Προς το περιεχόμενο

CRT Monitor - 19' AOC 9K+

stako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

έχει κανένας αυτή την οθόνη? Τι γνώμη έχετε? Την είδα από κοντά και φαίνεται αρκετά καλή, απλά ρωτάω γιατί δε μπόρεσα να δουλέψω για αρκετή ώρα μαζί της... Βασικά μου φάνηκε πολύ καλή για τα λεφτά της (215 euro τελική), τόσο καλή σαν να κρύβεται κάτι......... Μήπως πχ μετά από λίγο καιρό "τελειώνει" και θέλει πέταμα?

Έκανα ένα search αλλά μόνο για παλιά μοντέλα της AOC βρήκα γνώμες στο forum.

Thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να σου πω; Εγώ πάντως έχω μια 19'' AOC (Glrs) η οποία έχει βγει αρκετά καλή. Πάντως τα ψιλοπροβληματάκια της τα έχει -> κάτι παίζει με την μαγνητική θωράκιση (που δεν ξέρω αν έχει) και κάνει νερά όταν έχω τα ηχεία κοντά της.

Σου προτείνω να πάρεις κάτι καλύτερο για οθόνη αν φυσικά έχεις τα χρήματα.

Kai mena gnwmi mou einai na dwseis kati parapanw gia othoni mias kai prokeitai gia ta matia sou stin ousia kai einai kati to opoio(i othoni nte :D )den anavathmizeis suxna.Pantws gia tin en logw othonoula mporw na pw oti einai sxetika kali(tin eixame sta lab sti sxoli) kai den se kourazei meta apo poluwri ergasia.

kai ego autin exo tin 9Α+ kai eime ypereyxaristimenos edosa sxetika liga leyta kai exo kai 19ara.tin exo peripoy 8 minakia kai den exo to paramikro problima kai doyleyo kai se analisi 1600x900 sta 85hz sinexia.parapoli kali sta leytatis kai a3iopisti mexris oras :D

Ok guys,

ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :)

Τελικά θα εμπιστευθώ την 9Κ+. Η Α+ δεν υπάρχει πλεον στο Πλαίσιο και απο μια μικρή έρευνα που έκανα μόνο το Πλαίσιο τις εισάγει..... Βασικά θέλω να πάρω 2 αλλά προς το παρόν παίρνω μία και αν είναι οκ παίρνω και τη δεύτερη. Αν δε μου αρέσει τη πουλάω, το πολύ 100 ευρώ να χάσω, είναι πολύ φτηνή.

Dude έχεις δίκιο, όμως το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι κατασκευαστές το έχουν γυρίσει σε TFT και δεν βρίσκεις πλεον πραγματικά καλές CRT.... Μέχρι τώρα έπαιρνα πάντα Sony αλλά πλέον δε βγάζει μικρές CRT, βγάζει μόνο 21" και 22".... Και αυτές παραείναι μεγάλες..... Οπότε προτιμάω να πάρω κάτι φτηνό και αποδεκτό σε ποιότητα παρά να δώσω 510 ευρώ για IIyama........... Αν υπήρχε Sony 19" έδινα και 600 αλλα δεν υπάρχει.........

Α και μη μου πείτε για TFT, έχω και άλλα πράγματα να κάνω εκτός του να δουλεύω στο PC του σπιτιού........;)

HackerWerger > "και κάνει νερά όταν έχω τα ηχεία κοντά της."

Νερά μπορεί να κάνει απλά και μόνο από τις δονήσεις που προκαλεί πχ. το sub ή και οι δορυφόροι αν έχουν μεγάλη ένταση. Ειδικά αν υπάρχει κοινό στερεό μέσο που τα ενώνει και όχι απλά αέρας...

HackerWerger > "και κάνει νερά όταν έχω τα ηχεία κοντά της."

Νερά μπορεί να κάνει απλά και μόνο από τις δονήσεις που προκαλεί πχ. το sub ή και οι δορυφόροι αν έχουν μεγάλη ένταση. Ειδικά αν υπάρχει κοινό στερεό μέσο που τα ενώνει και όχι απλά αέρας...

Πράγματι, και εμένα η Sony όταν έχω πολύ δυνατά τα ηχεία κάνει νερά.

exw edw kai enamish xrono thn 9klr den exw problhmata kai pisteyw pws einai arketa kalh o8oni gia ta lefta ths. twra oson afora ta tremopai3imata 8a soy pw to e3hs: to windows (xp exw) moy ebgazan oti sikonei refresh rate sthn analysh 1024x768 kai 100 Hz, otan to ebaza ekei loipon moy ekane kati perierga tremopai3imata kai esteila mail sthn aoc kai moy apanthsan pws den doyleyei se ayto to refresh rate me ayth thn analysh. apla panw apo 1024 prepei na thn exeis sta 85. ayto kai mono ayto kata ta alla parthn

(kai fysika enohte pws den 8a exeis konta thleoraseis, eixia ktl)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...