LASERPEWPEW Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πριν 3 μέρες σταμάτησε να λειτουργεί το παλιό ρουτερ, έγινε αλλαγή από τον ΟΤΕ σε ένα ποιο καινούργιο μοντέλο, αυτά που χρησιμοποιούν στις vdsl συνδέσεις(χωρίς να έχω vdsl). Έκτοτε δεν έχω τηλέφωνο.. ενώ μπαίνει ίντερνετ κανονικά. Τα καλώδια, τους διαχωριστες και το φίλτρο τα έχω συνδέσει όπως λένε οι οδηγίες. Επίσης ήρθε μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθεί η ευρυζωνικη σύνδεση. Κάποιος που να έχει ιδέα τι φταίει?
veteranos123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αφού έχει ενεργοποιηθεί η ευρυζωνική σύνδεση Τότε έχεις voip τηλέφωνο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σσυνδέσεις το τηλέφωνο στην αντίστοιχη υποδοχή στο modem 1
JeSter_D Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κάνε λίγο υπομονή και κάποια στιγμή θα ανάψει και το Telephony. Απλά, αν έχεις μια τηλεφωνική συσκευή δεν υπάρχει λόγος να κάνεις όλη αυτή τη συνδεσμολογία που έχουν οι οδηγίες(εκτός αν έχεις στο σπίτι και δεύτερη τηλεφωνική συσκευή). Απλά βάζεις τη συσκευή σου στο Phone1, χωρίς διαχωριστές και φίλτρα. 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την βοήθεια, όταν πάω σπίτι θα δοκιμάσω να το συνδέσω απευθείας πάνω στο ρουτερ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα