Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κοιταζοντας τα κινητα γυρω στα 300 ευρω επεσε το ματι μου στο μοτο ζ το οποιο το ειχα ξεχασει με τοσα κινητα που εχουν βγει. Μπορει να ειναι παλιο αν μπορουμε να πουμε παλιο high end smartphone 1+ χρονου αλλα απο τεχνικα χαρακτηριστικα ακομα κραταει καλα, επισης εχει πολυ ωραιο ντιζαιν και το κερασακι στην τουρτα οτι θα παρει και oreo. Εμενα μου φαινεται αρκετα ελκυστικο
vchristod84 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κοιταζοντας τα κινητα γυρω στα 300 ευρω επεσε το ματι μου στο μοτο ζ το οποιο το ειχα ξεχασει με τοσα κινητα που εχουν βγει. Μπορει να ειναι παλιο αν μπορουμε να πουμε παλιο high end smartphone 1+ χρονου αλλα απο τεχνικα χαρακτηριστικα ακομα κραταει καλα, επισης εχει πολυ ωραιο ντιζαιν και το κερασακι στην τουρτα οτι θα παρει και oreo. Εμενα μου φαινεται αρκετα ελκυστικο Αν δε σε πειράζει να είσαι μαζί με ένα power bank, χτύπα το. Αν και μπορείς να βρεις μπολικα καλύτερα κινητά. Πάντως,να λέμε και του στρ:βου το δίκιο, στο χέρι είναι πολύ βολικό που είναι λεπτό
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αν δε σε πειράζει να είσαι μαζί με ένα power bank, χτύπα το. Αν και μπορείς να βρεις μπολικα καλύτερα κινητά. Πάντως,να λέμε και του στρ:βου το δίκιο, στο χέρι είναι πολύ βολικό που είναι λεπτό τι καλυτερο μπορεις να βρεις στα 320 ? εδω μιλαμε για κινητο με οθονη QHD AMOLED, 4GB RAM και Snapdragon 820. τι εχει η μπαταρια δεν βγαζει ουτε μερα ?
vchristod84 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 τι καλυτερο μπορεις να βρεις στα 320 ? εδω μιλαμε για κινητο με οθονη QHD AMOLED, 4GB RAM και Snapdragon 820. τι εχει η μπαταρια δεν βγαζει ουτε μερα ? Άμα δεν το χρησιμοποιείς, τη βγάζει
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Άμα δεν το χρησιμοποιείς, τη βγάζει τοσο χαλια ?
mp44christos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι καλο αλλα μονο με μοντ για μπαταρια... Δηλ βάλε αλλο ενα 30-50 ευρο
dimips Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κάπου έπαιζε το htc10 σε αυτά τα λεφτά σε προσφορά, δε ξέρω αν τελείωσε, για ψάξε.
ziaba Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 για μέτρια χρήση είναι οκ απο μπαταριά αν παίζεις παιχνίδια και τέτοια δεν .... πάντως φορτίζει απίστευτα γρήγορα Κάπου έπαιζε το htc10 σε αυτά τα λεφτά σε προσφορά, δε ξέρω αν τελείωσε, για ψάξε. πάνω κάτω ίδια αυτονομία έχουν με το ΜΟΤΟ Ζ
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 για μέτρια χρήση είναι οκ απο μπαταριά αν παίζεις παιχνίδια και τέτοια δεν .... πάντως φορτίζει απίστευτα γρήγορα παιχνιδια παιζω αλλα οχι συνεχεια, η αναλυση της οθονης πεφτει οπως γινετε σε αλλα μοντελα ?
mp44christos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Χωρις αυτα καλύτερα να παρεις κατι αλλο: https://www.amazon.de/Moto-TurboPower-geeignet-Smartphones-schwarz/dp/B074JHDDHG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513259497&sr=8-1&keywords=moto+mods https://www.amazon.de/Moto-Power-geeignet-Smartphones-schwarz/dp/B0753ZZ3L3/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1513259497&sr=8-4&keywords=moto+mods https://www.amazon.de/Incipio-offGRID-Power-geeignet-Smartphones-Schwarz/dp/B01KM1ZRYU/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1513259497&sr=8-9&keywords=moto+mods
ziaba Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 παιχνιδια παιζω αλλα οχι συνεχεια, η αναλυση της οθονης πεφτει οπως γινετε σε αλλα μοντελα ? το είχα με android 6 και δεν υπήρχε τέτοια επιλογή απο τις ρυθμίσεις, πάντως ανάλυση επιλεγείς με εντολές σε όλες τις android συσκευές
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Χωρις αυτα καλύτερα να παρεις κατι αλλο: https://www.amazon.de/Moto-TurboPower-geeignet-Smartphones-schwarz/dp/B074JHDDHG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513259497&sr=8-1&keywords=moto+mods https://www.amazon.de/Moto-Power-geeignet-Smartphones-schwarz/dp/B0753ZZ3L3/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1513259497&sr=8-4&keywords=moto+mods https://www.amazon.de/Incipio-offGRID-Power-geeignet-Smartphones-Schwarz/dp/B01KM1ZRYU/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1513259497&sr=8-9&keywords=moto+mods με τα battery mod θα ειμαι μετα ενταξει ? επισης απο bestbuy περνανε τελωνειο ? το είχα με android 6 και δεν υπήρχε τέτοια επιλογή απο τις ρυθμίσεις, πάντως ανάλυση επιλεγείς με εντολές σε όλες τις android συσκευές αν ρηξεις την αναλυση δεν θα εχεις καλυτερη μπαταρια ? γιατι το εδωσες λογο μπαταριας ή ειχες και αλλα θεμματα ?
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για ποιο λογο να ριξεις την αναλυση αυτο ποτε δεν το καταλαβα.Αν θες να εισαι σε χαμηλοτερη αναλυση,τοτε αγορασε κινητο με χαμηλοτερη αναλυση οθονης. Οπως πολυ σωστα αναφερεις το Moto Z ειναι μια απιστευτα τιμια συσκευη με παρα πολυ καλα specs στα χρηματα αυτα,stock android,αλλα μεγαλο μειον την μπαταρια(που βεβαια υπαρχουν τροποι να κανεις δουλεια)και την καμερα που θα μπορουσε και καλυτερα. Για μενα προσωπικα αν θες αγορασε ενα power bank γιατι σε περιπτωση που το δωσεις το κινητο ή σου χαλασει ή το οτιδηποτε το Moto mod που θα πληρωσεις θα παει τσαμπα,κοινως δεν θα σου μεινει οπως το powerbank. 1
ziaba Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 με τα battery mod θα ειμαι μετα ενταξει ? επισης απο bestbuy περνανε τελωνειο ? αν ρηξεις την αναλυση δεν θα εχεις καλυτερη μπαταρια ? γιατι το εδωσες λογο μπαταριας ή ειχες και αλλα θεμματα ? Το έδωσα αν θυμάμαι καλά για να πάω σε s7 edge σαν συσκευή ήταν κομπλέ ήταν και dual sim
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για ποιο λογο να ριξεις την αναλυση αυτο ποτε δεν το καταλαβα.Αν θες να εισαι σε χαμηλοτερη αναλυση,τοτε αγορασε κινητο με χαμηλοτερη αναλυση οθονης. Οπως πολυ σωστα αναφερεις το Moto Z ειναι μια απιστευτα τιμια συσκευη με παρα πολυ καλα specs στα χρηματα αυτα,stock android,αλλα μεγαλο μειον την μπαταρια(που βεβαια υπαρχουν τροποι να κανεις δουλεια)και την καμερα που θα μπορουσε και καλυτερα. Για μενα προσωπικα αν θες αγορασε ενα power bank γιατι σε περιπτωση που το δωσεις το κινητο ή σου χαλασει ή το οτιδηποτε το Moto mod που θα πληρωσεις θα παει τσαμπα,κοινως δεν θα σου μεινει οπως το powerbank. συμφωνω το οακετο του μοτο ζ ειναι πολυ ελκυστικο και η μπαταρια μπορει και να ειναι κατι οχι το σο ενοχλητικο ειδα ενα βιντεο που ελεγε οτι εχει 4.5 ωρς onscreen που δεν μου ακουστικε τοσο χαλια, το αλλο κινητο στα ιδια λεφτα ειναι το mi5s αλλα δεν ξερω αν θα παρει oreo. ναι οντος το powerbank ειναι πιο future proof επιλογη απλα πρεπει να βρω ενα με usb c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα