Skr1ll3x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας.. Μετά από 4 χρόνια χρήσης lumia 1020 ήρθε η ώρα να αλλάξω σιγά σιγά συσκευή, όχι επειδή έπαθε κάτι το 1020 (είναι ακόμα σε άψογη κατάσταση), αλλά κυρίως γιατί βαρέθηκα το λειτουργικό, της κάκιστη ποιότητα σε βασικές εφαρμογές και την μηδενική υποστήριξη πλέον.Τα android δεν τα συμπάθησα ποτέ και επειδή το μόνο που ζητάω από μια συσκευή είναι να δουλεύουν κάποιες βασικές εφαρμογές καλά (κυρίως social media), να έχει καλή ποιότητα φωτογραφίας (μπρος-πίσω), και να μην κολλάει σε καθημερινή χρήση η συσκευή γι αυτό κοιτάω προς Apple. Γλυκοκοιτάω τα iphone κανα 2 χρόνια τώρα, απλά περίμενα πότε θα μπουχτίσω με τα Windows Phone.. Κοίταξα λίγο τιμές skroutz και αυτό που βλέπω ότι μπορώ να διαθέσω είναι τα 680 που κάνει το 7 plus. Ο κολλητός μου είναι κάτοχος του 7 plus black εδώ και αρκετούς μήνες και μιλάει με τα καλύτερα λόγια.. Εδω διαβάζοντας βλέπω θεματάκια σε αρκετούς με το iOS 11..Οσοι είστε κάτοχοι, ποια η γνώμη σας για τις κάμερες μπρος-πισω, και την λειτουργία της συσκευης με το αναβαθμισμενο λειτουργικο.. Αξίζει η αγορά του 7plus ενα χρόνο μετα την κυκλοφορία του ή να περιμένω μπας και πέσει η τιμή του 8plus?Και μιας και ανέφερα την πτωση τιμης, υπάρχει περίπτωση να πέσει σύντομα η τιμή του 7plus ή θα παραμείνει έτσι μέχρι την ανακοίνωση του επόμενου μοντελου?Ευχαριστω για τον χρόνο σας! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2017 από Skr1ll3x 1
Valous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σας.. Μετά από 4 χρόνια χρήσης lumia 1020 ήρθε η ώρα να αλλάξω σιγά σιγά συσκευή, όχι επειδή έπαθε κάτι το 1020 (είναι ακόμα σε άψογη κατάσταση), αλλά κυρίως γιατί βαρέθηκα το λειτουργικό, της κάκιστη ποιότητα σε βασικές εφαρμογές και την μηδενική υποστήριξη πλέον. Τα android δεν τα συμπάθησα ποτέ και επειδή το μόνο που ζητάω από μια συσκευή είναι να δουλεύουν κάποιες βασικές εφαρμογές καλά (κυρίως social media), να έχει καλή ποιότητα φωτογραφίας (μπρος-πίσω), και να μην κολλάει σε καθημερινή χρήση η συσκευή. Γλυκοκοιτάω τα iphone κανα 2 χρόνια τώρα, απλά περίμενα πότε θα μπουχτίσω με τα Windows Phone.. Κοίταξα λίγο τιμές skroutz και αυτό που βλέπω ότι μπορώ να διαθέσω είναι τα 680 που κάνει το 7 plus. Ο κολλητός μου είναι κάτοχος του 7 plus black εδώ και αρκετούς μήνες και μιλάει με τα καλύτερα λόγια.. Εδω διαβάζοντας βλέπω θεματάκια σε αρκετούς με το iOS 11.. Οσοι είστε κάτοχοι, ποια η γνώμη σας για τις κάμερες μπρος-πισω, και την λειτουργία της συσκευης με το αναβαθμισμενο λειτουργικο.. Αξίζει η αγορά του 7plus ενα χρόνο μετα την κυκλοφορία του ή να περιμένω μπας και πέσει η τιμή του 8plus? Και μιας και ανέφερα την πτωση τιμης, υπάρχει περίπτωση να πέσει σύντομα η τιμή του 7plus ή θα παραμείνει έτσι μέχρι την ανακοίνωση του επόμενου μοντελου? Ευχαριστω για τον χρόνο σας! Έχω το κινητό. Με λίγα λόγια! Α) Κάμερες ότι καλύτερο Β) Το ios 11 είναι οκ, μόνο κόλλημα πριν λίγες μέρες στο μέσεντζερ(everyday android) και σε κάποια screenshot το οποίο φτιάχτηκε με επανεκκίνηση. Γ) Το 8 plus αξίζει μόνο για διαφορά 50-80 ευρώ, άρα 7 πλας μονόδρομος Δ) Η τιμή δεν θα πέσει σύντομα Ε) Μόνο μου παράπονο το μικρόφωνο μου κατά τις κλήσεις, δεν με ακούνε εύκολα αν δεν προσαρμόσω το κινητό μέσα στο στόμα μου που λέει ο λόγος. Μπορεί να έτυχε σε μένα δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει *Είχα windows phone και σε νιώθω 1
Tsakalos! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλα αμα πας απο το Lumia σε Iphone 7 θα παθεις την πλακα σου στην everyday χρηση.... μην τρελαίνεσαι με αυτα που ακους περι κοληματων κτλ.. τριχες... 2
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Έχω το κινητό. Με λίγα λόγια! Α) Κάμερες ότι καλύτερο Β) Το ios 11 είναι οκ, μόνο κόλλημα πριν λίγες μέρες στο μέσεντζερ(everyday android) και σε κάποια screenshot το οποίο φτιάχτηκε με επανεκκίνηση. Γ) Το 8 plus αξίζει μόνο για διαφορά 50-80 ευρώ, άρα 7 πλας μονόδρομος Δ) Η τιμή δεν θα πέσει σύντομα Ε) Μόνο μου παράπονο το μικρόφωνο μου κατά τις κλήσεις, δεν με ακούνε εύκολα αν δεν προσαρμόσω το κινητό μέσα στο στόμα μου που λέει ο λόγος. Μπορεί να έτυχε σε μένα δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει *Είχα windows phone και σε νιώθω Ευχαριστώ παρα πολυ για τον χρονο που διεθεσες για να μου απαντησεις.. Το Lumia παιδια καλο χρυσο σαν ΣΥΣΚΕΥΗ, δεν εχει το παραμικρο απο γρατσουνιες (εκτος λιγο στην προεξοχη της καμερας).. παρα πολυ καλη η πισω καμερα και τα dng αρχεια των φωτογραφιων με εχουν βοηθησει παρα πολυ στην επεξεργασια στο Lightroom.. ΑΛΛΑ.. οταν θελω να φωτογραφησω μια στιγμη με φιλους, μια στιγμη με κατοικιδια, και πρεπει να κανω το σταυρο μου να μεινουν ακινητα γιατι δεν πετυχαινω ποτε την ταχυτητα κλειστρου και να μην βγουν θολες οι φωτογραφιες, δεν γινεται δουλεια.. Και μου ρχεται ενας φιλος με ενα iPhone ή ενα android και χτυπαει κλακ κλακ φωτογραφιες με καλο sharp σε δευτερολεπτα, και εγω παλευω το blur 15 ωρες. Για φωτογραφιες σε νεκρα αντικειμενα ναι οκ μια χαρα τα παει.. Καλα για selfie δεν το συζητω, ανυπαρκτη η camera. Ενα κομματι αυτο.. Δευτερο κομματι οι εφαρμογες.. Αγανακτησα να μην εχω official εφαρμογες instagram/facebook/messenger/snapchat κτλ κτλ Εδω για να μπω στο messenger πρεπει να μπω απο browser και αυτος τα δειχνει οπως να ναι.. Μεγαλη απογοητευση και πολυ αντεξα 4 χρονια.. Δεν ζηταω πολλα απο ενα κινητο.. αλλα θελω να κανω πραγματα που μπορουν να κανουν ολοι χωρις κολληματα και περιορισμους, και φυσικα μια καλη ποιοτητα σε φωτογραφιες γτ βγαζω αρκετες.. Γι αυτο και λεω να παω σε iPhone που πραγματικα τα θαυμαζω χρονια αλλα δεν με επαιρνε να δωσω 600-700 ευρω για κινητο.. τωρα που εχω ενα περιθωριο και θελω να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου ηρθε η ωρα πιστευω.. Αν το iPhone 8plus αξιζει την διαφορα των 200 ευρω οκ να το ξανακοιταξω.. αλλα το γυαλι απο πισω και το ασημενιο logo με χαλανε.. Σαν ομορφια το 7plus matte black ειναι ερωτας.. Απλα δεν θελω επειδη ειναι ενος χρονου μοντελο να εχω θεματα με lags κτλ συντομα.. ή αν εχει μεγαλες διαφορες η καμερα το 7plus απο το 8plus τοτε παλι να το ξανακοιταξω.. Καλα αμα πας απο το Lumia σε Iphone 7 θα παθεις την πλακα σου στην everyday χρηση.... μην τρελαίνεσαι με αυτα που ακους περι κοληματων κτλ.. τριχες... Καλα αυτο το πιστευω! Ειμαι ενθουσιασμένος ηδη! Και ο κολλητος μου που εχει το 7plus καμποσους μηνες τωρα δεν μου εχει αναφερει τπτ για κολληματα αλλα δεν ξερω σε τι version τρεχει το iOS.
Valous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ παρα πολυ για τον χρονο που διεθεσες για να μου απαντησεις.. Το Lumia παιδια καλο χρυσο σαν ΣΥΣΚΕΥΗ, δεν εχει το παραμικρο απο γρατσουνιες (εκτος λιγο στην προεξοχη της καμερας).. παρα πολυ καλη η πισω καμερα και τα dng αρχεια των φωτογραφιων με εχουν βοηθησει παρα πολυ στην επεξεργασια στο Lightroom.. ΑΛΛΑ.. οταν θελω να φωτογραφησω μια στιγμη με φιλους, μια στιγμη με κατοικιδια, και πρεπει να κανω το σταυρο μου να μεινουν ακινητα γιατι δεν πετυχαινω ποτε την ταχυτητα κλειστρου και να μην βγουν θολες οι φωτογραφιες, δεν γινεται δουλεια.. Και μου ρχεται ενας φιλος με ενα iPhone ή ενα android και χτυπαει κλακ κλακ φωτογραφιες με καλο sharp σε δευτερολεπτα, και εγω παλευω το blur 15 ωρες. Για φωτογραφιες σε νεκρα αντικειμενα ναι οκ μια χαρα τα παει.. Καλα για selfie δεν το συζητω, ανυπαρκτη η camera. Ενα κομματι αυτο.. Δευτερο κομματι οι εφαρμογες.. Αγανακτησα να μην εχω official εφαρμογες instagram/facebook/messenger/snapchat κτλ κτλ Εδω για να μπω στο messenger πρεπει να μπω απο browser και αυτος τα δειχνει οπως να ναι.. Μεγαλη απογοητευση και πολυ αντεξα 4 χρονια.. Δεν ζηταω πολλα απο ενα κινητο.. αλλα θελω να κανω πραγματα που μπορουν να κανουν ολοι χωρις κολληματα και περιορισμους, και φυσικα μια καλη ποιοτητα σε φωτογραφιες γτ βγαζω αρκετες.. Γι αυτο και λεω να παω σε iPhone που πραγματικα τα θαυμαζω χρονια αλλα δεν με επαιρνε να δωσω 600-700 ευρω για κινητο.. τωρα που εχω ενα περιθωριο και θελω να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου ηρθε η ωρα πιστευω.. Αν το iPhone 8plus αξιζει την διαφορα των 200 ευρω οκ να το ξανακοιταξω.. αλλα το γυαλι απο πισω και το ασημενιο logo με χαλανε.. Σαν ομορφια το 7plus matte black ειναι ερωτας.. Απλα δεν θελω επειδη ειναι ενος χρονου μοντελο να εχω θεματα με lags κτλ συντομα.. ή αν εχει μεγαλες διαφορες η καμερα το 7plus απο το 8plus τοτε παλι να το ξανακοιταξω.. Καλα αυτο το πιστευω! Ειμαι ενθουσιασμένος ηδη! Και ο κολλητος μου που εχει το 7plus καμποσους μηνες τωρα δεν μου εχει αναφερει τπτ για κολληματα αλλα δεν ξερω σε τι version τρεχει το iOS. Η ταχύτητα κλείστρου είναι σχεδόν αστεία, τέλεια αποτελέσματα! Και εγώ προτιμώ 7 πλας ματ μαύρο που έχω από είτε 8 είτε 10! Σε θέμα ομορφιάς μιλάω, οι εφαρμογές στο ιος είναι πολύ ωραίες. Εγώ πήρα το δικό μου μεταχειρισμένο πριν λίγο καιρό στα 470, πολύ καλή τιμή αλλά μπορείς να βρεις παρόμοιο! Στα αιφον πιστεύω τα μεταχειρισμένα είναι καλή ευκαιρία καθώς είναι σκυλιά! 1
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Οχι δεν θελω μεταχειρισμένο γιατι θέλω να ξέρω ότι οτίδηποτε (χτυπα ξύλο) πάθει έχει γίνει από λαθος δικο μου και οχι καποιου αλλου.Πανεμορφο ειναι το matte black.. Το 8αρι με το γυαλι δεν το πολυεμπιστευομαι απο θεμα γρατσουνιων ακομα και σε θηκη.. Θα δω μερικα βιντεακια στο youtube να δω τι παιζει..Απο θεμα κάμερας και αναβαθμίσεων ελπιζω να μην έχει θέματα το 7αρι σε σχεση με το 8αρι..
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παλι σαν πρωην κατοχος του 7plus δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με τα παραπανω που γραφονται. Ειδικα αυτο το ''ο φιλος μου λεει τα καλυτερα''οταν δεν υπαρχει ενα αλλο κινητο για συγκριση δεν μου λεει κατι. Επειδη εχω το hobby να αλλαζω αρκετες συσκευες/ναυαρχιδες που λεμε μπορω να σου κανω μια γρηγορη συγκριση του τι μαρεσε και τι οχι στο 7 plus. Δινω πολυ εντονη βαση στα αρνητικα καθαρα και μονο για τα χρηματα που ζηταει που οσο να ναι πρεπει να εχεις και καποιες Α απαιτησεις. Τι μαρεσε Επιδοσεις.Εγω προσωπικα επαιζα αρκετα παιχνιδια και οντως το κινητο δεν μασαγε πουθενα.Και στο ανοιγμα εφαρμογων και στα παιχνιδια ηταν κορυφη(βεβαια για να πω και την αληθεια και η τωρινη android συσκευη μου δεν μασαει πουθενα σε επιδοσεις και κοστιζει και φθηνοτερα αρα ολα σχετικα ειναι). Ηχος.Τα 2 ηχεια που εχει ειναι παρα πολυ καλα.Δυνατος,καθαρος ηχος(που εχει το κακο ομως οτι τρωει λιγο παραπανω την μπαταρια οταν ειναι full. Αναβαθμισεις.Γνωστη ιστορια σε αυτο το κομματι με τα iphone γενικα που παιρνουν πολλες αναβαθμισεις και ολα στην ωρα τους(βεβαια εν μερη χρεωνονται αυτα στην αυξημενη τιμη). Καλη αυτονομια μπαταριας σε standby(οταν δεν λειτουργεις το κινητο). Ωραια οθονη αν και 1080p ips ειναι απο τις πολυ καλες. Ωραια premium κατασκευη Πολυ ωραια καμερα αλλα οχι η κορυφαια της αγορας για τα χρηματα του. Τι δεν μαρεσε τωρα Παρα πολυ αβολο στο χερι που κανει παρα πολυ δυσκολη την χρηση με το ενα χερι.Ειδικα εγω που ειχα θηκη πορτοφολι ηταν αστα να πανε. Απουσια θυρας ακουστικων. 32gb χωρου το βασικο μοντελο χωρις υποστηριξη για micro sd.Για τα χρηματα που ζηταει ειναι απλα απαραδεκτο. Φορτιση.Εδω αν εχεις συνηθισει με αλλα κινητα που εχουν γρηγορη φορτιση ξενερωνεις απιστευτα. Αν αδειασεις την μπαταρια του κινητου σου για να γεμισει πληρως θελει κοντα 3ωρες!Αν σκεφτουμε οτι σε αλλα κινητα απο 0-65%περιπου πανε σε 30λεπτα ειναι τεραστειο αρνητικο.Ακομα και στα νεα Iphone που υποστηριζουν γρηγορη φορτιση,οι μαγκες της apple σου χρεωνουν τον φορτιστη 75ευρω! Η τιμη.Αυτος ηταν ενας απο τους βασικοτερους λογους που εφυγα απο το συγκεκριμενο κινητο.Ζηταει παρα πολλα χρηματα για αυτα που προσφερει αν και καλη συσκευη. itunes.Για να κανεις την δουλεια σου οσον αφορα την μεταφορα μουσικης,αρχειων κλπ πρεπει υποχρεωτικα να περασεις το συγκεκριμενο. Για οποιον εχει και αλλες συσκευες της apple δεν ειναι προβλημα,αλλα για ολους τους αλλους ειναι ενα βασανο(ειδικα σε σχεση με την απλοτητα του android). Η οθονη του για τα χρηματα που ζηταει θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη.Ειδικα φετος με τα νεα κινητα που εχουν βγει υστερει παντα για τα χρηματα που ζηταει. Σε γενικες γραμμες ειναι καλη συσκευη οπως αναφερθηκε αλλα για μενα προσωπικα και σε σχεση με τα κινητα που εχουν βγει φετος για τα χρηματα που ζηταει δεν αξιζει πλεον τουλαχιστον καινουργιο,και τα 32gb χωρου του ειναι υπερβολικα λιγα. Αν θες να πας σε Iphone υποχρεωτικα και για την χρηση που αναφερεις παραπανω θα σου προτεινα να κοιταζες σε Iphone 6s 32gb σε καινουργιο στα 510ευρω(κοινως κοντα 200ευρω φθηνοτερο απο το 7plus) Δεν ζηταω πολλα απο ενα κινητο.. αλλα θελω να κανω πραγματα που μπορουν να κανουν ολοι χωρις κολληματα και περιορισμους, και φυσικα μια καλη ποιοτητα σε φωτογραφιες γτ βγαζω αρκετες.. Γι αυτο και λεω να παω σε iPhone που πραγματικα τα θαυμαζω χρονια αλλα δεν με επαιρνε να δωσω 600-700 ευρω για κινητο.. 3
AggelosTz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Και το 6ς θα σου ήτανε υπέρ αρκετό. γιατί οι διάφορες στα iphone έχουν καταντήσει να είναι διαφορές στα χρώματα πλέον
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για μενα παντως ειναι τελειως dealbreaker να δινεις τοσα πολλα χρηματα για πιο παλιο iphone(ακομα και του 7 plus)γιατι χανεις σε τοσα νεα πραγματα ειδικα απο τα επομενα iphone που θα αλλαξει και το design σε αυτο του Iphone X .Ο λογος που πιο πολυ ανεφερα το 6s ειναι για να γλυτωσει χρηματα και αργοτερα αν ειναι να παει σε νεοτερο μοντελο. Δεν αξιζουν 800ευρω για το iphone 7 plus 128ρι γιαυτο και οι περισσοτεροι κοιτανε σε αγγελιες. Και το 32αρι για καποιον που βγαζει πολλες φωτογραφιες και εχει και αρκετες εφαρμογες σε βαθος χρονου δεν ξερω αν θα φτανει(και δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο για να μεγαλωσεις τον χωρο του κινητου).
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ωραια επειδη εκτιμω απο παλιοτερα αρκετα την γνωμη σου Fulgore και μ'αρεσουν οι αρκετα τεκμηριωμενες απαντησεις που δινεις.Και το Lumia 1020 (32gb) που εχω 4 χρονια τωρα τραβουσα φωτογραφιες σε dng(raw) αρχεια που ηταν σχετικα μεγαλα.. και εχω τραβηξει παρα πολλες φωτογραφιες (ελαχιστα μικρα βιντεο).. δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα με χωριτηκοτητα, μονο φετος αρχισα να περναω στο pc.Το κινητο που θα παρω το πιθανοτερο να το κρατησω 2 χρονια, εκτος κ αν με εντυπωσιάσει πάρα πολυ το επομενο μοντελο..Το 6αρι δεν μ αρεσει εμφανησιακα.. ουτε το X.. Το 7plus matte μ'αρεσει παρα πολυ.. και το 8αρι μαυρο επισης αν και φοβαμαι το γυαλι πισω ακομα και με θηκη.. Δινω πολυ εμφαση στην εμφανιση.. ειναι αρκετα τα λεφτα λογικο ειναι να κοιτας και εμφανιση. Τι μου προτινεις.. να το ριξω εξω και να παω στο 8plus στα 880, να παω στο 7plus 128 στα 780, ή στο 7plus 32 στα 680..Υπ'οψιν οτι σκοπευω να το χω καμμια διετια εκτος κ αν πω τοσο πολυ "wow" με το επομενο μοντελο.Σ'αυτα τα 1-2 χρονια κ τις αναβαθμισεις θα εχω ιδιαιτερα θεματα με lags κτλ?Πρωτη φορα σε iOS γι'αυτο κανω τοσες ερωτησεις sorry..Δεν ειχα σκοπο ποτε να δωσω 9κατοσταρικα για κινητο και γενικα ειμαι απο αυτους που κρατανε για χρονια ενα κινητο, αλλα εφοσον παω σε premium κατηγορια, αν οντως αξιζει να δωσω καποια λεφτα παραπανω θα το σκεφτω σοβαρα.. δεν εχω δηλαδη "ταβανι 700" και τελος..Αλλιως αν δεν αξιζει τα 680 δεν με χαλανε καθολου, ισα ισα που θα μου μεινουν κ λεφτα στην τσεπη.
