Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το "παιχνιδι για 11χρονα" ψηφιστηκε και βγηκε σαν το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας 2017, μηπως να του δωσεις μια ευκαιρια;

Ολοι οι gamers χαιρονται που παει καλα το Switch (το ιδιο ισχυ για τα ps4 και xbox), μπορει να κανουμε πειραγματα μεταξυ μας αλλα στο τελος προς οφελος μας ειναι να εχουμε δυνατες εταιριες να κοντραρονται στα ισια.

Για το gameplay δεν φέρω γνώμη αλλά έτσι όπως το είδα δεν μου γέμιζε το μάτι. Δεν ασχολούμε με κονσόλες, mmorpg πάιζω μόνο, ότι καλήτερο το pvp :)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το gameplay δεν φέρω γνώμη αλλά έτσι όπως το είδα δεν μου γέμιζε το μάτι. Δεν ασχολούμε με κονσόλες, mmorpg πάιζω μόνο, ότι καλήτερο το pvp :)

νομίζω θα σου ταίριαζε γάντι στο splatoon 2

• Moderators
Δημοσ.

Ε, πες το ντε ότι είσαι macho 'ρσενικό που παίζει WoW. Πως να σου φαίνεται αντρίκιο το Zelda μετά.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω παίξει άλλο Zelda και δεν είμαι φαν της σειράς. Διάβαζα τις κριτικές για το παιχνίδι και τα 10αρια που έπαιρνε παντού και τις θεωρούσα λίγο υπερβολικές. Παίζοντας το στο switch πιστεύω ότι από μόνο του αξίζει την αγορά της κονσόλας. Πάει το open world σε άλλο επίπεδο. Άνετα στο top5 των καλύτερων παιχνιδιών της 10ετιας. (Χωρίς να φανώ υπερβολικός) :)

• Like 4
Δημοσ.

Κάποιοι εδώ καταβάλουν γιγαντιαίες προσπάθειες για να τρολάρουν αλλά αποτυγχάνουν.

Πολύ με θλίβει το γεγονός οτι ακόμα και στο trolling έχουν πιάσει πάτο οι έλληνες.

Πιο παλιά θυμάμαι οτι το είχαν υποδειγματικά πολύ με την τέχνη του trolling.

Είναι αυτό που λέμε πλέον "trolls με ΣΥΡΙΖΑ".

Γιατί ρε παιδιά τόσο χάλια; Και είναι πολύ hot θέμα το συγκεκριμένο.

Χαχαχαχα θεούλης απλά!!!

Δημοσ.

Χαίρομαι που βλέπω ότι ο κόσμος στην Ελλάδα άλλαξε γνώμη για το Switch, πέρσι που έγραφα ότι μπορεί και να πάει καλά κάποιοι πέσαν να με φάνε ζωντανό. Μπορεί λόγω ηλικίας και υποχρεώσεων να μην έχω πάρει (ούτε και να σχεδιάζω να πάρω) αλλά αν ήταν να διαλέξω και είχα τη δυνατότητα θα το χτύπαγα με κλειστά μάτια μαζί με Mario Odessy, Mario kart 8 και Zelda για αρχή! Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο line up, από γραφικά χορτάσαμε!

Λόγω ηλικίας και υποχρεώσεων είναι αυτό που θα σου ταιριάξει καλύτερα. Πλέον έχει γίνει η κύρια κονσόλα μου, με το pc και το Χ1 να περιμένουν πότε θα βρω πραγματικά χρόνο να παίξω. Ενώ στο switch, όποτε βρεις λίγο ελεύθερο παίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το σκεφτομαι και εγω για αγορα δεν εχω δει τι games βεβαια εχει

Δημοσ.

Όσοι είστε μεγάλα παιδιά, με υποχρεώσεις και δουλειές να τρέχουν καθημερινά, με οικογένεια και παιδιά και τον ελεύθερο χρόνο για να παίξετε τον ψάχνετε με το κυάλι, τότε το switch είναι για εσάς. Ή μάλλον και για εσάς. Ακόμα και για ένα δεκάλεπτο, το βγάζεις κατεθείαν από το dock, βρίσκεις 2 moons στο odyssey ή ένα shrine στο zelda και το ξαναβολεύεις μετά.

Αμεσότητα και ταχύτητα κύριοι.

• Like 4
Δημοσ.

Το σκεφτομαι και εγω για αγορα δεν εχω δει τι games βεβαια εχει

Φιλε εχει ενα σωρο παιχνιδια οπως crysis pro 18 titanfall grand turismo η forza motorsport project cars gtav witcher medal of honor need for speed h crash banticoot xaxaxaxaxxaxa δυο τρια cartoonnistika παιχνιδια εχει και αυτα ωραια ειναι αλλα δεν αξιζει να δωσεις 330 ευρω για αυτα συν τα αξεσουαρ κοντρολ πχ και παιχνιδια.... ;)
Δημοσ.

Δεν ήμουν φαν των κονσολών φορητών και μη, πάντα σε gaming καταλήγω στο pc το οποίο θεωρώ κορυφαίο μιας και διαθέτω κάποιο λίγο χρόνο να ασχοληθώ αλλά το switch έχοντας το δοκιμάσει σε κονσόλα φίλου μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό σαν κονσόλα καθώς συνδυάζει και φορητότητα ενώ βολεύει πολυ άμα θες να παίξεις κάτι άμεσα λόγω πολλών υποχρεώσεων

Δημοσ.

Φιλε εχει ενα σωρο παιχνιδια οπως crysis pro 18 titanfall grand turismo η forza motorsport project cars gtav witcher medal of honor need for speed h crash banticoot xaxaxaxaxxaxa δυο τρια cartoonnistika παιχνιδια εχει και αυτα ωραια ειναι αλλα δεν αξιζει να δωσεις 330 ευρω για αυτα συν τα αξεσουαρ κοντρολ πχ και παιχνιδια.... ;)

Eνταξει η μαμακια εχει και ορια της. 

Skyrim

RE Revelations 1&2

DOOM

Fifa 18

NBA 2K18

Fast RMX

Και μπορω να σου βαλω και αλλα, αλλα δεν θα ασχοληθω μαζι σου αλλο.

2-3 καρτουνιστικα που τα 3/5 ηταν υποψηφια για game of the year;.

Mα ποσο τσουξιμο πια;  

Ειπαμε ξυδακι που ειναι και φθηνο.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Skyrim

RE Revelations 1&2

DOOM

Fifa 18

NBA 2K18

Fast RMX

Μη λες βλακείες, το Switch δεν έχει 3rd-parties.

• Like 4
Δημοσ.

Skyrim

RE Revelations 1&2

DOOM

Fifa 18

NBA 2K18

Fast RMX

2-3 καρτουνιστικα που τα 3/5 ηταν υποψηφια για game of the year;.

Mα ποσο τσουξιμο πια;  

Ειπαμε ξυδακι που ειναι και φθηνο.

Φαντασου να κλεισει το οικονομικο ετος τον Μαρτιο με πωλησεις περισσοτερες απο το ps4 και το Χ1 την αντιστοιχη περιοδο. Τι εχουν να δουν τα ματια μας απο τους φωστηρες του gaming.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ ρε φίλε "νικητης" της προηγούμενης γενιάς είναι το xbox που κοντραρε το ps3. Δεν έχουν ακούσει καθόλου ποτέ το wii

Ότι και να κάνει το switch πάντα θα υπάρχει μερίδα που δεν βλέπει τιποτα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...