Psaris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 έχω ps4 και πήρα switch πριν ένα μήνα με το mario.επαθα την πλάκα μου,τι παιχνιδαρα,έχω 15 ώρες και θα συνεχίζει να με διασκεδαζη για πολλή ακόμα.δεν με έχει κρατήσει έτσι κανένα ps4 game.αρε ninty γλεντισες τα specs και τα 4k με ένα mario και ενα zelda. αυτο εινaι αληθεια...το mario odyssey φενεται παιχνιδαρα λιγο που είδα να παιζουν στο twitch διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.. 1
duende Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 μαγκες στη nintendο, με ενα σαπιο/υπερκοστολογημενο tablet και ξαναζεσταμενους 2 τιτλους κανανε δουλεια. ουτε η apple ετσι 1
orck Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 μαγκες στη nintendο, με ενα σαπιο/υπερκοστολογημενο tablet και ξαναζεσταμενους 2 τιτλους κανανε δουλεια. ουτε η apple ετσι Σωραιος, πολυ μου αρεσουν οι σκεψεις σου, γραφε μας πιο συχνα 1
teo n.irakleio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Όσοι δεν έχετε ασχοληθεί με nintendo και απλά βγάζετε μίσος απλα έχετε χάσει την μεγαλύτερη εμπειρία στην καθαρόαιμη διασκέδαση σε video game.παρτε 4k πάρτε xbox x να το ευχαριστηθείτε.εγω είναι 33 χρόνον και παίζω από εποχή Atari και Sega master system 2.εχω πάρει όλα τα PlayStation και γενικά γουστάρω το gaming.απλα η nintendo μας κάνει παιδιά με τα παιχνίδια της.η sony σου προσφέρει άλλη εμπειρία και όπως και να το κάνουμε σαν πώλησης και ποικιλία είναι βασιλιάς.απλα η ninty είναι καθαρόαιμη διασκέδαση και μόνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα