ubuntistas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά επεσε στα χέρια μου ένα nanostasion locom2 αλλα με εχει πεδεψει παρά πολύ δν μπορώ να καταλάβω πως ρυθμίζεται εχει κανεις κανενα αντίστοιχο να βοηθήσει?
kostasbm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 τι σε εχει μπερδεψει??? και τι θελεις να κανεις με αυτο ??
ubuntistas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κοιτα εγω το πηρα ώστε να πάρω ιντερνετ απ το σπίτι μου στην αποθήκη.Αλλα απ οτι ειδα εχει και άλλες λειτουργίες. Δεν μπορώ να το συνδέσω βρίσκω το δίκτυο μου και μετά ότι και να κάνω δεν μπορω να συνδεθώ
jkoukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Δεν γνωρίζουμε πως έχει η κατάσταση. Πόσα μέτρα απόσταση είναι μεταξύ των 2 σημείων; Η σύνδεση που κάνουν μεταξύ τους, έχει καλό σήμα; Από το ΑΡ η λήψη έρχεται με το καλώδιο UTP. Αυτό το συνδέεις στο PC ή σε άλλη συσκευή; Σε τι mode λειτουργίας το έχεις ρυθμίσει; Ξεκίνα με αυτά για αρχή και βλέπουμε στη συνέχεια.
ubuntistas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις δίκιο.Λοιπον για δοκιμή να δώ πως ρυθμίζεται το έβαλα με το δικό μου ασύρματο ιντερνετ οπότε απόσταση ένα δωμάτιο.Το δοκίμασα σε pc και ήταν σε λειτουργία stasion.
jkoukos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά έχεις πρόβλημα και αν ναι, ποιό; Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει;
ubuntistas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 To έχω κ.ανει reset μήπως και είχα κάνει καμια βλακία αλλα δέν μπορώ να βρώ ακρη.'Εχεις ρυθμίσει κάποιο αντιστοιχό?
jkoukos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Πολλά, αλλά δεν απαντάς στις ερωτήσεις κι έτσι δεν γνωρίζουμε ποιο ακριβώς πρόβλημα έχεις. Για να δουλέψει ως δέκτης λαμβάνοντας σύνδεση από άλλο ασύρματο δίκτυο, δες τον οδηγό.
ubuntistas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 οκ θα το τσεκαρω δν προλαβαίνω πολυ να ασχοληθώ σορρυ κιολας αν αργώ να απαντησω.
kostasbm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 θελει λιγο υπομονη αν δεν εχεις χρονο πως θα γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα