Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Τους δασικούς χάρτες ποιος τους έψαξε; Αυτός που ήθελε να χτίσει το αυθαίρετο. 8
anax111 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Απόλυτα αναμενόμενα για μένα τα αποτελέσματα. Έχω αλλάξει άποψη για τους Έλληνες και την ανθρωπότητα γενικά από τότε που διάβασα το "Δοκίμιο περί της Ανθρωπίνης Βλακείας" του Cipolla. Σύμφωνα με τον πρώτο κανόνα περί της ανθρωπίνης βλακείας "οι ηλίθιοι είναι γύρω σου πάντοτε πολύ περισσότεροι από ότι πιστεύεις". Και σύμφωνα με τον δεύτερο κανόνα "οι ηλίθιοι καταλαμβάνουν το ίδιο υψηλό ποσοστό σε όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας ανεξαρτήτως μορφώσεως, οικονομικής καταστάσεως και καταγωγής". Survivor λοιπόν και το λοιπό σανό για τα ζωντανά στο μαντρί. 2
waroo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Από τη λίστα μου κίνησε το ενδιαφέρον η σειρά "Παρθένα Ζωή" την οποία για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ακούσει. Τη γκουγκλαρα λοιπον και εγω και διαβαζω απο το επισημο σαϊτ του καναλιου με τις μεγαλυτερες υπερπαραγωγες στην ιστορια της ελληνικης τηλεορασης (ο αντεννας): "Η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) είναι μια 19χρονη κοπέλα γεμάτη όνειρα για το μέλλον, ζει με την οικογένειά της, έχει σχέση, αλλά είναι ακόμα παρθένα! Μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της για πάντα. Η Ζωή θα μείνει έγκυος με σπερματέγχυση που προοριζόταν για άλλη γυναίκα." *mic drop της ελληνικης τιβι..... 2
Peter_Line Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πάρτε απο τις θείτσες τους υπολογιστές ! Όπου βλέπετε 40+ στο internet να του σπάτε είτε είναι κινητό είτε PC . Ναι σωστά ενώ οι μικρότεροι, οι 20αρηδες ας πούμε, όλοι την ώρα ψάχνουνε για ακαδημαΐκές μελέτες. 6
valkon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ όταν θελω να μπω φεισμπουκ παταω φ στο χρομ και μου χει μείνει αναζήτηση φραντζεσκα μελα. Μπραβο μου 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 1. Survivor2. Κοινωνικό Μέρισμα3. Eurovision 20174. Nomads5. Zωή Λάσκαρη6. Eurobasket 20177. Στάθης Ψάλτης8. Despacito9. My style rocks10. Iphone 8Και μετά μας φταίνε τα μνημόνια
ultraxmode Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Η πρώτη 10άδα δείχνει και τι λαός είμαστε.. Καθόλου παράξενο που βρισκόμαστε σε αυτό το χάλι. 3
dimibala Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το Παρθένα Ζωή πρέπει να είναι κλεμμένο από το Χουάνα η Παρθένα. Κι αυτή κάπως έτσι νομίζω την είχε πάθει.
Xero1991 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μούφα. Γίνεται να μην υπάρχει το "υ" μέσα στην λίστα, που οδηγεί σε αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Google Bing to search for yahoo, to find YouTube. Totally worth it! O_O
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ο Ντάνος κάτω από Λάουρα και Παπαδοπούλου; Καλά, οι Ντανίτσες μόνο ψήφιζαν, δεν έψαχναν καθόλου; Δεν καταλαβαίνω πάντως ούτε γιατί σας φαίνονται περίεργα αυτά τ'αποτελέσματα ούτε γιατί επικεντρώνεστε στην Ελλάδα. Λες κι ο υπόλοιπος κόσμος ψάχνει για νευροβιολόγους κι όχι για τραγουδιστές, για αστροφυσικούς κι όχι για παρουσιαστές, κοκ. Κι εδώ στο Φόρουμ, αν δείτε για ποια πρόσωπα γράφονται τα περισσότερα rip, θα βρείτε ένα παρόμοιο μοτίβο. Ζούμε σε μια εποχή που ως "σημαντικοί" παρουσιάζονται μόνο όσοι αποδίδουν έσοδα σε αυτούς που τους προβάλλουν...
orck Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κι όμως ειναι πάρα πολλοί που το κάνουν. Εχω δει με τα μάτια μου δυο άτομα που στην αρχική σελίδα του firefox που εχει το πεδίο google search να γράφουν google για να πάνε στη σελιδα αναζητησης του google, να πατησουν το πρωτο πρωτο link (που λεει google) για να πανε στο google να γράψουν αυτό που θελουν να ψάξουν. ΜΑΤΑΙΑ προσπάθησα να τους εξηγήσω το λάθος. Τους άφησα να το κάνουν όπως θελουν Αυτο που περιεγραψες ειναι το βαθυ ιντερνετ, υπαρχουν παντου, το βαθυ facebook ειναι αυτοι που συμμετασχουν στις μαμαδο-ομαδες, στους αντιεμβολιαστικο κινημα, στην επιπεδη γη, στο ψεκασμα. Ειναι παντου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα