Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 συμφωνω το οακετο του μοτο ζ ειναι πολυ ελκυστικο και η μπαταρια μπορει και να ειναι κατι οχι το σο ενοχλητικο ειδα ενα βιντεο που ελεγε οτι εχει 4.5 ωρς onscreen που δεν μου ακουστικε τοσο χαλια, το αλλο κινητο στα ιδια λεφτα ειναι το mi5s αλλα δεν ξερω αν θα παρει oreo. ναι οντος το powerbank ειναι πιο future proof επιλογη απλα πρεπει να βρω ενα με usb c Το μονο κακο που ξεχασα να αναφερω για το Moto Z που χαλαει αρκετο κοσμο ειναι οτι δεν εχει θυρα ακουστικων(το πρωτο κινητο που εβγαλε την θυρα)και πρεπει να συνδεεις τα ακουστικα μεσω ενος μετατροπεα(dongle). 1
SeNNinhA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πραγματικα λεμε αμαν να βρουμε κινητο με μεγαλη μπαταρια και εσεις σκεφτεστε τα ηδη προβληματικα; Για να κερδισεις τι; Τον 820 που τον βρισκεις πια και σε κινεζικα των 120€ και με τα καλυτερα specs? Κινητο με θηκη μπαταρια ειναι οτι πιο αβολο εχω χρησιμοποιησει στην ζωη μου. Χιλιες φορες να κυκλοφορεις με power bank.
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το μονο κακο που ξεχασα να αναφερω για το Moto Z που χαλαει αρκετο κοσμο ειναι οτι δεν εχει θυρα ακουστικων(το πρωτο κινητο που εβγαλε την θυρα)και πρεπει να συνδεεις τα ακουστικα μεσω ενος μετατροπεα(dongle). εχει μεσα στο κουτι απο οτι ειδα απο usb c σε ακουστικα , αλλα δεν ειμαι πολυ της μουσικης και αν το παρω λεω να παρω και bluetooth ακουστικα. Πραγματικα λεμε αμαν να βρουμε κινητο με μεγαλη μπαταρια και εσεις σκεφτεστε τα ηδη προβληματικα; Για να κερδισεις τι; Τον 820 που τον βρισκεις πια και σε κινεζικα των 120€ και με τα καλυτερα specs? Κινητο με θηκη μπαταρια ειναι οτι πιο αβολο εχω χρησιμοποιησει στην ζωη μου. Χιλιες φορες να κυκλοφορεις με power bank. κοιτα εμενα δεν με χαλαει να φορτιζω καθε μερα εχω μαθει ειμαι ακομα με το s3 που ειχε και αυτο προβληματικη μπαταρια , δεν ειναι μονο ο επεξεργαστης εχει και οθονη amoled που σπανιζει και θα παρει και ορεο, ασε που και σε επιδοσεις δεν ειναι και ασχημο γενικα περναει μεχρι και το σ7 που εχει 100 ευρω παραπανω σχεδον.
vchristod84 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 εχει μεσα στο κουτι απο οτι ειδα απο usb c σε ακουστικα , αλλα δεν ειμαι πολυ της μουσικης και αν το παρω λεω να παρω και bluetooth ακουστικα. κοιτα εμενα δεν με χαλαει να φορτιζω καθε μερα εχω μαθει ειμαι ακομα με το s3 που ειχε και αυτο προβληματικη μπαταρια , δεν ειναι μονο ο επεξεργαστης εχει και οθονη amoled που σπανιζει και θα παρει και ορεο, ασε που και σε επιδοσεις δεν ειναι και ασχημο γενικα περναει μεχρι και το σ7 που εχει 100 ευρω παραπανω σχεδον. Άρα θα δώσεις λεφτά για να ξαναπάρεις κάτι προβληματικό... Περί ορέξεως...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για φυσιολογική χρήση το Z δεν έχει κάποιο θέμα καθώς έχει εφάμιλλη μπαταρία με το HTC 10 και με το προηγούμενο Moto X style. Αν αγοράσεις μόντα μπαταρία θα γίνει κυριολεκτικά τέρας μπαταρίας και προσωπικά το προτείνω κιόλας λόγο ευκολίας χρήσης και ειδικά αν το βρεις με κάποια προσφορά όπως είχε το καλοκαίρι το Moto z + incipio battery mod στα 299 ευρώ. Εφόσον λες ότι και το θέμα 3.5" jack δεν σε απασχολεί τότε δεν βλέπω λόγο να μην το πάρεις, δεν θα βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Από εκεί και πέρα όμως δες και το Lenovo P2...θα εκπλαγείς με το τι σου προσφέρει στα 280 αλλά οκ δεν φτάνει το επίπεδο του Ζ σε ποιοτικά χαρακτηριστικά. Από τις πιο τίμιες επιλογές όμως στα λεφτά του.
