Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία μεγάλη αναβάθμιση στη σουίτα drivers για τις κάρτες γραφικών Radeon ανακοίνωσε η AMD, που έχει την ονομασία Radeon Software Adrenaline Edition.

Η νέα σουίτα σχεδιάστηκε για να δώσει στους gamers τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μία καθηλωτική εμπειρία gaming ενώ παράλληλα ελέγχουν την απόδοση του συστήματός τους και αλληλοεπιδρούν με τους φίλους τους.

Με το Radeon Software Adrenalin Edition, η AMD παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο περιβάλλον χρήσης (Radeon Overlay) που σχεδιάστηκε για να δώσει στους gamers τη δυνατότητα να παρακολουθούν την απόδοση της GPU χωρίς να “εξέλθουν” από το παιχνίδι, να φέρουν το gameplay στα μέτρα τους και να συνδέονται με τους φίλους τους.

Εκτός από το λογισμικό Radeon Software Adrenalin Edition, η AMD διέθεσε και την εφαρμογή AMD Link για φορητές συσκευές (διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS) που αποτελεί ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για το λογισμικό Radeon που είναι διαθέσιμο για desktop υπολογιστές και laptops.

Το app AMD Link λειτουργεί ως “μία δεύτερη οθόνη” για την παρακολούθηση της απόδοσης της GPU και του υπολογιστή γενικότερα, ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαμοιράζονται με φίλους τους τις καλύτερες στιγμές τους κατά το gaming ενώ παράλληλα παραμένουν ενήμεροι για τις τελευταίες ενημερώσεις της AMD.

Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί και αναβαθμιστεί τα χαρακτηριστικά Radeon Chill, Radeon WattMan, Enhanced Sync και Radeon ReLive - όλα τους αποτελούν μέρος των Radeon Software Core Technologies – για να προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες βελτιστοποίησης της απόδοσης τους συστήματος και του gaming.

Link.png Site: TechPowerUp

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειμαι fan της amd αλλα ρε παιδια... 

Εχω πεθανει στο γελιο με το video.

Οποιος το κανε αξιζει πολλα μπραβο.

Back to topic.

Εγω το κατεβαζω παντως και βλεπουμε.

Εγγυηση εχει.

Προβληματα παντως δεν μου εχει δημιουργησει κανενας CPU/GPU/APU που λειτουργω εως σημερα. 

Απο 8350, 7850 και Α12-9800 ολα πανε κομπλε. Και οι Θερμοκρασιες με aftermarket ωυκτρα παντα, idle 25 και full 58. 

Για να δουμε με το καινουριο.

Μαρεσε το mobile app :)

• Like 5
Δημοσ.

Γενικά περιμένω κονσόλα, φάση nvidia shield, με την ονομασία radeon sword..

Δημοσ.

Γενικά περιμένω κονσόλα, φάση nvidia shield, με την ονομασία radeon sword..

για ποιο λόγο να βγάλει κάτι σαν το shield, τελείως ανούσιο 

και η nv δηλαδή το έκανε γιατί δεν έπαιρνε κανείς τους tegra (μέχρι που βγήκε το switch)

η amd πουλάει σε ps4/xbox 

στα της είδησης, μου φαίνονται ενδιαφέρουσες οι αλλαγές περιμένω να τις δοκιμάσω ειδικά την εφαρμογή για το κινητό

χρησιμοποιώ αυτή της logitech αλλά περιμένω της amd να μου δίνει περισσότερη πληροφορία 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό φαίνεται πάντως , μακάρι να έχει και την επιλογή να δείχνει και θερμοκρασίες άλλων κομματιών πέρα από την κάρτα γραφικών . Εγώ έχω κρατήσει μόνο την οθόνη από το παλιό Logitech G19 για να έχω αυτές τις πληροφορίες ingame

Δημοσ.

Ολα κομπλε.

Το κατεβασα, το εβαλα και ειναι μια χαρα.

Θερμοκρασιες σε gaming ιδιες και ισως και λιγο πιο χαμηλες (μπορει να ειναι η ιδεα μου κιολας)

Το android app παρα πολυ ωραιο. Ειναι πολυ πρακτικο, τουλαχιστον για μενα, που μπορω να τα εχω ολα σε μια "διαφορετικη οθονη" και να τα παρακολουθω. Σπαστικο ειναι βεβαια που δεν κραταει τις ρυθμισεις το app και καθε φορα πρεπει να κανω connect to pc και να βαλω και βγαλω τα περιττα μου monitors που δεν θελω, πχ. RAM Clock.

Φυσικα ειναι αρχη ακομα και λογικα θα φτιαξουν με τα θπδατε του app αυτα.

Δοκιμαστηκε σε:

APU A12-9800 R7 graphics (integrated).

LG 21:9 Ultrawide (2540x1080)

BlackDesertOnline

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...