Valous Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Stress temp 30 mins 76c max Για να λέγεται όμως και του στραβού το δίκιο ο 6700k που δοκιμάστηκε με την ίδια stock της ιντέλ, έφτασε τους 75 βαθμούς όταν ο δικός μου είχε 92 (30sec) και σε 5 λεπτά stress 82, όταν ο δικός μου είχε χτυπήσει 99 εδώ και ώρα...|Γενικά είναι τόόόόσο καυτοί οι 7700κ ή έπεσα εγώ σε κομμάτι;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι γενικως. Μεγεια ρε φιλε να το χαρεις! Οταν ληξει η εγγυηση του κανε delid και θα εκπλαγεις με τη διαφορα.
Valous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Γύρισα στη πόλη μου και για την ώρα δεν τον έχω μπροστά μου , μόλις γυρίσω έχουμε πολλά να πούμε
Valous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ρύθμισα από το bios το fan του cpu σε πιο αργή κλιμάκωση, γιατί άνοιγα ένα πρόγραμμα, μία νέα καρτέλα στο chrome και ο ανεμιστήρας μάρσαρε!Σε pubg 4 hour test cpu γύρω στο 65-70, gpu στο 82, και σχεδόν αθόρυβα μπορώ να πώ.Οι μνήμες στο xmp τις έχω 2400, γίνεται σε b250 κάπως να τις πάω στα 3000 που είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είσαι. Όχι αδερφέ γιαυτό στα λέγαμε στα πρώτα posts για z mobo
Valous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είσαι. Όχι αδερφέ γιαυτό στα λέγαμε στα πρώτα posts για z mobo Κατάλαβααααααα, λοιπόν για κάποιον που δεν θα ασχολήθει με oc στο cpu, (Έχω ήδη 76 βαθμούς σε στρεσσ τεστ) αξίζει να πουλήσω b250, για να πάω σε z270 μόνο και μόνο για μνήμες;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 όχι βέβαια εκτός άν η διαφορά είναι 10-20€ και όχι μόνο για τις μνήμες αλλα γενικότερα.
Valous Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Άρα παραμένω για τον 7700k με την b250 μου χαρούμενος πλέον, για πολύ καιρό ακόμά μέχρι να υπάρχει λόγος αναβάθμισης, αν και πιστεύω ο 7700k παραμένει στο παιχνίδι μια 5ετία, και χωρίς τρελό gaming μία 7-8ετία αλλάζοντας ίσως μόνο gpu. Ο χρόνος θα δείξει.ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΊΩΣΗΛοιπόν θα σας πω την γνώμη μου τώρα για τα εξαρτήματα και για το σύστημα γενικά καθώς και πόσο μου κόστησε εν τέλη.i7 7700K, Από θέμα απόδοσης δεν νομίζω να είχα θέμα ούτε και με i5 6400 οπότε δηλώνω χαρούμενος. Οι θερμοκρασίες του με αηδίασαν αρχικά αλλά με την ψύκτρα τα πράγματα έγιναν καλύτερα. Αν υπήρχαν φθηνές 300series θα πήγαινα σε i5 8400 με mobo.Gigabyte b250-HD3P όσο χαρούμενος μπορεί να μείνει κάποιος από μία μητρική.Hyper X 3000mhz c15, δεν έχω απόψη, όλα καλά.Gainward 1060 gb (1fan), πολύ ήσυχη, πανέμορφη συσκευασία και κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Για 1080p60 είναι overkill να πας σε 1070 γνώμη μου.960 EVO, Ας μου φτάσουν τα 250γβ και είμαι χαρούμενος, μου αρέσει που δεν έχω σατα και τροφοδοσίες!Corsair TX550M, Όμορφα καλώδια, πολύ ήσυχο και γενικά χαρούμενος, να αναφέρω ότι τα 2 (6+2)pin βγαίνουν από μια θύρα ως ένα καλώδιο και διαχωρίζονται στο τέλος.Sharkoon m25-W, Ότι πιο όμορφο έχω δεί σε κουτί, σήκωνομαι το βράδυ και το χαίδευω, χαχα Τέλειο cable management χωρίς καν προσπάθεια.. Για 70 ευρώ θα το αγόραζα ξανά και ξανά.____Κόστος : Cpu mobo σετ 270 μεταχειρισμένοRam 130 μεταχειρισμένεςGpu μεταχειρισμενη 250SSD 90 καινούργιος από αγγελία εδώ μέσα σφραγισμένοςPsu 75 καινούργιο μαγαζίCase 70 καινούργιο πλαίσιοΨήκτρα δώρο φίλου885 σύνολο, βάλε μεταφορικά αντικαταβολές πήγε περίπου 920.Πιστεύω ότι καλύτερο μπορεί να χτιστεί σε αυτά τα λεφτά.
Valous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Επανέρχομαι... Λοιπόν ο επεξεργαστής σε cpu-z stress test με το ζόρι φτάνει το 80-81. Βέβαια σήμερα παρατήρησα οτι στο gaming ( αν και έχει λιγότερο cpu usage) φτάνει και 85 λόγω μάλλον της κάρτας που ζεσταίνει τον χώρο. Το airflow είναι γελοία καλό (2intake, 4exhaust). Η κάρτα έχει πολύ καλές θερμοκρασίες, με oc (+110,500) δεν πατάει 63. Γιατί τόσο ζεστός βρε παιδιά;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Γιατί θέλει delid Απο μέσα η intel βάζει οδοντόκρεμα
tanasen01 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ξαναβγάλε την ψύκτρα και ξαναβάλτη με φρέσκια πάστα (αφού τα καθαρίσεις όλα από την παλιά) και βεβαιώσου ότι κουμπώνει σωστά. Αν δεν μπορείς να βεβαιωθείς λύσε την μητρική και βάλε την ψύκτρα εκτός κουτιού. Επίσης μπορεί να δίνει η μητρική υψηλό voltage στην cpu όταν στρεσάρεται. Τσέκαρε τα voltages με το HWmonitor όταν κάνεις stress test ή όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι. Θες να είναι γύρω στα 1.20v vCore. Μπορεί να υπάρχει η επιλογή στο bios για manual voltage control, οπότε θα μπορούσες να μειώσεις λίγο λίγο το cpu voltage. Aν δεν έχει αυτή την επιλογή κάνε update το bios και ξαναδές. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από tanasen01 1
Valous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tanasen01 είπε Πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ξαναβγάλε την ψύκτρα και ξαναβάλτη με φρέσκια πάστα (αφού τα καθαρίσεις όλα από την παλιά) και βεβαιώσου ότι κουμπώνει σωστά. Αν δεν μπορείς να βεβαιωθείς λύσε την μητρική και βάλε την ψύκτρα εκτός κουτιού. Επίσης μπορεί να δίνει η μητρική υψηλό voltage στην cpu όταν στρεσάρεται. Τσέκαρε τα voltages με το HWmonitor όταν κάνεις stress test ή όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι. Θες να είναι γύρω στα 1.20v vCore. Μπορεί να υπάρχει η επιλογή στο bios για manual voltage control, οπότε θα μπορούσες να μειώσεις λίγο λίγο το cpu voltage. Aν δεν έχει αυτή την επιλογή κάνε update το bios και ξαναδές. Η ψήκτρα είναι με βεβαιότητα καλά κουμπωμένη ! Σε stress φτάνει τα 1.303v, στο bios υπάρχει η επιλογή αλλά δεν μπορώ να την ''αγγίξω'', μήπως λόγο b250 μητρικής; * Είδα ότι σε νέα έκδοση του bios υπάρχει vcore adjust setting αλλά δεν έχω κάνει ποτέ bios update.. ψάχνομαι να δω τι παίζει Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Valous
tanasen01 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δοκίμασε αυτό https://downloadcenter.intel.com/download/24075/Intel-Extreme-Tuning-Utility-Intel-XTU-
Valous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, tanasen01 είπε Δοκίμασε αυτό https://downloadcenter.intel.com/download/24075/Intel-Extreme-Tuning-Utility-Intel-XTU- Δύο ερωτήσεις α) Εκτός του v-core adjust αν αναβαθμισω το bios θα δω κάποια βελτίωση κάπου; β) Αν ρίξω ουσιαστικά στα 1.2 από 1.3 τον cpu θα δω μείωση στις επιδόσεις;
tanasen01 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Valous είπε Δύο ερωτήσεις α) Εκτός του v-core adjust αν αναβαθμισω το bios θα δω κάποια βελτίωση κάπου; β) Αν ρίξω ουσιαστικά στα 1.2 από 1.3 τον cpu θα δω μείωση στις επιδόσεις; α) Όχι και β) όχι ιδιαίτερα (δεν θα το καταλάβεις). Την μείωση θα την κάνεις βήμα βήμα στρεσάρωντας παράλληλα τη cpu (χρησιμοποίησε το cpuz stress test), όπως δείχνει το βίντεο , όχι απευθείας 0,10v Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από tanasen01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα