dmamais7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά καλησπέρα εδώ κ δυο μέρες κ ειδικά σήμερα προσπαθώ να ανοίξω τον chrome κ δεν μου ανοίγει . Στο task manager τον δείχνει οτι ανοίγει αλλά δεν μου ανοίγει . Μια στο τόσο μπορεί κ να ανοίξει . έχω δοκιμάσει τα πάντα . restart ,unistall , διαγραφή κ ολο το φάκελο μέσα απο τα temps αλλά τίποτα . είναι κάποιο γενικό bug μήπως ή κάτι έχει πάει στραβά με τον δικό μου κ δεν το βρίσκω ? είμαι πρόσφατα από εγκατάσταση win γιατι το pc είναι καινούργιο ,έχω κανένα μηνά που το έκανα . δοκίμασα κ malware bytes δεν βρήκε τίποτα κ από το eset αλλά τίποτα .
techbit Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Επιδιόρθωση του Chrome αν έχει παρουσιάσει σφάλμα ή δεν ανοίγει
kinhthra Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά καλησπέρα εδώ κ δυο μέρες κ ειδικά σήμερα προσπαθώ να ανοίξω τον chrome κ δεν μου ανοίγει . Στο task manager τον δείχνει οτι ανοίγει αλλά δεν μου ανοίγει . Μια στο τόσο μπορεί κ να ανοίξει . έχω δοκιμάσει τα πάντα . restart ,unistall , διαγραφή κ ολο το φάκελο μέσα απο τα temps αλλά τίποτα . είναι κάποιο γενικό bug μήπως ή κάτι έχει πάει στραβά με τον δικό μου κ δεν το βρίσκω ? είμαι πρόσφατα από εγκατάσταση win γιατι το pc είναι καινούργιο ,έχω κανένα μηνά που το έκανα . δοκίμασα κ malware bytes δεν βρήκε τίποτα κ από το eset αλλά τίποτα . δεν ξέρω αν το έλυσες το πρόβλημα, αν όχι δοκίμασε μια φορά το Εργαλείο καθαρισμού του Chrome
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα