Προς το περιεχόμενο

Τα δεδομένα στο Twitter δείχνουν πιο ικανοποιημένους τους χρήστες Samsung Galaxy από τους κατόχους iPhone

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Σούλα η κομμώτρια με το Galaxy J3 διαμορφώνει ποσοστό υπέρ της Sammy δηλαδή? Τραγική σύγκριση...

Ποιον επρεπε να ρωτησουμε για τη γνωμη του, ρε αρχηγε?

Τον Ιησου Χριστο τον Αναστησαντα?

Νοιωθεις καμια σταλα, απο αυτα που λεει το αρθρο?

Χρηστες ερωτηθησαν.

Και οι του Android ητο πιο ευχαριστημενοι γενικοτερα.

Ετσι, απλα.

Edit: Ουτε καν δεν ρωτηθηκαν οι χρηστες.

Τα πηραν ολα αυτοματα, απο το feedback των αναρτησεων.

Απλα, κατεγραψαν ο,τι "καταθεση ψυχης" εκανε ο καθε χρηστης, προσωπικα.

Συμπεριλαμβανομενων των CEO's των iphones.

;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρησιμοποιούν τα κινητά μόνο για να βλέπουν email . Πχ φίλος μου που δουλεύει σε εταιρία με ιατρικά μηχανήματα τομογράφους αξονικούς και λοιπά πάει στα διαφορα νοσοκομεία εντός Ελλάδας τοποθετεί και ρυθμίζει τα μηχανήματα και έχει το κατάλληλο λογισμικό στο κινητό του .Υπαλληλος είναι δεν είναι ο CEO της εταιρίας

για πες μου ένα τέτοιο πρόγραμμα,

είμαι περίεργος να δω τι εννοείς, γιατί από όσο ξέρω δεν υπάρχουν apps για κινητό πχ για να ρυθμίσεις και τοποθετήσεις αξονικούς τομογράφους

• Like 2

Οι πολυεθνικές αγοράζουν BMW 1 και iPhone στα στελέχη τους για να δείχνουν "κυριλέ" και όχι γιατί κάνουν κάτι περισσότερο από τα άλλα. Όσο για το τι μπορεί να κάνει το κάθε λειτουργικό, το ξέρουμε όλοι εδώ μέσα (προφανώς). Όποιος θέλει ελευθερία κινήσεων παίρνει android. Όποιος δέχεται τη χούντα της apple παίρνει iPhone.

• Like 1

Καλημερα σε ολους, 

Δεν θα αναφερθω στην μαζα που διαλεξε να μην αναφερει καν τι λεει το αρθρο, και αποφασισε να πεταξυ χαρταετο. 

Μπραβο στην Samsung, αυτο δειχνει οτι ακουει το κοινο της και προσπαθει να φερει τα προιοντα της κοντα στον καταναλωτη και οχι τον καταναλωτη στα κοντα στα προιοντα. 

Καλη συνεχεια, και σταματηστε τον φανμποισμο οσο ειναι νωρις. 

Φιλικα παντα

• Like 1

αν στην ερευνα δεν εγινε σταθμιση δειγματος τα αποτελεσματα ειναι για τα σκουπιδια 

προφανως κ τα samsung πουλανε περισσοτερο απο αλλες συσκευες οποτε κ οι ευχαριστημενοι απο αυτα θα ειναι περισσοτεροι

Περισσότερο, να πω την αλήθεια, με ξαφνιάζει πόσο έχει προχωρήσει το big data analytics.

Ναι ειναι το μελλον, κατα τα αλλα ολα καλα? 

αν στην ερευνα δεν εγινε σταθμιση δειγματος τα αποτελεσματα ειναι για τα σκουπιδια

προφανως κ τα samsung πουλανε περισσοτερο απο αλλες συσκευες οποτε κ οι ευχαριστημενοι απο αυτα θα ειναι περισσοτεροι

Εάν έχω καταλάβει σωστά δεν είναι αριθμός ευχαριστημένων πελατων. Είναι ποσοστό ευχαριστημένων πελατών. Με το ποσοστό δεν έχει κανένα ρόλο ο αριθμός των συσκευων που πωληθηκαν. Δες το ξανά εάν θες...

• Like 1

Εάν έχω καταλάβει σωστά δεν είναι αριθμός ευχαριστημένων πελατων. Είναι ποσοστό ευχαριστημένων πελατών. Με το ποσοστό δεν έχει κανένα ρόλο ο αριθμός των συσκευων που πωληθηκαν. Δες το ξανά εάν θες...

ναι εχεις δικιο ,ειναι % κατοχων

Είναι πως μεταφράζει κανείς τ' αποτελέσματα. Παραλείπεται η έννοια του οι χρήστες του μεν χρησιμοποιούν τους twitter λογαριασμούς τους περισσότερο από τους χρήστες του δε.

Επειδη τυχαινει να κανω ακριβως τη δουλεια που αναφερατε (τεχνικος CT/MR σε πολυεθνικη), να αναφερω το εξης: μεχρι περισυ, παιρναμε υποχρεωτικα iphone, λογω του οτι οι εφαρμογες της εταιριας (webex, chat, tconfs, ημερησιο προγραμμα κλπ) και τα πρωτοκολλα ασφαλειας για τα emails λειτουργουσαν μονο σε iphone. Αν ειχες android, δεν μπορουσες καν να βλεπεις τα εταιρικα emails.Στη συνεχεια δημιουργησαν τα απαραιτητα πρωτοκολλα και για android, και μπορουμε να επιλεξουμε οτι κινητο θελουμε (προσωπικα πηρα S8+). Οι περισσοτερες εφαρμογες του ios δεν εχουν ακομα μεταφερθει σε android, αλλα δεν ειναι ολες απαραιτητες, οποτε no big deal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...