Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.forum-hellas.gr/%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1?productid=164

επομενη τιμη σκρουτζ 62. κανονικα εχει 70. εχει 5 χρονια εγγυηση και σου κανουν δωρεαν τεχνικο ελεγχο. αμα τον περασει εχει αλλα 5 χρονια μου ειπαν. την πηρα ειναι φανταστικη.

υγ. ξεχασα να γραψω στον τιτλο πως μιλαμε για διπλο υποστρμα

https://www.skroutz.gr/s/5479001/Dream-Classic-%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-140x155cm.html

• Like 1
Δημοσ.

Ε η ποιοτητα κατασκευής του φιλε. Και οι προδιαγραφες ασφαλειας. Και η εγγύηση του. Τα φτηνά εγω δε θα τα άγγιζα. Αλλα οκ... Τελοσπανρτων φθηνότερα υποστρώματα βρίσκεις. Για τη συγκεκριμένη μάρκα όχι. Η προσφορά ειναι τρομερή κατ εμε

Δημοσ.

Ε η ποιοτητα κατασκευής του φιλε. Και οι προδιαγραφες ασφαλειας. Και η εγγύηση του. Τα φτηνά εγω δε θα τα άγγιζα. Αλλα οκ... Τελοσπανρτων φθηνότερα υποστρώματα βρίσκεις. Για τη συγκεκριμένη μάρκα όχι. Η προσφορά ειναι τρομερή κατ εμε

τί ύφασμα έχει; γιατί άλλες έχουν fleece πχ

αν είναι αυτό που μοιάζει με αυτό που έχουν οι φτηνιάρικες, να μου λείπει

CU.jpg

ποιά χαρακτηριστικά ασφαλείας γιατί άλλες έχουν παπάδες

και τη μάρκα δεν την ήξερα, αλλά λέει ελληνικής κατασκευής ( στη Λήμνο συγκεκριμένα)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι το συγκεκριμένο.. πάντως αυτά τα φασόν που λέτε των 20-25 ευρώ (που φασόν δεν είναι ακριβώς πέρα των αντιστάσεων και τηλεκοντρολ, αφού μεταξύ τους έχουν μεγάλες διαφορές στην αίσθηση.. έχουν περάσει διάφορα απ τα χέρια μου τελευταία και σε άλλα τις νοιώθεις τρελά τις αντιστάσεις σε άλλα όχι τόσο.. άλλο ένα tns άλλο ένα primo πχ) δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με ένα fleece υπόστρωμα (που και αυτά μεταξύ τους έχουν μεγάλες διαφορές) Σπίτι μου, για διάφορους λόγους (δώρα, προσωπική χρήση κτλ) πέρασαν  αυτές τις μέρες ένα διπλό και ένα μονό (διαφορετικές μάρκες) φτηνά καθώς και 2 singer fleece (1 διπλό και ένα μονό) και 2 rohnson fleece (1 διπλό και ένα μονό, αυτό με timer, πολλές ζώνες και έξυπνα κόλπα λίγο λιγότερη ζέστη στο τέρμα απ το singer μόνο). Τα fleece είναι μέρα με νύχτα (αλλά και διπλάσιες τιμές). Έπιασα επίσης αρκετά σε δοκιμές οπότε το fleece δεν είναι ο μόνος τύπος που είναι μαλακός και αξίζει.. και το izzy cosy πχ μου φάνηκε άψογο σε αίσθηση (δεν έχω ξαπλώσει όμως).

Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία απο τι υλικό είναι φτιαγμένο γιατί αν είναι απλά πολυεστέρας όπως τα φτηνά, για εμένα δεν αξίζει να επενδύσει κάποιος και θα βρει το ίδιο καλά στα 20-25 ευρώ (πχ κάποιο primo κτλ).

Το "οικολογικό γεωύφασμα" πάντως που αναφέρεται σε αυτήν δεν με προιδεάζει για κάτι ιδιαίτερο που να αξίζει κάποιος να δώσει τόσα λεφτά αντί να πάει σε μια singer κτλ (την έχει 38 ο Σκλαβενίτης και την είχα πάρει 30 με το 20% πριν λίγες μέρες ενώ skroutz ξεκινάει 40).. την rohnson την βρήκα άψογη για τα κόλπα του τηλέχειριστηρίου με τις σκάλες, τους χρονοδιακόπτες, το αυτόματο κλείσιμο (αλλά πάει κοντά 50 και είναι λίγο πιο αδύναμο ψηλά) αλλά κατά τα άλλα είναι σχεδόν ίδιο με την singer σε αίσθηση (ίσως η singer ένα κλικ πιο μαλακό fleece). 

Με λίγα ( :P) λόγια... δεν βλέπω κάποια προσφορά :)

Για το ύφασμα.. http://ti-einai.gr/geoyfasma/

• Like 2
Δημοσ.

και για την ιστορία fleece διπλά υποστρώματα βρίσκετε σε ανάλογες τιμές

οπότε δε βλέπω το λόγο που θα συνέφερε να προτιμήσει κάποιος αυτό του θέματος

• Moderators
Δημοσ.

Μια (δυο για την ακριβεια υπαρχουν κακες) κριτική παντως στο σκρουτζ χαλαει στα ματια μου ολο αυτο το περι ποιοτητας κλπ :

Απαράδεκτη,χάλασε τον 1ο χειμώνα την επισκεύασε η εταιρεία-λόγω εγγύησης,με χρόνο ανταπόκρισης 2-3 εβδομάδες-και μετά από 1 μήνα ξαναχάλασε....δεν την ξαναπήγα για επισκευή γιατί βαρέθηκα ξανά τη βόλτα στο Καλαμάκι που είναι το μαγαζί της εταιρείας και το περίμενε 2-3 εβδ.Πήρα μια AEG η οποία λειτουργεί άψογα ήδη βγάζει το 2ο χειμώνα.

πηγη https://www.skroutz.gr/s/5479001/Dream-Classic-%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-140x155cm.html#reviews

Βλεποντας το ιστορικο τιμων παντως, βλεπουμε οτι εχει 58-60 και το μαγαζι του τιτλου την ειχε βαλει 50 μετα 40 και τωρα 35. Αρα δεν αποκλειω να μπει και 30€ λιγο αργοτερα. :)

Δημοσ.

καταρχας δεν ειχα ποτε αλλο υποστρωμα. κατα δευτερον δεν ξερω τι υλικο ειναι αυτο που εχει η συγκεκριμενη η classic, παντως εγω δεν το νιωθω.

οσον αφορα την ασφαλεια, απο το σαιτ της dream

• Συσκευή διπλής μονώσεως
  • Στεγανοποιημένη, κλάσεως ΙΙ – IP20
  • EMF standard: Πλήρης εξουδετέρωση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων
  • CE
  • ROHS

το πριμο, το μονο που βλεπω στο διαδικτυο ειναι :

Ασφάλεια: αυτόματη διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση υπερθέρμανσης.

επισης διαβαζω πως ειναι πλενωμενο. η ntrim δεν ειναι. αυτο ομως εμενα πιο πολυ με αγχωνει. ε και 2 χρονια μονο εγγυηση ε. η αλλη εχει 5

τελοσπαντων εγωειδα μια κουβερτα που παιζει συνηθως στα 70, στα 35. αν οι μοντς νομιζουν πως δεν ειναι προσφορα, ας το κλειδωσουν, δεν υπαρχει θεμα. ειπα να κανω το χρεος μου στο ινσομνια και την ακουω...

Δημοσ.

ας παραθεσω κ εγω την αποψη μου

τη συγκεκριμενη μαρκα τη χρησιμοποιουμε φιλοι κ συγγενεις εδω κ πολλα χρονια κ ειχα εκπλαγει οταν εμαθα οτι τις φτιαχνουν Ελλαδα(κλασσικος @#$%κας ο Ελληνας-εγω- :-D ) η ποιοτητα τους σε σχεση με αλλες ειναι μερα με νυχτα

εχω αγορασει 2-3 αλλες απο amazon.uk ,οκ πιθανως κινεζιες αλλα παρ'ολα αυτα ειχαν καλες κριτικες-κ ομως δεν ειχαν καμια σχεση με την Ελληνικη,δε ζεσταιναν ουτε στο μισο σε σχεση με αυτη,απλα ηθελα να τους το παιξω μαγκας το ποσο φτηνη  κ καλη θα ηταν,τλκ μονο φτηνες ηταν...

τη συγκεκριμενη εαν κανετε το λαθος κ κοιμηθειτε στο τερμα θα νομιζετε οτι εχετε πυρετο

αα....κ μη ξεχνατε οτι δεν κανει να ειναι ανοιχτη για θεμα υγειας οταν κοιμαστε,σκοτωνει το σπερμα :devil: ,εκτος κ αν θελετε να ριχνετε αφοβα :wub:

Δημοσ.

Δεν λέω ότι δεν είναι καλό το συγκεκριμένο, αλλά δεν είναι προτιμότερο να πάρει κανείς ένα βαμβακερό υπόστρωμα παρά fleece?

https://www.skroutz.gr/s/7589598/Pitsos-GUB2090W-%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-137x150cm.html?from=drop#reviews

δεν εχω ιδεα απο τα υλικα ειλικρινα. ας μιλησει για αυτα καποιος πιο εμπειρος.

οατν ηθελα να αγορασω, εψαχνα καποιο που θα ειχε προδιαγραφες ασφαλειας και δε θα ηταν καμια κινεζια με κινδυνονα λαμπαδιασει. ε το μονο που αναφεροταν σε προδιαγραφες ασφαλειας ηταν αυτο. και εδινε και μεγαλη εγγυηση που κατι λεει. απο εκει και περα...

Δημοσ.

κ μη ξεχνατε οτι δεν κανει να ειναι ανοιχτη για θεμα υγειας οταν κοιμαστε,σκοτωνει το σπερμα ; :P Και στο 1 εννοεις απο το βράσιμο ;

Δημοσ.

Δεν ξέρω για την τωρινή τους ποιότητα αλλά πρίν 30 χρόνια ήταν κορυφαίες (ακόμη την χρησιμοποιώ)

Πρόκειται για το 2ο εργοστάσιο που κατασκεύαζε ηλεκτρικές κουβέρτες στον κόσμο και πρώτο στην Ευρώπη. Κατασκευάζονται στην Λήμνο σχεδόν όλα στο χέρι. 

Είναι κλασική περίπτωση Ελληνικής εταιρείας με τεράστιες εξαγωγές στην Βόρεια Ευρώπη που στην Ελλάδα την έφαγε η μαρμάγκα.

Τώρα νομίζω φυτοζωεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...