Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως φαινεται ο εφοριακος... :P

χαχαχαχα 

μακαρι να ήμουνα γιατι θα ειχα σκίσει πολύ κόσμο που τρώει μαυρα και την πληρώνουμε εμείς οι απλοί πολίτες

απο τα στοιχεία μπορουμε να δουμε ποραγματα για το μαγαζι. αν βγει καλη φαση να ψωνιζουμε

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ωραιος.

Είχε μεσα απόδειξη; κανονικη οχι της courier

Πάνω στα στοιχεία τι φορολογικά στοιχεία ειχε; Επισης ειχε μηχανογραφημένο το serial επανω στην απόδειξη;

Ναι σε όλα. Τιμολόγιο. Τομπάζη Θεσσαλονίκη. FIRESALE.GR E-COMMERCE η εταιρία

το τελευταιο  πρεπει να πηρα....

καλοριζικο μπορεις να δεις αν εχει θηκη μεσα ,nfc η fm radio??

ο βλαχακης απο το techblog στο review δειχνει εφαρμογη fm.....

Θήκη δεν είχε. Fm radio έχει. NFC δεν βρήκα.

Πάντως εξαντλήθηκε οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να το συζητάμε. Το μαγαζί πάντως ήταν άψογο παιδιά. Παρήγγειλα χθες 6 το απόγευμα και 11 το πρωί παρέλαβα. Δεν το έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Και από Θεσσαλονίκη (εγώ  είμαι Αθήνα)

Δημοσ.

Ναι σε όλα. Τιμολόγιο. Τομπάζη Θεσσαλονίκη. FIRESALE.GR E-COMMERCE η εταιρία

Θήκη δεν είχε. Fm radio έχει. NFC δεν βρήκα.

Πάντως εξαντλήθηκε οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να το συζητάμε. Το μαγαζί πάντως ήταν άψογο παιδιά. Παρήγγειλα χθες 6 το απόγευμα και 11 το πρωί παρέλαβα. Δεν το έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Και από Θεσσαλονίκη (εγώ  είμαι Αθήνα)

με εφτιαξες με το ραδιο...

παιζει προσφορα

http://www.public.gr/product/huawei-mate-10-lite-64gb-dual-sim-mayro-4g-smartphone/prod8831283pp/

369e και παιρνεις δωρο ενα http://www.public.gr/product/huawei-y6-2017-16gb-dual-sim-asimileyko-4g-smartphone/prod8684203pp/

συνδυαστικα τη θεωρω τιμια προσφορα αν βρεις να πουλησεις το δευτερο καπου

Δημοσ.

Δεν εξαντλήθηκε :unsure: , το εμφάνισαν και σε Χρυσό

Αυτά του νήματος εξαντλήθηκαν. Αυτά που προσφέρει τώρα ειναι gold και μαυρο dual sim. Είναι διαφορετικές προσφορες. 

Εγω συνεχίζω να ειμαι επιφυλακτικός. Το μόνο που κατεβάζει η κουτρα μου σαν λογική λύση, ειναι οτι πήρανε μερικά κομμάτια της διπλής προσφορας, σπάσανε την προσφορα, δινουν τώρα τα mate 10 και αργότερα θα δώσουν τα άλλα μεσα απο το site ή απο αλλα καναλια πώλησης. Συνεχίζω όμως να αναρωτιέμαι γιατί δεν το έχουν κανει αλλα σκρουτζομαγαζα.

ps. Είμαι σχεδόν σιγουρος οτι μέλος που συμμετέχει στη συζήτηση ειναι του μαγαζιου. Κάτι οι γρήγορες διορθώσεις, κάτι κάποια αλλα ... Τέσπα. Θα χαρώ να βγώ λάθος και οι αγοραστες να μην εχουν κανενα προβλημα. 

Δημοσ.

Αυτά του νήματος εξαντλήθηκαν. Αυτά που προσφέρει τώρα ειναι gold και μαυρο dual sim. Είναι διαφορετικές προσφορες. 

Εγω συνεχίζω να ειμαι επιφυλακτικός. Το μόνο που κατεβάζει η κουτρα μου σαν λογική λύση, ειναι οτι πήρανε μερικά κομμάτια της διπλής προσφορας, σπάσανε την προσφορα, δινουν τώρα τα mate 10 και αργότερα θα δώσουν τα άλλα μεσα απο το site ή απο αλλα καναλια πώλησης. Συνεχίζω όμως να αναρωτιέμαι γιατί δεν το έχουν κανει αλλα σκρουτζομαγαζα.

ps. Είμαι σχεδόν σιγουρος οτι μέλος που συμμετέχει στη συζήτηση ειναι του μαγαζιου. Κάτι οι γρήγορες διορθώσεις, κάτι κάποια αλλα ... Τέσπα. Θα χαρώ να βγώ λάθος και οι αγοραστες να μην εχουν κανενα προβλημα. 

Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα πέσει σε όλους η τιμή σε αυτά τα επίπεδα. 

Τόσο βγαίνει περίπου και με την άλλη προσφορά με το κινητό δώρο.

Αν θυμάσαι πριν κάποιους μήνες δίνανε δώρο με το samsung A3 2017 και το A5 2017 ένα Bluetooth ηχείο αξίας 100 ευρώ.

Το ηχείο αυτό το έβρισκες στα 50 σε skroutz. Λίγο καιρό μετά που τελείωσε το promo, έπεσε η τιμή και των η συσκευών κατά 50€.

Το ότι μπορεί να μας παρακολουθούν το θεωρώ καλό, θα ακούσουν και το κράξιμο από πρώτο χέρι αν γίνει καμία στραβή

Δημοσ.

μακαρι να ήμουνα γιατι θα ειχα σκίσει πολύ κόσμο που τρώει μαυρα και την πληρώνουμε εμείς οι απλοί πολίτες

θα σε ετρωγε η μαρμαγκα αδερφε ,γιατι αυτοι που τα κανουν αυτα εχουν πλατες ,ταιζουν κοσμο κλπ κλπ

εντελως παρενθετικα ολο αυτο

• Like 1
Δημοσ.

θα σε ετρωγε η μαρμαγκα αδερφε ,γιατι αυτοι που τα κανουν αυτα εχουν πλατες ,ταιζουν κοσμο κλπ κλπ

εντελως παρενθετικα ολο αυτο

Ξεκινάς απο κάπου και ανεβαίνεις.Τα πάντα αλλάζουν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...