k_dinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για όποιον δεν τον ενδιαφέρει το πακέτο που τρέχει μαζί το Huawei Mate 10 Lite και το Huawei Y6 2017 στα 369€, υπάρχει και σκέτο το Huawei Mate 10 Lite στα 287€ http://www.firesale.gr/huawei-mate-10-lite-64gb-dual-sim-black.html Το site δεν το ξέρω, η τιμή είναι ύποπτα καλή αλλά λογικά θα ακολουθήσει γενική πτώση τιμής μόλις περάσει το promo με το extra κινητό δώρο
MessatsuRoku Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 φυσικο καταστημα δεν βλεπω απλα ενα ξεροσφυρι τηλεφωνο
k_dinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Τις βασικές πληροφορίες τις έχει http://www.firesale.gr/firesale-gr-e-etaireia-mas.html Ιδιωτική Κεφαλαιουχική εταιρεία E-COMMERCE INNOVATION AND SERVICES Καινοτόμο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Υπηρεσίες ΓΕΜΗ 139321301000 - ΑΦΜ 800744525 Τηλ 215 215 1400, [email protected] Επίσης, δίνει τη δυνατότητα για αντικαταβολή. Αυτό που μου άρεσε είναι το παρακάτω: To FIRESALE.grΔιαθέτει μόνο προιόντα επίσημου καναλιού διανομής (Ελληνικής Αντιπροσωπείας) με πλήρη εγγύηση κατασκευαστή, χωρίς κανένα ρίσκο για εσάς. Λέμε ΟΧΙ : Όχι στις παραεισαγωγές, όχι διαφορετικά πληκτρολόγια ή πρίζες, όχι προβλήματα με τη γλώσσα, όχι θέματα με την εγγύηση.
sveltos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ το πήρα το Ρίσκο παιδιά. Τους πήρα και τηλέφωνο και μου είπαν έχουν λίγα κομμάτια ακόμη. Παράδοση 1-2 εργάσιμες. Με πήραν άμεσα για επιβεβαίωση και μου είπαν ότι μπορεί να παραλάβω αύριο κιόλας. Πολύ καλή εντύπωση από την επικοινωνία που είχα. Μόλις παραλάβω θα ενημερώσω. 3
lorddeimos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως παιδιά με την προσφορά που τρέχει σπρώχνεις 1 κατοστάρικο το μικρό και σου έρχεται πιο φθηνά είναι η αλήθεια.
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 TS: Αν παραλάβεις ενημέρωσε μας. Με αναζήτηση του ΑΦΜ όντως εμφανίζεται η εταιρεία και με την διεύθυνση που δηλώνουν και οι ίδιοι στο site τους. https://www.vrisko.gr/afm-etairies/800744525
isay Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Το όλο στήσιμο με κάνει πάρα πολύ επιφυλακτικό. 100 ευρώ κάτω απο το σκρουτζ και ειδικά απο γνωστά κινητομάγαζα γνωστά για χαμηλές τιμές ... κάτι δε μου κάθεται καλα. Τέτοια τιμή δε βρίσκω ουτε ebay ή αλλα sites. Εισης δε μου κολλά το πακέτο "λιγα κομμάτια" + "εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπείας" + τετοια τιμή. Για να εδινε τετοια τιμη η αντιπροσωπεία θα επρεπε να πάρει και προπληρώσει εκατοντάδες κομμάτια. Επισης με τετοια τιμή τον συμφερε να τα πουλήσει χονδρική σε σκρουτζομαγαζα και να βγαλει άμεοσ κέρδος. Πείτε με περίεργο αλλά δε μου κολλανε κάποια πράγματα. Ή θα ειναι site που θα "μαμίσει" την αγορα ή μην εχουμε τιποτα αλλα deal ber. Εγω θα επιλεξω να ... περιμένω. Ας γίνουν οι άλλοι πειραματόζωα. Edit : Βρήκα οτι η εδρα ειναι Τομπάζη 15, Πυλαία, οποτε αν ειναι κάποιος σαλονικιος που ενδιαφερεται ας ζητήσει να παραλάβει απο εκει, να δει τι παιζει και να γλυτώσει και το τάληρο του courier 1
Satzik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δε παιδιά απλό είναι. Πήραν από κωτσόβολο με το δώρο και τα πουλάει χώρια... Πλάκα κάνω. Εγώ πάντως το πήρα από κωτσόβολο και αξίζει
k_dinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Το dealber ήταν κομπίνα που βρωμαγε από χιλιόμετρα, έπρεπε να προπληρωσεις όλο το ποσό και να περιμένεις να σου το φέρουν. Εδώ κάνεις παραγγελία, σου το φέρνουν στην πόρτα και πληρώνεις με αντικαταβολή. Μηδενικό ρίσκο, εκτός και αν μεσα στο κουτί έχουν βάλει καμία πατάτα
ziaba Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να το κάνουν για διαφήμιση... Και παίζει μεγάλη πιθανότητα να φάτε άκυρο... πάντως η τιμή του θα πέσει και άλλο σύντομα όπως και του P10 lite που ήδη από Κίνα μεριά παίζει κάτω από 190€
stelios18120 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Και στην τελική τρως το άκυρο,αυτή γίνονται φίρμες και γνωστό τo site τους,μαζεύουν στοιχεία από εγγραφές για newsletter και όλα καλά. Ελλάδα είμαστε έλα κλασικά κόλπα (Πάντως εφόσον έχει την αντικαταβολη δεν έχει ρισκο,σου έρχεται και πληρώνεις) 1
crashnburn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Και στην τελική τρως το άκυρο,αυτή γίνονται φίρμες και γνωστό τo site τους,μαζεύουν στοιχεία από εγγραφές για newsletter και όλα καλά. Ελλάδα είμαστε έλα κλασικά κόλπα (Πάντως εφόσον έχει την αντικαταβολη δεν έχει ρισκο,σου έρχεται και πληρώνεις) αρκει να δεχθει ο κουριερας να το ανοιξεις πρωτα μπροστα του κ μετα να πληρωσεις
sveltos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά. Παραλαμβανω λογικα σήμερα αφού μου έστειλαν και tracking number από χθες. Είμαι εταιρία, αγορά με τιμολόγιο. Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα