sintalkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ναι έκανες ,αξιολόγηση αφήνουμε μόνο αν ολοκληρώσουμε την συναλλαγή με το άτομο ,όχι πριν. edit με πρόλαβε α ο από πάνω 2
benign Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω αυτο αναρωτιέμαι...., σήμερα βρήκα αλλο ενα προιόν σφραγισμένο καινούριο που θέλω να αγοράσω και ζήτησα απο τον πωλητή τα στοιχεία αγοράς γιατί γράφει οτι ειναι αγορασμένο απο αμαζον και αυτος αρνηθηκε να μου τα δώσει Εγραψα λοιπον και εγω αξιολόγηση στην αγγελία αυτο που έγινε Και μου μπάναραν το ακαουντ..... Εκανα κατι λάθος? Απαγορευεται απο τους κανονες του site να κανεις αξιολογηση σε αγγελια που δεν συμμετειχες ενεργα και δεν πηρες σαν αγοραστης το προιον απο καποιον η δεν το πουλησες σε καποιον. Αν επιτρεποταν αυτο ο καθε κακοηθης,για να σου δωσω ενα παραδειγμα, που σου εκανε παζαρια γυφτικα,θα μπορουσε να σου βαζει αρνητικες μονο και μονο που δεν συμφωνησες να του πουλησεις το προιον σου,που ειναι δικαιωμα σου.Και αυτο ειναι μονο μια περιπτωση,υπαρχουν πολυ περισσοτερες. Αρα παρεβηκες ρητο κανονισμο για αυτο εφαγες δικαια ban. 2
black66.gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω αυτο αναρωτιέμαι...., σήμερα βρήκα αλλο ενα προιόν σφραγισμένο καινούριο που θέλω να αγοράσω και ζήτησα απο τον πωλητή τα στοιχεία αγοράς γιατί γράφει οτι ειναι αγορασμένο απο αμαζον και αυτος αρνηθηκε να μου τα δώσει Εγραψα λοιπον και εγω αξιολόγηση στην αγγελία αυτο που έγινε Και μου μπάναραν το ακαουντ..... Εκανα κατι λάθος? Και σου είναι τόσο δύσκολο να μας παραθέσεις τα στοιχεία; Τι αγόρασες, ποια αγγελία, απόδειξη από amazon κλπ. Να δούμε και τι αντίλογος θα υπάρξει από την άλλη μεριά. Edit: Τώρα πρόσεξα ότι ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ κάτι και έκανες αρνητική αξιολόγηση. Το ban ήρθε δίκαια μάλλον. 1
Centurion Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω αυτο αναρωτιέμαι...., σήμερα βρήκα αλλο ενα προιόν σφραγισμένο καινούριο που θέλω να αγοράσω και ζήτησα απο τον πωλητή τα στοιχεία αγοράς γιατί γράφει οτι ειναι αγορασμένο απο αμαζον και αυτος αρνηθηκε να μου τα δώσει Εγραψα λοιπον και εγω αξιολόγηση στην αγγελία αυτο που έγινε Και μου μπάναραν το ακαουντ..... Εκανα κατι λάθος? Έκανες αρνητική αξιολόγηση χωρίς να έχει γίνει συναλλαγή; Μάλλον γι΄αυτό...
tictac56 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 και σου ξαναλεω οτι χωρις να ξερω την ολη κατασταση με το τι εστειλε ο αλλος για επιβεβαιωση δεν πιστευω τπτ ισχυρισμοι στο site πολλοι και εχω δει πολλα περιεργα τελευταιως..... ναι θα κανει αναφορα και εφοσον δεν εγινε συναλλαγη και θα σβηστει η αξιολογηση σου και ενδεχομενως να σε μπαναρουν.,το αλλο ενδεχομενο ειναι να χρησιμοποιησεις εσυ την αποδειξη για εγγυηση για προιον που ηδη εχεις ... αν καθομουν και εγω να ασχοληθω με οσους μου στειλαν να αγορασουν κατι και με στησανε θα γεμιζα αρνητικες τον τοπο ,ιδιατερα ατομο που του κρατησα 20 μερες κατι και μου στειλε μετα το οτι το βρηκε φθηνοτερο απο αλλου ..... Αυτό που λες δεν γίνεται γιατι οι αποδειξη γραφει συγκεκριμένο S/N Τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις???? Έκανες αρνητική αξιολόγηση χωρίς να έχει γίνει συναλλαγή; Μάλλον γι΄αυτό... Οκ δεν το ήξερα .... Και σου είναι τόσο δύσκολο να μας παραθέσεις τα στοιχεία; Τι αγόρασες, ποια αγγελία, απόδειξη από amazon κλπ. Να δούμε και τι αντίλογος θα υπάρξει από την άλλη μεριά. Προς το παρόν δεν το κάνω όχι γιατι το ψάχνω νομικά τι μπορώ να κάνω με τον απατεώνα... Αυτα τα έγραψα μονο και μόνο για προειδοποίηση σε όλους....
webparts Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το ban ερχεται εαν κανεις μια μονο αξιολογηση που παραβαινει τους κανονισμους ή υπαρχει ελαστικοτητα; Κατι μου λεει οτι ο φιλος εχει απασχολησει τη σελιδα και αλλες φορες,αλλα θα ηθελα να μου λυθει η απορια..
black66.gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Προς το παρόν δεν το κάνω όχι γιατι το ψάχνω νομικά τι μπορώ να κάνω με τον απατεώνα... Αυτα τα έγραψα μονο και μόνο για προειδοποίηση σε όλους.... Απάτη και απατεώνας θα ήταν αν είχε γίνει κάποια συναλλαγή, και υπό ορισμένες προϋποθέσεις μάλιστα. Τώρα που δεν έγινε,δεν υφίσταται τίποτα και μάλιστα από την στιγμή που δεν μας εξηγείς αναλυτικά το θέμα.
tictac56 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Απάτη και απατεώνας θα ήταν αν είχε γίνει κάποια συναλλαγή, και υπό ορισμένες προϋποθέσεις μάλιστα. Τώρα που δεν έγινε,δεν υφίσταται τίποτα και μάλιστα από την στιγμή που δεν μας εξηγείς αναλυτικά το θέμα. Συγνώμη διάβασες τι γράφω????? Έγινε συναλλαγή μου έδωσε πλαστή απόδειξη και ναι είναι απατεώνας!!!! Το ban ερχεται εαν κανεις μια μονο αξιολογηση που παραβαινει τους κανονισμους ή υπαρχει ελαστικοτητα; Κατι μου λεει οτι ο φιλος εχει απασχολησει τη σελιδα και αλλες φορες,αλλα θα ηθελα να μου λυθει η απορια.. Ποιός εγω? δεν νομίζω ποτέ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις