Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άφησε να φύγουν οι γιορτές

Πήγαινε μια βόλτα που μου λέγε και ένας συμφορουμιτης μια φορά και ένα καιρό και αποφασίζεις με τη καινούργια χρόνια

Στο Σκρουτζ όταν ψάχνεις ρίξε μια μάτια στο γράφημα με τις τιμές κατά καιρούς και θα καταλάβεις ποσό υπερτιμημένα είναι φέτος τα ιφωνια

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπερ-τιμημένα ήταν πάντα τα Μήλα ούτως ή αλλως.. το κακό είναι ότι ακολουθουν και τα android πέρα απο την Samsung την υπερτιμολόγιση..
Μα έχω αποφασίσει άλλωστε απλά περιμένω διαθεσιμότητα σε κάποιο καλό skroutzo-μαγαζο και οχι καποιο με 5-10 αξιολογησεις, γιατι δεν το ψηνω να κανω καταθεση τοσα λεφτα σε μαγαζι που δεν το χω σιγουρο..

Και δεν ειμαι σε φαση για αλλα πραγματα.. ειμαι σε φαση shopping therapy για να ξεχαστω απο αλλες καταστασεις αυτον τον καιρο..

Δημοσ.

Ερωτηση.. Βρηκα μαγαζι στο skroutz cellphones.gr
Η ερωτηση μου ειναι η εξης μιας και το καταστημα δεν εχει και πολλες κριτικες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι οκ στις συναλλαγες.
Τι ειναι πιο "safe" να κανω.. καταθεση στον λογαριασμο τους ή πληρωμη μεσω χρεωστικης?
Ξερω οτι σε καταθεση σε λογαριασμο μπορεις να κανεις υπαναχωρηση σε περιπτωση που γινει καποια στραβη.. σε πληρωμη μεσω χρεωστικης παιζει κατι τετοιο?

Για χρεωστικη το σκεφτομαι γιατι ακουσα οτι μετρανε οι πληρωμες μεσω χρεωστικων για το εκκαθαριστικο..

Δημοσ.

Το ότι είναι γραμμένα τα χαρακτηριστικά του κινητού στην πίσω μεριά του κουτιού στα γαλλικά είναι θέμα ή ανοίγω άφοβα?

Δημοσ.

Το ότι είναι γραμμένα τα χαρακτηριστικά του κινητού στην πίσω μεριά του κουτιού στα γαλλικά είναι θέμα ή ανοίγω άφοβα?

Αν το κινητό προορίζεται για Γαλλία, είναι απολύτως λογικό να είναι γραμμένα στα Γαλλικά. Αν και φαντάζομαι ήδη θα το έχεις ανοίξει...
  • Sad 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.. Σκέφτομαι την αγορά του 7+ για δώρο στη γυναίκα.. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι με ένα 5s χωρίς πρόβλημα πάρα μόνο τη διάρκεια της μπαταρίας.. Προορίζεται για χρηση social media /φώτο και γενικά όχι πολλά πράγματα.. Αξίζει η αγορά του καινούργιου? Σχετικά με τα recycling που βρίσκω σε διάφορα site? Θα χω κάνα θέμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...