Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δουλευει και σαν ΑΡ και σαν switch και σαν repeater. Νομίζω μια χαρα σου κανει για τη χρήση που αναφέρεις στο 1ο ποστ

απλά του δίνεις μια ΙΡ του δικτύου σου κ το συνδέεις πάνω σε μια LAN port του router σου... 

τις υπολοιπες 4 πόρτες συνδέεεις συσκευές ενσύρματα

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε ξερω μαλλον δεν ειναι τοσο απλο. Το συνεδεσα με καλωδιο πανω στο switch και παιρνω ιντερνετ και βλεπω δικτυακους φακελους.

Αλλα οταν προσπαιω να σντιγραψω κατι απο το Nas στη συσκευη που εχει συνδεθει ασυεματα πετυχαινω ταχυτητα 2 Mb/s

Μεθαυριο θα ολοκληρωθει η μεταφορα

post-40215-0-74400100-1513549889_thumb.jpg

Δημοσ.

To switch ειναι 1000αρι, το Καλωδιο ειναι CAT6, το Repeater ειναι 1900 και το κινητο ειναι Note 8 με υποστηριξη Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM. Αν με ολα αυτα το αποτελεσμα ειναι 2MB/s παραιτουμαι

Δημοσ.

H ασύρματη ζεύξη μεταξύ των 2 συσκευών είναι στους 5Ghz ή στους 2,4GHz;

Σε τι ονομαστική ταχύτητα έχει γίνει η ασύρματη ζεύξη;

Έχεις ρυθμίσει το Asus ως ΑΡ μέσα στο μενού και είναι συνδεδεμένο με το modem/router (ή το switch);

Δημοσ.

Ναι ως AP εχω ρτυθμισει

post-40215-0-11394800-1513610574_thumb.jpg

Εχω δοκιμασει τοσο να συνδεθω στο ρουτερ απευθειας οσο και στο switch, αλλα με ιδια αποτελεσματα, ιδιες τιμες ιδιες ταχυτητες

Στα 2.4 GHz με Note 3 συνδεομαι στα 86Mbps, Νοτε 8 173Mbps

Σε 5Ghz Note 3 στα 433Mbps, Νοτε 8 866Mbps

Σε ολες τις περιπτωσεις οταν αντιγραφω αρχειο απο το NAS να το σωσω στο κινητο, ταχυτητα πανω απο 2-3 Mb/s δεν εχω πιασει

Ειλικρινα εχω φαει σκαλωμα τωρα και νιωθω οτι αγορασα τουβλο των 150 Ευρω

Και δια του λογου το αληθες

Δημοσ.

Δοκιμασα κατι που πριν δεν ειχα σκεφτει. Την ιδια μεταφορα τη προσπαθησα σε λαπτοπ ασυρματα με το AP του νεου Router. εδω πιανω 14.2 MB/s (100+Mbps) σε 2.4Ghz και 35.9 MB/s (300Mbps) στα 5. Δε μπορω να καταλαβω αφου σε επιπεδο Hardware τοσο η android συσκευη οσο και το win 10 laptop υποστηριζουν τα ιδια γιατι στο android Πιεσμωνει πειασματικα το ασυρματο στα 2 MB/s. Μηπως ειναι καποιο σκαλωμα λογισμικου

EDIT: Μετα απο πολυ πονο αρχιζω να πιστευω πως εχει να κανει με το SMB support σε android

https://www.reddit.com/r/Android/comments/6ujsgq/dev_fx_file_explorer_60_released_smb_v2_and_major/dlvk9x6/

EDIT 2:

The problem is the smb protocol in android it to complex to explain use ftp you will get full speed add a free ftp server to win 10 and set up es to access that.

Πως στηνω δηλαδη ftp για να μοιραζω τα samba shares. ΙΤ θα γινω σε λιγο για να μπορω να διαβαζω αρχεια του NAS απο το κινητο. Εχω φαει ενα διημερο ολοκληρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...