και call of duty και τοσες πολλες παιχνιδαρες που εχουν βγει για αυτο.... σιγουρα εχει σαρωσει σε πωλησεις και θα σαρωσει!..... ;) :) :)

Το μονο chicken που διακρίνω, δηλαδη διποδο με μικρο εγκεφαλο, που κακαριζει ενιοτε ασκοπως, ειναι αυτό που εγραψε το παραπανω μηνυμα.

Οι πωλησεις αυτες δεν περιλαμβανουν καν τη γιορτινη περιοδο. Και με τη νεα χρονια, οταν καλώς προκυψει και το φημολογουμενο pokemon, θα ειμαστε σε θεση να συζητήσουμε καλυτερα τη θεωρια του "απατο" και κατα ποσο η Nintendo εκανε το απρόσμενο come back, σε μια άκρως ανταγωνιστικη αγορα.

Στα υπολοιπα chickens, εχω να πω προσωπικα το εξης: οι επιδόσεις δεν αρκουν για τις πωλησεις, απαιτειται καταλληλη φιλοσοφια προϊόντος. Ειτε μιλαμε για κονσολες ειτε smartphones κτλ.

• Like 9
Δημοσ.

Χαίρομαι που βλέπω ότι ο κόσμος στην Ελλάδα άλλαξε γνώμη για το Switch, πέρσι που έγραφα ότι μπορεί και να πάει καλά κάποιοι πέσαν να με φάνε ζωντανό. Μπορεί λόγω ηλικίας και υποχρεώσεων να μην έχω πάρει (ούτε και να σχεδιάζω να πάρω) αλλά αν ήταν να διαλέξω και είχα τη δυνατότητα θα το χτύπαγα με κλειστά μάτια μαζί με Mario Odessy, Mario kart 8 και Zelda για αρχή! Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο line up, από γραφικά χορτάσαμε!

• Like 3
Δημοσ.

Καλο το switch αλλα ρε πουστη με 4-5 βελτιωσεις θα ηταν γαμηστερο.

πχ το usb φορτισης ειναι απο κατω, οποτε ξεχνα να το εχεις στο τραπεζι πανω και να φορτιζει κιολας.

Καλητερο build quality, πχ η οθονη γρατσουνιζει πολυ ευκολα, ολο πλαστικουρα (λιγο μεταλλο ρε παιδες δεν παιζει?), το μεταλλο θα βοηθουσε και σαν ενα heatsink για να πεσουν θερμοκρασιες.

να παρει ενα performance upgrade σε κανα χρονο (πχ τελος 2018), τα γραφικα να μεινουν ιδια αλλα να παμε σε 100hz-144hz οθονη / gameplay.

Η θυρα φορτισης ειναι απο κατω για να καθεται η κονσολα πολυ ευκολα σε ενα dock και να μπορεις ενα παιζεις παραλληλα να φορτιζεις την κονσλα σου (και οταν ειναι συνδεδεμενη στο dock, μπορεις να παιζεις σε ενα monitor, ή αν θες παιρνεις ενα 3rd party dock που δεν δινει εξοδο HDMI και συνεχιζεις να παιζεις ενω φορτιζεις μονο).

Το build quality, οπως αν δεις και σε αλλες κονσολες τις εταιριας, ειναι πολυ προσεγμενο. Αρχικα, η οθονη (οσο καιρο το εχω) δεν εχει παθει τιποτα (απο γρατζουνιες) και τα πλαστικα που αναφερεις της κονσολας γενικα εχουν καλη αισθηση και δεν γλιστρανε, σε καμια περιπτωση δεν θα τα ελεγε καποιος φτηνα. Εσωτερικα η κονσολα αν δεις, εχει μεταλο.

Το προβλημα που αναφερουν πολλοι οτι η οθονη γρατζουνιεται ενω καθεται στο dock με εχει ανησυχησει λιγο αλλα δεν εχει παθει κατι το δικο μου. (το dock το χρησιμοποιω μονο σαν charging station).

Το αλλο θεμα που αναφερουν πολλοι (οτι η κονσολα λυγιζει) δεν το εχω συναντησει.

Νομιζω το βιντεο μπορει να σου δωσει μια ιδεα ποσο "καλοδεμενη" ειναι η κονσολα.

https://youtu.be/XJP6gERPmMk?t=457

Με αυτο το mod, μπορεις να δεις οτι η κονσολα δεν ειναι 100% πλαστικη:

https://youtu.be/L3TeP1G5lO0?t=31

Η οθονη που αναφερεις, δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αλλαξει την εμπειρια στα παιχνδια της nintendo αλλα σιγουρα θα εχουν και σημαντικη (αυξητικη) επιπτωση στην τιμη.

Πάντως σαν εργαζόμενος της Amazon που ειμαι,και βλεπω καθημερινά τις παραγγελιές,μπορώ να σας πω οτι ΑΝ παράδειγμα πωλούνται 10 κονσόλες καθημερινά,οι 7 ειναι  nintedo switch,οι 2 xbox one s και η μια ps4.ps4 pro εχω να δω κανενα 2 μηνο για να ειμαι ειλικρινής!Α και κατι ακομη,οσοι παίρνουν το switch 7/10 παίρνουν και extra controler και τιμονιερες που υπαρχουν και κτλ κτλ,λιγοι παιρνουν σκετη την κοσνολα!

Ειμαι μεσα σε αυτους του λιγους... δεν πηρα το pro controller καθαρα για τον λογο οτι θα ηταν ενα επιπλεον αντικειμενο που θα επρεπε να κουβαλαω μαζι μου.

Αν ειχα την κονσολα για το σπιτι θα το σκεφτομουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό το switch και πιστεύω πως εύκολα θα φτάσει το Xbox One, το ps4 δεν το κόβω να το φτάνει. Πάντως πάει πάρα πολύ καλά και χαίρομαι για αυτό.

Κάπου στα κοντά σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ ένα μιας και έχω παίξει όλα τα ζελντα μετά το ocarina (spin offs και μη) οπότε σαν Nintendo lover θα το τιμήσω.

Για εμένα είναι εκπληκτικό το πως η Nintendo μπορεί και παίζει μπάλα μόνη της, είναι πραγματικά σε μια δικιά της κατηγορία. Και εις ανώτερα

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα κατα τύχη το ζελντα, δεν ξερώ για το γκειμπλεί αλλά αυτό που είδα ήταν σαν να είδα ενα παιχνίδι για 11χρονα.

Ποιο "γκειμπλεί" μαρή τζαζλή;

Δημοσ.

Ημουν απο αυτους που δεν ειχαν παιξει ποτε τους Zelda συστηματικα. Οτι ειχα παιξει ηταν σε φιλους και αυτο για λιγο. Πηρα λoιπον το switch και το Zelda και επαθα πλακα. Ομολογω πως στον ελευθερο μ χρονο καιγομαι σα μικρο παιδι.

• Like 3
Δημοσ.

To γκει μπλει του Ζέλντα είναι το πολύ για παιδιά έως 3 ετών. Ένα παιδάκι που πάει δεξιά και αριστερά και κάτι μανστεράκια που βγήκαν από το παιδικό "Μπομπ ο Σφουγγαράκης".

Που είναι τα ούζις, τα αλφά κάπα 47 και οι μπόμπες να ρίχνουμε δεξιά και αρίστερα, να φεύγουν πόδια και χέρια να γουστέρνουμε ρε αδελφέ και εμείς οι πιο μεγάλοι και ώριμοι σε ηλικία και κυρίως μυαλά.

Πάω τώρα για ένα ματσάκι κολ οφ ντούτι αν και οι συμπαίκτες από το τιμ μου είναι στο σχολείο τώρα.

• Like 13
Δημοσ.

Αυτά τα Νιτεντο που παίζει η νεολαία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...