tictac56 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αγόρασα ένα ακριβό προϊόν καινούριο σφραγισμένο από ένα μέλος εδώ με πολλές αξιολογήσεις αξιόπιστο κλπΜου έδωσε απόδειξη από το Amazon.co.uk που έγραφε επάνω το s/n του προϊόντος κλπΣε επικοινωνία μου με το Amazon που απάντησαν οτι δεν έχουνε στα αρχεία τους τέτοια αγορά!!Με αποτέλεσμα να έχω ένα καινούριο προϊόν χωρίς εγγύηση με πλαστή απόδειξη και άγνωστη προέλευση... Όλοι αυτοί που έχουν στήσει μαγαζάκια εδώ και πουλάνε καινούρια προϊόντα σε καλές τιμές είναι πλέων ύποπτοι. Οι υπεύθυνοι του σιτε ίσως πρέπει να το δείτε.. Σήμερα ήθελα να αγοράσω άλλο ένα προϊόν και μόλις ζήτησα τα στοιχεία αγοράς από τον πωλητή για να τα στείλω στο amazon να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα, αρνήθηκε!! και μάλιστα μου μπάναραν και το ακάουντ, αν είναι δυνατόν!!! Επιβεβαιώστε όλοι που έχετε αγοράσει με παρόμοιο τρόπο καινούρια προϊόντα αν είναι αυθεντική η απόδειξη ! ! !Επισυνάπτω την απάντηση από το Amazon.(Δεν είμαι σίγουρος αν το έβαλα σε σωστή θέση, αν όχι μετακινείστε το)
7nisiotis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το προϊόν τι ήταν; Επεξεργαστής; Κινητό; Τι;
tictac56 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το προϊόν τι ήταν; Επεξεργαστής; Κινητό; Τι; Εχει σημασία?
kostasbm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 αυτος , αυτοι ,που πουλάνε πραγματα για να προφυλαχθω ??? και πως θα τους ξερω για να τους αποφυγω ??? σε ρωτω γιατι βλεπω οτι γραφεις γενικα υποπτοι
Knight of Mercy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μισό να καταλάβω ............................Ενώ σου έστειλε το σφραγισμένο προϊόν, έκατσε και "έστησε" πλαστή απόδειξη??Το μέλος δεν απαντά, δεν αιτιολογεί τη "πατάτα"??Την απόδειξη την έστειλες στο Amazon ή απλά τους "έγραψες" τον αριθμό παραγγελίας?Η απάντηση πάντως δεν επιβεβαιώνει το Order Number, δεν γράφει κάτι για πλαστό παραστατικό.Μήπως να τους την έκανες forward, γιατί το θέμα αφορά πρωτίστως εκείνους.
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δεν βλέπω να έδωσες αξιολόγηση θετική ή αρνητική. ΑΠό εδώ το αγόρασες ή από αλλού?
forgotten Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 λοιπον επειδη πολλα μπορουν να ειπωθουν και θα πρεπε να αποφυγεις να λες γενικολογιες περι απατης μια και αγοραζω συχνα απο αμαζον ,καθε αμαζον ειναι ξεχωριστη οντοτητα ,αν το προιον αγοραστηκε πχ απο αμαζον γερμανιας σιγουρα το αμαζον αγγλιας δεν θα εχει ιδεα για την αγορα ,αυτο κατα πρωτο ,τα υπολοιπα περι απατης κλπ κλπ οταν μαλιστα δεν δινεις περαιτερωπ πληροφοριες πολλα μπορει να ειπωθουν και για την δικη σου αξιοπιστια. το email οπως το διαβασα δεν λεει οτι δεν εχει το serial στην database λεει ωστοσο οτι προστατευει τα προσωπικα δεδομενα του. υγ δεν ειμαι ο πωλητης του προιοντος , και σιγουρα το αμαζον οπως λεει και στο μηνυμα προστατευει τα προσωπικα δεδομενα.,....