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για φυσιολογική χρήση το Z δεν έχει κάποιο θέμα καθώς έχει εφάμιλλη μπαταρία με το HTC 10 και με το προηγούμενο Moto X style. Αν αγοράσεις μόντα μπαταρία θα γίνει κυριολεκτικά τέρας μπαταρίας και προσωπικά το προτείνω κιόλας λόγο ευκολίας χρήσης και ειδικά αν το βρεις με κάποια προσφορά όπως είχε το καλοκαίρι το Moto z + incipio battery mod στα 299 ευρώ. Εφόσον λες ότι και το θέμα 3.5" jack δεν σε απασχολεί τότε δεν βλέπω λόγο να μην το πάρεις, δεν θα βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Από εκεί και πέρα όμως δες και το Lenovo P2...θα εκπλαγείς με το τι σου προσφέρει στα 280 αλλά οκ δεν φτάνει το επίπεδο του Ζ σε ποιοτικά χαρακτηριστικά. Από τις πιο τίμιες επιλογές όμως στα λεφτά του. ε ναι δεν σκεφτομαι να το σκιζω σερφαρισμα και κανα παιχνιδι αρεα και που ενας φιλος που ρωτησα στο myphone που το εχει ειπε οτι βγαζει 4 ωρες onscreen και μαζι με ενα powerbank ηταν κομπλε. το σχεφτικα και το λενοβο αλλα σε συγκριτικα που ειδα μεταξυ mi a1 p2 και g5s εβγαινε τριτο. Άρα θα δώσεις λεφτά για να ξαναπάρεις κάτι προβληματικό... Περί ορέξεως... εχει μεγαλη διαφοα τοτε εδωσα 650 ευρω τωρα θα δωσω τα μισα, επισης οπως ειπα δεν ειναι τοσο χαλια οσο λενε τουλαχιστον ετσι μου ειπε ενα παιδι που το εχει και κανει φυσιολογικη χρηση.
ziaba Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αφού έχεις ψηθεί πάρτο δεν είναι τοπ η συσκευή αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια αξιολόγηση πρόταση 1
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αφού έχεις ψηθεί πάρτο δεν είναι τοπ η συσκευή αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια αξιολόγηση πρόταση στα 320 τι άλλο προτείνεις ?
darksoul93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 στα 320 τι άλλο προτείνεις ? σε ενδιαφερει αγορα μονο απο ελλαδα ?
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 σε ενδιαφερει αγορα μονο απο ελλαδα ? κατα κυριο λογο αλλα δεν θα με χαλαγε και αγορα απεξω
darksoul93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 κατα κυριο λογο αλλα δεν θα με χαλαγε και αγορα απεξω Μπορεις να βρεις κανα xiaomi mi 6 στα 350 περιπου η το mi note 3 290 αν θες ριξε καμια ματια 1
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεις να βρεις κανα xiaomi mi 6 στα 350 περιπου η το mi note 3 290 αν θες ριξε καμια ματια το σκεφτηκα αλλα με την εγγυηση τι γινετε ?
darksoul93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 το σκεφτηκα αλλα με την εγγυηση τι γινετε ? Αυτο δεν το ξερω ακριβως, σιγουρα ομως θα υπαρχει αναμονη μεχρι να το στειλεις και τα λοιπα. Προσωπικα 3 κινητα εχω παρει απο εξω και ποτε δεν μου χρειαστηκε να χρησιμοποιησω την εγγυηση. Οποτε πλεον δεν το σκεφτομαι ιδιαιτερα.
Fulgore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 το σκεφτηκα αλλα με την εγγυηση τι γινετε ? 1 χρονος εγγυηση και παρακαλας να μην σου τυχει τιποτα γιατι προβλεπεται ταλαιπωρεια. Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι που προτεινουν αγορες απο Κινα τις προτεινουν χωρις να εχει χρειαστει να κανουν οι ιδιοι χρηση της εγγυησης ή να κρατανε τα κινητα για πανω απο 1 χρονο. Ναι το Mi6 ειναι πυραυλος αλλα τι να το κανεις οταν στον δευτερο χρονο αν σου παθει κατι θα εισαι εκτος εγγυησης?
darksoul93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 1 χρονος εγγυηση και παρακαλας να μην σου τυχει τιποτα γιατι προβλεπεται ταλαιπωρεια. Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι που προτεινουν αγορες απο Κινα τις προτεινουν χωρις να εχει χρειαστει να κανουν οι ιδιοι χρηση της εγγυησης ή να κρατανε τα κινητα για πανω απο 1 χρονο. Ναι το Mi6 ειναι πυραυλος αλλα τι να το κανεις οταν στον δευτερο χρονο αν σου παθει κατι θα εισαι εκτος εγγυησης? Συμφωνω εννοειται το ειπα και εγω αλλωστε δεν μου εχει χρειαστει και 2 χρονια τα εχω κρατησει τα κινητα περιπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα