Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω δει συγκριτικα βιντεο στις καμερες να πω την αληθεια γτ νομιζα οτι ειναι ιδιες.. Τωρα αυτο που λες περι 4κ @60fps ποιος θα κατσει να τραβηξει βιντεο μεγεθους 400mb/λεπτό.. και που θα το προβαλει κιολας.. Δν νομιζω οτι ειναι και πολυ dealbreaker αλλα οκ why not να υπαρχει..

Portrait mode εχω δει και στα 2.. δεν ειναι το ιδιο?

greek απο γρατσουνιες το γυαλι πισω τι λεει? Ειναι φαση σαν το παλιο Jet Black που και με τον αερα αφηνε σημαδια?

αν δεν εχεις ηδη 4κ τιβι σιγουρα η επομενη που θα παρεις θα ειναι ,τα βιντεο που τραβαμε δεν ειναι για 2-3 χρονια

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν δεν εχεις ηδη 4κ τιβι σιγουρα η επομενη που θα παρεις θα ειναι ,τα βιντεο που τραβαμε δεν ειναι για 2-3 χρονια

Σε αυτο έχεις ενα δικιο... Παω να ξαναδω βιντεακια μπας και διαλεξω.. πονοκεφαλοςςςςς

• Like 1
Δημοσ.

παρε το 8 οχι το plus, δεν αξιζει το 7plus to ειχα και εγω 3 μηνες ,εχω παρει ολα τα  iphone.. H  ΠΟΟΠΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ φωτογραφιαΣ ειναι μερα με την νυχτα πλεον ,oσο για τον τηλεφακο πραγματικα κανεις ζουμ οκ αλλα πιοιος ο λογος δεν ειναι καθαρη ...

Δημοσ.

Σε αυτο έχεις ενα δικιο... Παω να ξαναδω βιντεακια μπας και διαλεξω.. πονοκεφαλοςςςςς

ειχα  8 χρονια iphone μεχρι το 6s και εναμιση χρονο τωρα android (ναυαρχιδες και οχι τον 100 ε )κολληματα δεν εχω δει σχεδον καθολου πλεονεκτηματα ναι ,αφου ομως λυμπισεσαι το iphone παρτο και μαλιστα το 7  στο χρωμα που σου αρεσει το μονο κακο οπως προειπαν ειναι λιγο υπερκοστολογημενο για τα χρηματα του αφου ομως το γουσταρεις θα δωσεις και κατι παραπανω για το γουστο σου ,το σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε απογοητευσει

• Like 1
Δημοσ.

ειχα  8 χρονια iphone μεχρι το 6s και εναμιση χρονο τωρα android (ναυαρχιδες και οχι τον 100 ε )κολληματα δεν εχω δει σχεδον καθολου πλεονεκτηματα ναι ,αφου ομως λυμπισεσαι το iphone παρτο και μαλιστα το 7  στο χρωμα που σου αρεσει το μονο κακο οπως προειπαν ειναι λιγο υπερκοστολογημενο για τα χρηματα του αφου ομως το γουσταρεις θα δωσεις και κατι παραπανω για το γουστο σου ,το σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε απογοητευσει

Δεν ειπα σε καμμια περιπτωση οτι τα Android δεν ειναι καλα και φυσικα υπαρχουν κινηταρες android  και στα μισα λεφτα απο αυτα που θελω να δωσω.. hands down.. Απλα επειδη ειμαι σε μια περιεργη ψυχολογικα φαση τον τελευταιο καιρο θελω να μου κανω ενα δωρο να μου φτιαξει την διαθεση.. Θα τα σκασω που θα τα σκασω τσαμπα λεφτα (κακα τα ψεματα πιο πολυ για το γουστο ειναι τα κινητα σε αυτα τα χρηματικα ποσα παρα για την λειτουργικοτητα τους), τουλαχιστον να παρω κατι που στο ματι μου φαινεται και πιο premium.. Και στο ματι μου θεωρητικα εχω τα iPhone σαν πιο ποιοτικες και ομορφες συσκευες.. ειναι καθαρα υποκειμενικο και δεν θελω να φερω σε αντιπαραθεση κανεναν δεν το συζητω..

@kundi .. μερα με την νυχτα διαφορες στην καμερα στο 7plus και στο 8plus δεν τις λες.. και στο myphone τα ιδια γραφουν οσοι πηγαν απο 7 στο 8.. ο μονος λογος που ισως μπορει να πει καποιος οτι δεν αξιζει το 7plus ειναι επειδη με καποιο χρηματικο ποσο ακομα πας σε φετινο μοντελο... αλλιως δεν νομιζω οτι το 7plus απογοητευσε κανεναν ακομα και σε αγορα σημερα..

• Like 1
Δημοσ.

Οσα video και να δεις,το θεμα ειναι καθαρα χρηματικο. Αν δεν εχεις θεμα να δωσεις κοντα 900ευρω(πιο πολλα πλεον απο το pc της υπογραφης :P) για το 8 plus τοτε go for it.

Εγω προσωπικα τοσα χρηματα για κινητο δεν προκειται να δωσω,οχι μονο γιατι τα θεωρω κυριολεκτικα too much αλλα γιατι θα φοβαμαι μην μου παθει τιποτα. Και πιστεψε με δεν θες να δεις ποσο κοστιζει η επισκευη αν σου παθει κατι το πισω μερος γιατι θα καραφλιασεις.

• Like 1
Δημοσ.

Οσα video και να δεις,το θεμα ειναι καθαρα χρηματικο. Αν δεν εχεις θεμα να δωσεις κοντα 900ευρω(πιο πολλα πλεον απο το pc της υπογραφης :P) για το 8 plus τοτε go for it.

Εγω προσωπικα τοσα χρηματα για κινητο δεν προκειται να δωσω,οχι μονο γιατι τα θεωρω κυριολεκτικα too much αλλα γιατι θα φοβαμαι μην μου παθει τιποτα. Και πιστεψε με δεν θες να δεις ποσο κοστιζει η επισκευη αν σου παθει κατι το πισω μερος γιατι θα καραφλιασεις.

Αστο ειδα και γι αυτο παταω πολυ φρενο στο 8αρι... κοντα στα μισα λεφτα της αγορα τους κινητου μονο το πισω μερος.. Κοινως πεταμα οπως ειναι.. Να χω το αγχος για την οθονη παει στο δ*αολο.. αλλα να χω και το αγχος της πισω πλευρας, αστα να πανε (αν και θα εχω θηκη σε οποιο και αν παρω)

Ασε που το matte black μου φαινεται πιο ομορφο σαν εμφανιση απο την γυαλαδα στο 8αρι.. δεν ξερω.

Καλα το pc της υπογραφης εχει και 4χρονια στην πλατη του λογικο.. τοτε μου πηγε ~2k τωρα ζητημα να φευγει 500αρι και αυτο λογω custom κατασκευης και οχι τοσο για το hardware..

Δημοσ.

μια ασφαλεια 23 ε λυνεις και αυτο το αγχος,το εκανα και ησχυχσα γιατι και εγω ενοιωθα καπως και ας εδωσα μονο 629 ε για το Note 8

μια ασφαλεια 23 ε λυνεις και αυτο το αγχος,το εκανα και ησχυχσα γιατι και εγω ενοιωθα καπως και ας εδωσα μονο 629 ε για το Note 8

Δημοσ.

Παιζει και ασφαλεια στα κινητα? Αλλο παλι και αυτο.. δεν το γνωριζα.. και τι κανουν αντικατασταση συσκευης?

Δημοσ.

Δεν ειμαι σε φαση να ψαχνω μεταχειρισμενα.. εψαξα λιγο αλλα ειδα λιγους με πολλες κριτικες και η διαφορες ηταν στα 100 ευρω.. οποτε για 100 ευρω καλυτερα να το παρω ζελατινα και με εγγυηση φουλ..

Τωρα για την χωρητικοτητα επειδη δεν γνωριζω απο iOS, το iCloud ειναι σαν το OneDrive της Microsoft, online storage το οποιο ειναι επι πληρωμη? Και μπορεις να συνδεθεις ακομα και απο windows pc?

Δεν ειναι πολυ χρονοβορο ομως να θες να ανεβασεις ολοκληρα video στο iCloud?

Σε περιπτωση επισης που ξεχασεις να πληρωσεις το cloud χανεις τα αρχεια π εχεις ανεβασμενα?

Κοιτα να δεις που 2 μερες τωρα καθομαι και βλεπω απειρα βιντεο να δω ποιο μ αρεσει περισσοτερο σαν ομορφια.. το gloss του γυαλιου του 8 ή το matte του 7..

Πιο ευκολο ειναι να σου κανουν οι αλλοι δωρο τελικα, παρα να το κανεις ο ιδιος στον εαυτο σου :-(

Το icloud ειναι οπως ολα τα cloud. Απλα ειναι παντα συνδεδεμενο με το κινητο σου. Επιλεγεις εσυ ποτε και με ποιον τροπο και για ποια πραγματα.

Το πιο βολικο ειναι να βαλεις επιλογη να στελνει τα παντα και να κανει backup οταν ειναι συνδεδεμενο σε wifi και φορτιση μαζι. Δηλαδη το βραδυ σου κανει backup τα παντα ολα.

Μπαινεις απο οποιονδηποτε browser και εχεις προσβαση στα παντα απο παντου. Φυσικα μπορεις να το εχεις συνδεδεμενο και με το PC σου σε real time.

Δημοσ.

iPhone 7plus 128gb ή iPhone 8 plus 64gb? Καποιος my style rocks φαν να μας πει την γνωμη του περι εμφανισης?
Επιασα χθες στα χερια μου το 7αρι matte, παρα πολυ ελαφρυ.. το 1020 το δικο μου ειναι τουβλακι μπροστα το βαρος του αλλου..

slk200gr για πες μου λιγο γι'αυτο που ειπες περι ασφαλειας..

Δημοσ.

3 σελιδες απαντησεις και ακομα να αγορασεις κινητο και μαλιστα στο τελευταιο σου ερωτημα εισαι παλι αναμεσα σε δυο μοντελα???

χαχαχα

φανταζομαι να θελεις καμια μερα να παρεις αμαξι η σπιτι

θα κανεις κανενα 10αρι χρονια :P

αγορασε οποιο αρεσει σε εσενα,τι ρωτας τους αλλους για ομορφια?

(φιλικα τα λεω)

• Like 1
Δημοσ.

3 σελιδες απαντησεις και ακομα να αγορασεις κινητο και μαλιστα στο τελευταιο σου ερωτημα εισαι παλι αναμεσα σε δυο μοντελα???

χαχαχα

φανταζομαι να θελεις καμια μερα να παρεις αμαξι η σπιτι

θα κανεις κανενα 10αρι χρονια :P

αγορασε οποιο αρεσει σε εσενα,τι ρωτας τους αλλους για ομορφια?

(φιλικα τα λεω)

Πραγματικά αυτή την ερώτηση μου την κάνουν οι πάντες.. το OCD μου πραγματικά χτυπάει κόκκινα όταν είναι να αγοράσω κάτι..

Είτε αυτό είναι ρούχα, είτε super-market.. Τσακίζει κόκκαλα και νεύρα το ξέρω..

Συγνώμη αν σας κούρασα.. :X

1 βδομάδα τώρα προσπαθώ να διαλέξω και δεν μπορώ.. να ένα καλό του να είσαι πλούσιος.. αγοράζεις τα παντα και δεν κουράζεσαι στο τι να διαλέξεις.. :-(

Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι οτι τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα αλλα εσυ τα μπερδευεις χωρις λογο και νοημα κιολας.

Αν θες την ποιοτητα κατασκευης του 7ριου πας σε αυτο αντε και στον μεγαλυτερο χωρο.

Σε ολα τα αλλα ειναι καλυτερο το 8ρι.

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο καποια καλα βιντεο που ειδικα συγκριτικα για τις διαφορες στην καμερα, αποφασισα να παρω το 8αρι 64gb (ελπιζω να ειναι υπεραρκετα).. Νομιζα οτι δεν ειχαν διαφορα στην καμερα αλλα ειναι αισθητες οι διαφορες που εχουν και ειδικα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου/ φλας/ βιντεο/ πορτραιτο..
Και πανω που κατασταλαξα μπαινω skroutz και *boom*.. Διαθεσιμοτητα στον πάτο.. μονο κατι 950 βλεπω.. και 880 λιγα κομματια σε αλλο χρωμα.. τι φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...