tictac56 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μισό να καταλάβω ............................ Ενώ σου έστειλε το σφραγισμένο προϊόν, έκατσε και "έστησε" πλαστή απόδειξη?? Το μέλος δεν απαντά, δεν αιτιολογεί τη "πατάτα"?? Την απόδειξη την έστειλες στο Amazon ή απλά τους "έγραψες" τον αριθμό παραγγελίας? Η απάντηση πάντως δεν επιβεβαιώνει το Order Number, δεν γράφει κάτι για πλαστό παραστατικό. Μήπως να τους την έκανες forward, γιατί το θέμα αφορά πρωτίστως εκείνους. Ναι τους έστειλα ολόκληρη την απόδειξη και περιμένω απάντηση Δεν βλέπω να έδωσες αξιολόγηση θετική ή αρνητική. ΑΠό εδώ το αγόρασες ή από αλλού? Ναι απο εδω με το ακαουντ που μου μπαναραν σημερα λοιπον επειδη πολλα μπορουν να ειπωθουν και θα πρεπε να αποφυγεις να λες γενικολογιες περι απατης μια και αγοραζω συχνα απο αμαζον ,καθε αμαζον ειναι ξεχωριστη οντοτητα ,αν το προιον αγοραστηκε πχ απο αμαζον γερμανιας σιγουρα το αμαζον αγγλιας δεν θα εχει ιδεα για την αγορα ,αυτο κατα πρωτο ,τα υπολοιπα περι απατης κλπ κλπ οταν μαλιστα δεν δινεις περαιτερωπ πληροφοριες πολλα μπορει να ειπωθουν και για την δικη σου αξιοπιστια. το email οπως το διαβασα δεν λεει οτι δεν εχει το serial στην database λεει ωστοσο οτι προστατευει τα προσωπικα δεδομενα του. υγ δεν ειμαι ο πωλητης του προιοντος , και σιγουρα το αμαζον οπως λεει και στο μηνυμα προστατευει τα προσωπικα δεδομενα.,.... Η απόδειξη γράφει Amazon.co.uk εγώ ρώτησα το Amazon.co.uk .... αυτος , αυτοι ,που πουλάνε πραγματα για να προφυλαχθω ??? και πως θα τους ξερω για να τους αποφυγω ??? σε ρωτω γιατι βλεπω οτι γραφεις γενικα υποπτοι Απλο, αμα σου λενε οτι το αγοράσανε απο καταστημα του εξωτερικού ζητα την απόδειξη και επικοινώνησε με το κατάστημα πριν αγοράσεις
forgotten Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ναι τους έστειλα ολόκληρη την απόδειξη και περιμένω απάντηση Ναι απο εδω με το ακαουντ που μου μπαναραν σημερα Η απόδειξη γράφει Amazon.co.uk εγώ ρώτησα το Amazon.co.uk .... Απλο, αμα σου λενε οτι το αγοράσανε απο καταστημα του εξωτερικού ζητα την απόδειξη και επικοινώνησε με το κατάστημα σου απαντησα οτι δεν λεει για πλαστη αποδειξη ή οτι δεν αγοραστηκε απο αυτους ,σου απαντανε καθαρα οτι ειναι προσωπικα δεδομενα....
petran91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 σου απαντησα οτι δεν λεει για πλαστη αποδειξη ή οτι δεν αγοραστηκε απο αυτους ,σου απαντανε καθαρα οτι ειναι προσωπικα δεδομενα.... Του απάντησε ότι ο αριθμός παραγγελίας δεν υπάρχει στο site τους. 3
newnick Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 σου απαντησα οτι δεν λεει για πλαστη αποδειξη ή οτι δεν αγοραστηκε απο αυτους ,σου απαντανε καθαρα οτι ειναι προσωπικα δεδομενα.... Χωρίς παρεξήγηση, μάλλον δεν διάβασες καλά το email τους. Η πρώτη γραμμή λέει ότι ο αριθμός παραγγελίας δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων τους. Όλο το υπόλοιπο mail είναι αυτοματοποιημένο που του λέει να προσέχει τα phishing email 1
benign Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 σου απαντησα οτι δεν λεει για πλαστη αποδειξη ή οτι δεν αγοραστηκε απο αυτους ,σου απαντανε καθαρα οτι ειναι προσωπικα δεδομενα.... Καλα δεν διαβασες το image που ποσταρε? Ξεκαθαρα του γραφουν οτι δεν εγινε ποτε παραγγελια σε αυτους.
tictac56 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ο λόγος που σου μπάναραν το account? Και εγω αυτο αναρωτιέμαι...., σήμερα βρήκα αλλο ενα προιόν σφραγισμένο καινούριο που θέλω να αγοράσω και ζήτησα απο τον πωλητή τα στοιχεία αγοράς γιατί γράφει οτι ειναι αγορασμένο απο αμαζον και αυτος αρνηθηκε να μου τα δώσει Εγραψα λοιπον και εγω αξιολόγηση στην αγγελία αυτο που έγινε Και μου μπάναραν το ακαουντ..... Εκανα κατι λάθος?
forgotten Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλα δεν διαβασες το image που ποσταρε? Ξεκαθαρα του γραφουν οτι δεν εγινε ποτε παραγγελια σε αυτους. και σου ξαναλεω οτι χωρις να ξερω την ολη κατασταση με το τι εστειλε ο αλλος για επιβεβαιωση δεν πιστευω τπτ ισχυρισμοι στο site πολλοι και εχω δει πολλα περιεργα τελευταιως..... Και εγω αυτο αναρωτιέμαι...., σήμερα βρήκα αλλο ενα προιόν σφραγισμένο καινούριο που θέλω να αγοράσω και ζήτησα απο τον πωλητή τα στοιχεία αγοράς γιατί γράφει οτι ειναι αγορασμένο απο αμαζον και αυτος αρνηθηκε να μου τα δώσει Εγραψα λοιπον και εγω αξιολόγηση στην αγγελία αυτο που έγινε Και μου μπάναραν το ακαουντ..... Εκανα κατι λάθος? ναι θα κανει αναφορα και εφοσον δεν εγινε συναλλαγη και θα σβηστει η αξιολογηση σου και ενδεχομενως να σε μπαναρουν.,το αλλο ενδεχομενο ειναι να χρησιμοποιησεις εσυ την αποδειξη για εγγυηση για προιον που ηδη εχεις ... αν καθομουν και εγω να ασχοληθω με οσους μου στειλαν να αγορασουν κατι και με στησανε θα γεμιζα αρνητικες τον τοπο ,ιδιατερα ατομο που του κρατησα 20 μερες κατι και μου στειλε μετα το οτι το βρηκε φθηνοτερο απο αλλου ..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις