johnny77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Είναι μόνο για αυτό το μεγεθος; Για διπλό κρεβάτι δεν έχει κάτι;για διπλό είναι φίλε μου
Craven Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τα διπλά είναι συνήθως 160x140 και λίγο σπανιότερα 150x140 (ακόμα σπανιότερα κάτι πολύ ακριβά xxl μεγαλύτερα απο 1,60) Πολλές φορές μάλιστα οι αντιστάσεις ακόμα και στο 1,60 ξεκινάνε 5 εκατοστά μετά την άκρη στην πάνω και κάτω μεριά οπότε στην πραγματικότητα οι αντιστάσεις είναι 1,5. ΑΛΛΑ μπαίνουν από εκεί που τελειώνει το μαξιλάρι και κάτω (μέχρι γάμπες ή αστράγαλους ανάλογα το ύψος του ανθρώπου) και όχι κάτω απ το μαξιλάρι (και δεν έχει νόημα και δεν είναι ασφαλές και υγιεινό) οπότε είναι επαρκής η διάσταση στο ύψος. Από πάνω πάντα ένα σεντόνι ή ψιλό κουβερτόνι ή αν γίνεται κάτω απ το ελαστικό κάλυμμα του στρώματος, εγώ δεν θα κοιμόμουν κατευθείαν πάνω τους και για ασφάλεια και για άνεση αλλά δεν θα έβαζα και τίποτα πολύ χοντρό πάνω τουςγια να αποφύγω υπερθέρμανση. Στο πλάτος του 1,40 έχω λίγο ένσταση σε αυτά αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν πρέπει να δουλεύουν διπλωμένα, τσακισμένα κτλ τότε έχει λογική ότι έχει διαλεχτεί η minimum διάσταση ενός (ημί)διπλου κρεβατιού. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το αναφέρω γιατί δεν θέλω να ακουστεί σαν δυσφήμιση (αν ακούγεται έτσι ας το σβήσουν οι moderator, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου αλλά να επιστήσω την προσοχή στην χρήση) Μίλαγα με τον αδερφό μου πριν λίγο και του είπα ότι πήρα υποστρώματα πρόσφατα και μου απάντησες "και εγώ έχω εδώ και 20 χρόνια πάντα υποστρώματα.. πρώτα πήρα ένα dream πριν 20 χρόνια που είναι Ελληνικό αλλά μετά απο λίγα χρόνια έπαθε βραχυκύκλωμα και έκαψε το στρώμα παραλίγο να καεί το σπίτι.. πάντως σαν συγνώμη μου έδωσαν 2 υποστρώματα μετά και λειτουργούν ακόμα απο τότε μια χαρά". Προφανώς τυχαία περίπτωση (ή και κακή χρήση, κανείς δεν ξέρει) και στα + η σωστή η αντιμετώπιση απ την εταιρεία, απλά επειδή μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι αναφέρθηκε στην dream, το αναφέρω (είμαι σίγουρος ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε υπόστρωμα αν έχει ελάττωμα ή αν έχει γίνει ζημιά ή με κακή χρήση.. αυτός επέμενε ότι ήταν βραχυκύκλωμα που έγινε λίγο μετά το άναμα αλλά ποιος μπορεί να ξέρει). Πάντως φαίνεται πριν 20 χρόνια τουλάχιστον η dream να έπαιζε πολύ σαν αγορά στην Ελλάδα οπότε φαντάζομαι υπάρχει αρκετή εμπειρία και όποια "bug" θα έχουν διορθωθεί σίγουρα (σίγουρα τότε θα ήταν και πιο απλά και δεν νομίζω να μιλούσαμε για "γεωυφάσματα" κτλ όπως και σίγουρα θα έχουν μπει καλύτερες μονώσεις στις αντιστάσεις). Επειδή αρκετοί θα πάρουν (και καλά θα κάνουν, είναι μεγάλη οικονομία και θαλπωρή), ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στην χρήση τους παιδιά.. ΟΧΙ με τις ώρες στην μεγάλη σκάλα (30-60 λεπτά να ζεστάνει μια καλά και μετά στο 1 ή το 0 για το υπόλοιπο βράδυ), ΠΟΤΕ σε λειτουργία διπλωμένο ή ζαρωμένο και ποτέ χρήση αν έχει φαγωθεί, τρυπηθεί, σκιστεί κτλ. για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ... Επίσης ποτέ σε κάποιον με ακράτεια () ή ένα φτηνιάρικο υπόστρωμα ειδικά σε μεγάλους ανθρώπους.. τα "όλα φασόν είναι" είναι ίσως η πιο επικίνδυνη αντιμετώπιση. Τέλος για να είστε πιο ήρεμοι, καλές οι ασφάλειες και οι πιστοποιήσεις αλλά θα έλεγα να δείτε κάτι που να κλείνει μόνο του (όχι απλά με manual χρονοδιακόπτη), να κατεβαίνει μέσα στην νύχτα κάθε Χ ώρες σκάλα έντασης αυτόματα κτλ (έτσι είναι εμένα και νοιώθω ήρεμος ότι δεν θα το ξεχάσω και θα ξυπνήσω φλαμπέ). Αν έχει η dream κάποιο με τέτοιο control εγώ θα το προτιμούσα και ας έδινα 10-15 ευρώ παραπάνω. Άλλωστε τα λεφτά τους τα βγάζουν άμεσα. Μάλλον όλα αυτά καλό είναι κάποια στιγμή να μεταφερθούν στο γενικό θέμα για τα υποστρώματα που υπάρχει αλλού στο forum (δεν θυμάμαι ακριβώς που)
villasg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 + έξοδα αποστολής 4.90 € και δε λες τι παραπανω εχει απο ολα τα φτηνα φασον πχ στο eshop newsletter εχει διπλο με 19 Μια και πετυχα το θεμα να πω και εγω κατι . Χρηστης Ελληνικης ηλεκτρικης κουβερτας κοντα στα 30 χρονια . Την ειχα παρει απευθειας αποο το εργοστασιο στην λημνο , που ειχα πιασει λιμανι εκει με το καραβι . Εξωπραγματικο το ειδος για την εποχη εκεινη , σε οποιον το ελεγα μου ελεγε εισαι τρελλος και θα παθεις ηλεκτροπληξια και αλλα τετοια κουλα. Αλλα με εχουν σωσει σπιτι , στο εξοχικο , γονείς κλπ κλπ Την πρωτη δικια μου την αλλαξα μεσω προγραματος αντικαταστασης απο τον κατασκευαστη πριν 3 χρονια ( οχι δεν ειχε κανενα προβλημα ) . Θα ελεγα να εμπιστευτείτε Ελληνικα προιοντα και να παρετε μια καλη κουβερτα και οχι τις κινεζιες που κυκλοφορουν ..... αυτη ειναι η μαρκα / κατασκευαστης http://www.dream.com.gr 1
smpt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τέλος για να είστε πιο ήρεμοι, καλές οι ασφάλειες και οι πιστοποιήσεις αλλά θα έλεγα να δείτε κάτι που να κλείνει μόνο του (όχι απλά με manual χρονοδιακόπτη), να κατεβαίνει μέσα στην νύχτα κάθε Χ ώρες σκάλα έντασης αυτόματα κτλ (έτσι είναι εμένα και νοιώθω ήρεμος ότι δεν θα το ξεχάσω και θα ξυπνήσω φλαμπέ). Αν έχει η dream κάποιο με τέτοιο control εγώ θα το προτιμούσα και ας έδινα 10-15 ευρώ παραπάνω. Άλλωστε τα λεφτά τους τα βγάζουν άμεσα. Δυστυχώς δεν έχει. Το έψαξα πέρσι και δεν πήρα dream για αυτό το λόγο. Ελάχιστα έχουν αυτόματο κλείσιμο. Το Πασχα θα πάρω ένα διπλό. Αν μέχρι τότε βγάλουν, θα πάρω.
Craven Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς δεν έχει. Το έψαξα πέρσι και δεν πήρα dream για αυτό το λόγο. Ελάχιστα έχουν αυτόματο κλείσιμο. Το Πασχα θα πάρω ένα διπλό. Αν μέχρι τότε βγάλουν, θα πάρω. Στα 35 τέτοιες δυνατότητες δύσκολο (εκτός αν είναι κάποια καλή προσφορά) εγώ το Rohnson που τα χει αυτά, τα έσκασα και έδωσα κοντά 50. Πιθανόν ακόμα πιο ψηλά υπάρχουν ακόμα καλύτερα και θεωρώ πως αυτές οι δυνατότητες αξίζουν. Αν κάποιον δεν τον νοιάζουν αυτά και θεωρεί πως μπορεί manually να το χειρίζεται καλύτερα τότε στα 35 υπάρχουν πολύ καλές προτάσεις (πιθανόν η dream να είναι μια απ αυτές αν το ύφασμα και η αίσθηση είναι ανάλογη μιας fleece).
taxudromos69 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα παλικαρια , τυχαινει να ειμαι απο την λημνο . η εταιρεια εξαγοραστηκε απο την samsung to 2017 και η πατεντα για την υπερθερμασνη αυτη την στιγμη υπαρχει στα galaxy note 8 . περα απο την πλακα ειναι αριστες και δεν εχω ακουσει ποτε παραπονο. οσοι την εχουν παρει , οταν χρειαστουν δευτερη παλι εκει πανε . τωρα δεν ξερω αν ειναι μεσα στις καλυτερες αλλα με κατι πριμο και ιζι κυριολεκτικα δεν συγκρινονται . 1
di maria kun Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 παιδες δυο ερωτησεις, 1)την παραγγειλε κανεις πως ειναι? 2)το συγκεκριμενο καταστημα δεν εχει αξιολογησεις,ειναι εμπιστο??ρωταω γιατι δεν ειμαι απο αθηνα και αναγκαστικα παω για αντικαταβολη 1
arris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 παιδες δυο ερωτησεις, 1)την παραγγειλε κανεις πως ειναι? 2)το συγκεκριμενο καταστημα δεν εχει αξιολογησεις,ειναι εμπιστο??ρωταω γιατι δεν ειμαι απο αθηνα και αναγκαστικα παω για αντικαταβολη Το παραγγειλα και το πήρα από το μαγαζί στο Αιγάλεω. Καλό φαίνεται απο τις λίγες φορές που το έχω χρησιμοποιήσει 1
eaglos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Απο τη δεκαετια του '90 εχουμε τρεις στην οικογενια και καπου στο 2014 πηραμε αλλη μια. Τη δουλευω στο 1 ολο το βραδυ ή στο 2 και μετα στον 1 οταν ξαπλωνω. Σε καθε περιπτωση, μιλαμε για αντιστασεις και ρευματα οποτε χρειαζεται συνεση και επιβλεψη.
costacurta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Και μένα περισσότερο με ενδιαφέρει το μαγαζί πού το πουλάει γιατί στο σκριυτζ δεν έχει τπτ. Για το προϊόν είμαι ενήμερος
soundkeeper Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μένω κοντά στο μαγαζί που τις δίνει και πήγα πριν από 3-4 μέρες και την αγόρασα. Το μαγαζί είναι πολλά χρόνια με λευκά είδη στο Κορυδαλλό και από ότι είδα και κατάλαβα,αξιόπιστο. Τώρα όσο αναφορά το προϊόν είναι super και πάνω από όλα με 5 χρόνια εγγύηση και Ελληνικό. Από ότι μου είπαν την τιμή αυτή την είχαν βάλει για Black Friday και βλέποντας ότι κινήθηκε καλά, αποφάσισαν να την κρατήσουν και στη συνέχεια.
pedrojay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Από ότι μου είπαν την τιμή αυτή την είχαν βάλει για Black Friday και βλέποντας ότι κινήθηκε καλά, αποφάσισαν να την κρατήσουν και στη συνέχεια. Φοβερή διαπίστωση έκαναν,και δύσκολη απόφαση αυτή που πήρανε! Δηλαδή για να καταλάβω,αν δεν είχε κινηθεί καλά με την μειωμένη τιμή,θα την ανέβαζαν πάλι για να ξανακινηθεί καλύτερα ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα