logistoulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ψήθηκα να τα βάλω κι εγώ.. αλλά θα πρέπει να περιμένω μέχρι αργά το βράδυ αν και.. έχω amd apu εδώ δουλειά, ας δω..
georgepppo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 για την hd5850 μου ο τελευταίος driver είναι 2015 όταν για την gtx 470 είναι Ιουλίου του 2017...... δεν λέω πως καλά δεν κάνει που ξεχνάει αρχαίες κάρτες αλλά η nvidia είναι μακράν καλύτερη σε drivers support απο όποια άλλη εταιρεία ξέρω σε οποιονδήποτε τομέα.
logistoulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι κακο... όντως είναι ωραίο (και λέει και vram που ήθελα αλλά και τα fps γ@μάνε να βλέπεις min/max), αλλά κάθε φορά που θα το ανοίγουμε θα πρέπει να σκανάρουμε qr? δε μπορεί απλά να θυμάται τη συσκευή; ή δεν το έχω βρει ακόμα;;
Balantakos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρα, ολα κομπλε.. - Kids are gonna hate κλασσικα...
atheatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 όντως είναι ωραίο (και λέει και vram που ήθελα αλλά και τα fps γ@μάνε να βλέπεις min/max), αλλά κάθε φορά που θα το ανοίγουμε θα πρέπει να σκανάρουμε qr? δε μπορεί απλά να θυμάται τη συσκευή; ή δεν το έχω βρει ακόμα;; Δοκίμασε να κλείσεις το app στο κινητό (hard) και να το ξανανοιξεις. Στις ρυθμίσεις θα ξαναδείς το desktop σου. Το κλικάρεις και είσαι connect χωρίς ξανά σκανάρισμα. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ στο iPad και δουλεύει.
logistoulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 δοκίμασα να το κλείσω τελείως και θέλει ξανά, κάτι δεν βλέπω... θα το δω επίσης από επιδόσεις τι λέει; δίνει τίποτα.. θα δω και τα release notes..
atheatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 δοκίμασα να το κλείσω τελείως και θέλει ξανά, κάτι δεν βλέπω... θα το δω επίσης από επιδόσεις τι λέει; δίνει τίποτα.. θα δω και τα release notes.. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε Android. Κατά τα αλλά σε μια rx460 που δοκίμασα οι επιδόσεις δεν βλέπω να άλλαξαν σημαντικά. Την άλλη βδομάδα θα κούμπωσω την Vega... Υγ.Μολις ξανανοίξεις το app πατάς παράλειψη πάνω δεξιά και μετά μπαίνεις στις ρυθμίσεις ... 1
Donacgreece Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό το άτιμο το Radeon Wattman πως το απενεργοποιώ;
Delos96 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Σε εμένα δούλεψε μια χαρά με την R9 270X TOXIC.
ultraex2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Σε 290 δε μου δουλεψε το and link app Bγαζει decline exceeded και στο manual και στο auto και δεν συνδεετε!!
bobos73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ....για Linux τιποτα....???? ....μια χαρα!
N.A.S.A. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ....για Linux τιποτα....???? ....μια χαρα! Ναι, αλλα εμεις με Linux δεν πιανουμε ιους, και δεν μας παρακολουθει η NSA. Μην τα θελουμε και ολα... ΥΓ: Αντε, μην πω και για την ανασυγκροτηση Δισκων επισης!
georgepppo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 ....για Linux τιποτα....???? ....μια χαρα! εδώ δεν βγάζει drivers της προκοπής σε windows περιμένεις και στο linux
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Σε ios δουλεύει με minimum απαίτηση ios 10 και σε android 5.0 και νεότερο. Το θεωρώ χρήσιμη πληροφορία και γι'αυτό το βάζω, μην αρχίσει κανένας τα χουλιγκανίκια των κινητών ότι του πειράξαμε την ομάδα. Πάντως η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη και ωραία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα