Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ το βρήκα το site πριν μια εβδομάδα από διαφήμιση στο Facebook και παρήγγειλα το P9 Lite του 2016 με 137ευρώ.(Στην αρχή δεν είχαν αντικαταβολή αλλά μου είπαν στο τηλέφωνο οτι θα ανοίγαν την αντικαταβολή μετά απο 2 ημέρες)Μου ήρθε την επόμενη ημέρα.Γενικά και στο τηλέφωνο μου φάνηκαν ωραίοι τύποι και το Smartphone που προοριζόταν για δώρο επίσης κομπλε

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το e-lenovo.gr δηλαδή οι αντιπρόσωποι της lenovo. Ως εκ τούτου αξιόπιστοι. Αν ανατρέξει κανείς στους γενικούς όρους συναλλαγών, παράγραφο 4 καρφώνονται ότι είναι η e-lenovo.gr

http://www.firesale.gr/firesale-gr-yenikoi-oroi.html#oroi

ΥΓ. Στην Τομπάζη στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία είναι και η lenovo

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το e-lenovo.gr δηλαδή οι αντιπρόσωποι της lenovo. Ως εκ τούτου αξιόπιστοι. Αν ανατρέξει κανείς στους γενικούς όρους συναλλαγών, παράγραφο 4 καρφώνονται ότι είναι η e-lenovo.gr

Πιθανός ο Managed by Thinkia™ την έκανε  :lol:  :lol: ! Από ότι βλέπω διαχειρίζεται και τα δυο site

Tι σχέση μπορεί να έχει το www.e-lenovo.gr με αυτό το κατάστημα;

Δημοσ.

Επειδή δεν μπορώ να βρω το σημείο που αναφέρεις, γίνε λιγο πιο σαφής για το τι ψάχνουμε.

Στο εμπορικό κέντρο ειναι πολλα μαγαζια, οπως πχ και ο Σκλαβενίτης. Θα πούμε οτι ειναι μαγαζί του Σκλαβενίτη;

Τέλος ίσως να έμπαινα σε υποψίες οτι ειναι η e-lenovo αν δεν έβλεπα προσφορές για HUAWEI (το μεγαλύτερο ευρωπαικό ανταγωνιστή της lenovo στα κινητά) και προιόντα hp και trust. Θα πήγε η lenovo να αγορασε HUAWEI και θα τα εδωσε σε πολυ χαμηλες τιμές; Δεν κολλά.

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο πρωτα και μετα το χτυπησα.εγω που θελω φωτογραφικη ειδα review δεν παιζει καλυτεοσ αυτα τα λεφτα.εντυπωσεις απο δευτερα

δεν εχω βγαλει ακρη με 3 πραγματα .αλλου βλεπω οτι εχει nfc και ραδιο φμ και θηκη στη συσκευασια ειδωμεν..

Δημοσ.

Διόρθωσαν την λακαμια τους...

Όταν δηλώνουν όπως ανάφερει άλλος χρήστης νωρίτερα οδό Τομπάζη Πυλαία και αν κοιτάξεις το συνημμένο παρακάτω (που πλέον διόρθωσαν) εσένα το δικό σου μυαλό ας παει στον Σκλαβενίτη, εμένα πήγε κάπου αλλού

post-282042-0-20512100-1513330885_thumb.png

Δημοσ.

Διόρθωσαν την λακαμια τους...

Όταν δηλώνουν όπως ανάφερει άλλος χρήστης νωρίτερα οδό Τομπάζη Πυλαία και αν κοιτάξεις το συνημμένο παρακάτω (που πλέον διόρθωσαν) εσένα το δικό σου μυαλό ας παει στον Σκλαβενίτη, εμένα πήγε κάπου αλλού

μάλιστα.

Εγω έβλεπα διορθωμένη σελίδα και δεν το εβρισκα. 

Δεν αποκλείω οτι ειναι απο πίσω οι ίδιοι επιχειρηματίες, αλλά δεν κολλά με βάση τη λογική. Ακόμα όμως κι αν ειναι τα ίδια άτομα, αυτό δεν ισοδυναμεί οτι (με αυτά που διαβάζω) θα ειμαι λιγοτερο επιφυλακτικός.

Επισης μην ξεχνάς οτι τα sites αντιγράφουν το ενα απο το άλλο ολοκληρα ετοιμα κομμάτια. Μπορει ο σχεδιαστής της σελίδας να πήρε έτοιμους τους όρους και απλά να του ξέφυγε αυτη η λεπτομέρεια. 

Σε κάθε περιπτωση, εγώ πριν σκεφτώ να ψωνίσω απο εκεί ή το προτείνω σε αλλους θα περιμενω να δοκιμαστεί, να διαβάσω ΣΟΒΑΡΟ feedback απο αγοραστές και μετά ...  βλέπουμε. 

Δημοσ.

ρε παιδια περνετε ενα τηλεφωνο τσεκαρετε διαθεσιμοτητα και οτι αλλο θελετε και βαζετε παραγγελια αντικαταβολη....εγω ετσι εκανα

Δημοσ.

το τελευταιο  πρεπει να πηρα....

Παρέλαβα μόλις τώρα. Το κινητό ήταν σφραγισμένο ελληνικής αντιπροσωπίας. Όλα τέλεια.

καλοριζικο μπορεις να δεις αν εχει θηκη μεσα ,nfc η fm radio??

ο βλαχακης απο το techblog στο review δειχνει εφαρμογη fm.....

Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις τώρα. Το κινητό ήταν σφραγισμένο ελληνικής αντιπροσωπίας. Όλα τέλεια.

ωραιος.

Είχε μεσα απόδειξη; κανονικη οχι της courier

Πάνω στα στοιχεία τι φορολογικά στοιχεία ειχε; Επισης ειχε μηχανογραφημένο το serial επανω στην απόδειξη;

Δημοσ.

ωραιος.

Είχε μεσα απόδειξη; κανονικη οχι της courier

Πάνω στα στοιχεία τι φορολογικά στοιχεία ειχε; Επισης ειχε μηχανογραφημένο το serial επανω στην απόδειξη;

πως φαινεται ο εφοριακος... :P

χαχαχαχα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...