Προς το περιεχόμενο

Car OEM Multimedia BMW E90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αναζητώ για εντός Αττικής κάποιο κατάστημα για αγορά και εγκατάσταση car multimedia/GPS με CAN BUS για BMW E90 320.

Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω;

Δημοσ.

Δεν βλεπω να εχει για το μοντελο...

Γιατι τα dyna 750€ για χαρακτηριστικά της συσκευης 10ετιας...το θεωρω κλεψιμο..αν και ειναι τα μονα που συνεργαζονται πληρως με το can bus

Δημοσ.

Τη λύση να φτιάξεις Car - Pc και με περισσότερες δυνατότητες την εχεις σκεφτεί;

To car pc έλεγε την εποχή του 2005 τώρα είναι αχρειαστο κ ταλαιπωρία ...

Ένα τάμπλετ καλύτερα

Δημοσ.

To car pc έλεγε την εποχή του 2005 τώρα είναι αχρειαστο κ ταλαιπωρία ...

Ένα τάμπλετ καλύτερα

Με τι δυνατοτητες για εξόδους ήχου το τάμπλετ;

Δημοσ.

Νομίζω ότι οι λύσεις και με car pc αλλά και με tablet δεν πληρούν τις ανάγκες του ts αφού θέλει συνεργασία με can bus.

Αν τελικά το παραβλέψει, έχει σίγουρα πολλές και καλύτερες επιλογές από τα δύο παραπάνω.

Καλύτερες από car pc σε επίπεδο ευκολίας και πρακτικότητας (χώροι, στήσιμο, κλπ) και καλύτερες από tablet σε επίπεδο δυνατοτήτων.

Δημοσ.

Τα περισσότερα oem είναι obd και όχι can bus και μου φαίνεται μισή δουλειά για εγκατάσταση..

Υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης του idrive από την BMW αλλά θέλει 1000 και δεν το σκέφτομαι καν.

Υπάρχει κάποιο μοντέλο oem που συνεργάζεται με can bus έως 500 και ξέρει κανείς..

Δημοσ.

Στο Facebook έχει δεκάδες σελίδες που πουλάνε αυτά τα ΟΕΜ που λες. Επειδή πάντως και εγώ ψαχνόμουν πριν Κανα δυο χρόνια για παρόμοιο αμάξι κατέληξα στο μη ΟΕΜ καθώς διάβασα πολλά παράπονα για κακή συνεργασία με canbus των κινεζικών συστημάτων που έχουν κλπ (πχ σε κάποιους συνέχιζαν να δουλεύουν οι ειδοποιήσεις ζώνης κλπ κ σε κάποιους άλλους όχι με την ίδια ακριβώς φαινομενικά οθόνη).

Δημοσ.

πλαισιο και οθονη 2 din επιλογής μου με τα παρελκόμενα της επιλογής μου και επωνυμο αντάπτορα canbus με τις ειδοποιησεις σε ηχείο της bmw (το τελευταίο δική μου πατέντα)

Δημοσ.

Πολύ βαβουρα :P

Διάβασα και για retrofit με αλλαγή ταμπλό αλλά Ελλάδα δεν νομίζω να το κάνει κανείς.

Η πιο ωραία integrated λύση την βρήκα από Αμερική

https://m.youtube.com/watch?v=vM77dH34PmM

Από avinusa αλλά θα με σκίσει το τελωνείο

Δημοσ.

Πολύ βαβουρα :P

Διάβασα και για retrofit με αλλαγή ταμπλό αλλά Ελλάδα δεν νομίζω να το κάνει κανείς.

Η πιο ωραία integrated λύση την βρήκα από Αμερική

https://m.youtube.com/watch?v=vM77dH34PmM

Από avinusa αλλά θα με σκίσει το τελωνείο

ναι αυτό που δείχνεις ειναι φοβερο...

και το δικο μου πολυ βαβουρα οντως, ενα 8ωρο εργασία εφαγε ο ηλεκτρολόγος και τις 3-4 ωρες τον βοήθησα και εγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...