Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχονται Χριστούγεννα και χρόνια μας πολλά. Δεν θέλω πολλά. Βασικά να της κρατήσει γιατί δεν κάνει ιδιαίτερη χρήση εκτός από φωτογραφίες και texting. Κάτι βολικό, όχι καμιά γκουμούτσα (μέχρι 5 με το ζόρι), με αξιοπρεπή κάμερα και να μην θέλει όλη την ώρα φόρτιση. Ε και κάπως ομορφούλι.

Και του χρόνου!

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150 - 200
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Camera, Whatsapp, Browsing
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4,8 - 5 inch
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Όχι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εξωτερικό
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Σκέφτομαι ίσως:

Samsung Galaxy A3 2017

0007635_samsung-galaxy-a3-2017-sm-a320fz

Άλλες προτάσεις;

Δημοσ.

Φιλε μου παρε ενα με 5.5 ιντσες η μεγαλύτερο. Στους μεγάλους τους αρεσει γτ με της 5' δεν βλέπουν τπτ. Και αν εχει νουγκατ μπορεις να κανεις το UI μεγαλύτερο που θα της θανει πολυ βολικό!

Δημοσ.

Μέχρι πρότινος είχε ένα iphone 3gs. Νομίζω είναι πιο βολικό να κρατιέται με το ένα χέρι. Άλλωστε δεν θα βλέπει και πολλά videos.

Δημοσ.

Μέχρι πρότινος είχε ένα iphone 3gs. Νομίζω είναι πιο βολικό να κρατιέται με το ένα χέρι. Άλλωστε δεν θα βλέπει και πολλά videos.

Τα ιδια ελεγα και εγω και τωρα παντος βλεπω τους δικους μου και ζωριζονται με της 5''

Είναι μέχρι να ξεπαρουν με τα κινητα... Μετα απο 1 χρονο θα θελουν ΜΒ και θα μπαίνουν συνέχεια ΦΒ και etc με το κινητο.

Τους βλέπω και ζορίζονται να διαβασουν αθρα και χρειάζονται γυαλιά ακομα και για να απαντήσουν σε κληση.

Ετσι και αλλιώς θα το βαζει στην τσαντα της οποτε δεν θα εχει θεμα.

Παρε της ενα xiaomi note 4 και θα ειναι κομπλε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...