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το 6αρι δεν μ αρεσει εμφανησιακα.. ουτε το X.. Το 7plus matte μ'αρεσει παρα πολυ.. και το 8αρι μαυρο επισης αν και φοβαμαι το γυαλι πισω ακομα και με θηκη.. Δινω πολυ εμφαση στην εμφανιση.. ειναι αρκετα τα λεφτα λογικο ειναι να κοιτας και εμφανιση. Καλα κανεις αλλα δεν γινεται να μην σαρεσει εμφανησιακα το 6s Plus και να σαρεσει το 7plus μιας και τα δυο κινητα εχουν το ιδιο design περαν του πισω μερους με την καμερα. Μονο το χρωμα αλλαζει. Αλλιως αν δεν αξιζει τα 680 δεν με χαλανε καθολου, ισα ισα που θα μου μεινουν κ λεφτα στην τσεπη. Ειχα το galaxy s7 πιο πριν και αυτος που του εδωσα το κινητο,το ηθελε κυριως για φωτογραφιες καλη ωρα.Το ιδιο και αρκετοι αλλοι που προτιμανε πχ τα νεα κινητα της huawei. Για μενα προσωπικα δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα για iphone και ισως γενικα για οποιοδηποτε κινητο για την χρηση που θες να κανεις. Πηγαινε μια βολτα απο καποια κοντινη αλυσιδα να δοκιμασεις διαφορα κινητα(ολων των χρηματων)απο κοντα και αν δεν σε καλυψει καποιο πηγαινε στο iphone. Εγω το 7plus το προτεινω αλλα οχι καινουργιο.Να το πω πιο απλα αξιζει σαν συσκευη αλλα οχι 700ευρω για το 32ρι και 800ευρω για το 128ρι. 1
SeNNinhA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εαν υπολογισεις οτι το 5s συνεχιζει να παιρνει τις αναβαθμισεις και να μην αντιμετωπιζει προβλημα σοβαρο με αυτες ενω το 6s ειναι στην πραξη 3 φορες ισχυροτερο, δεν υπαρχει περιπτωση με το 7 να εχεις κανενα προβλημα lag στα επομενα 5 χρονια τουλαχιστον! Το 8 δεν αποτελει σημαντικη βελτιωση του 7. Οποτε εγω θα πηγαινα στο 7/128 σαφεστατα. Τα 32gb ειναι πια οριακα λιγα και θα χρειαστεις επιπλεον αποθηκευτικο χωρο στο icloud οπου με 1€/μηνα εχεις +50gb. To X μου αρεσει και ενφανησιακα αλλα και στο χερι ειναι πολυ βολικο μεγεθος. Αλλα ακριβο. Το 6s ειναι πολυ καλο και πολυ value for money παντως και ισως εναλλακτικη επιλογη για 1,5 χρονο μεχρι να πεσει λιγο η τιμη του Χ 1
Valous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Και εμένα μου αρέσει το 7 και μισώ το 6 εξωτερικά. 1
vchristod84 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Και εμένα μου αρέσει το 7 και μισώ το 6 εξωτερικά.Ναι, έχουν και τρομερές διαφορές
Valous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, έχουν και τρομερές διαφορές Μην ειρωνεύεσαι και δέξου την άποψη του καθενός. Ότι βλέπουν τα μάτια μου λέω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα