darkHorse1990 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας εχω τα windows 10 στα οποια εκανα loggin με ενα κωδικο, καποια στιγμη σταματησε να μου τον δεχεται τον κωδικο και ετσι δοκιμασα να συνδεθω σε safe mode. Συνδεθηκα μια χαρα, κανω επαννεκινηση και ξαφνικα μου εμφανιζει ενα νεο λογαριασμο Adminiatrator , ο δικος μου ο παλιος πουθενα. Ομως αν παω στα αρχεια υπαρχει χρηστης ονοματι user και εχει μεσα ολα τα αρχεια μου, αν παω ομως ρυθμισεις λογαριασμου δεν υπαρχει. Υπαρχει καποιος τροπος να ξαναεμφανιστει ο λογαριασμος μου user που να εχει τα αρχεια μου και να κανω loggin απο κει.
suffocater Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 https://www.tenforums.com/tutorials/51276-enable-disable-account-windows-10-a.html
darkHorse1990 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλα αφουν δεν μου τον εμφανιζει καθολου στο net user και παταω την εντολη και λεει οτι δεν βρεθηκε ο χρηστης. Για τον δευτερο τροπο μου εμφανιζει την εικονα . Για τον τριτο τροπο δεν υπαρχει special accounts Ουτε ο 4 τροπος μου δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα