NeTd4mN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Exei kataferei kaneis na syndethei me to alcatel ST HOME (einai ethernet adsl modem kai oxi router) sto SuSE Linux 9? An to exei petyxei kaneis as pei pws giati ta exw dei ola
Maniakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Aααα , και πριν 2-3 μέρες διάβαζα κάτι σχετικό ! Αυριο θα κοιτάξω το history στο pc της δουλειάς και θα σου πω =)
NeTd4mN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Euxaristw tha perimenw giati den exw vrei kamia info...
Maniakos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δυστηχώς είσαι άτυχος , είχα κάνει clear το History μου. Είμαι όμως 100% σίγουρος ότι υπάρχει όμως αυτό που θές. Θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι στο καλό έψαχνα στο google και θα σου απαντήσω σε κανά δυο μερούλες.
NeTd4mN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Euxaristw pedia giati exw faei olo to net kai den exw vrei gmt kati sxetiko (ektos apo kati selides sta aravika :? )
NeTd4mN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Telika vrhka lysh meta po poly psaximo an einai kapios me to idio provlhma pm me
Maniakos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Χαίρομαι γιατί δεν έβρισκα το λινκ τελικά. Σε παρακαλώ στείλε ένα ΠΜ με την λύση να την έχω και εγώ στα υπόψην, με έχει φάει η περιέργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.