Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή να αλλάξεις επεξεργαστή ή μητρική, Ο 7700κ σε b250 είναι σαν μηχανή ss σε γκαράζ μόνο και πότε στο δρόμο ή πίστα

Μπορώ να μάθω το γιατί υπάρχει κάποιος περιορισμός πέρα του oc?

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει αν και σου απαντησε ο tanassen και συμφωνω μαζι του λογω πτωσης τιμων η και μεταχειρισμενης ακομη. Καποια στιγμη μπορει να ασχοληθεις με κλοκι ακομα και η μεταπωληση σαν σετ ειναι ενας παραγοντας. Σαν περιορισμος περαν του oc ομως κανενας.

Δημοσ.

Μόλις στηθεί το σύστημα, ίσως σε 2ο χρόνο την κάνω αλλαγή.

Για την ώρα έχω 100% τους 2ssd που δεν έχω αποφασίσει, νομίζω τον 480άρη(!) παράγγειλα το κουτί και το τροφοδοτικό (είδα είναι tier-1) αλλά μου λέγαν κάτι για Χριστούγεννα και μετά :(

Δημοσ.

Loading...

Στο techstores εχει και το κουτι σε λευκο αλλα επειδη εχει περισσοτερα μεταφορικα λογω ογκου παρε μονο το τροφοδοτικο. Case ετοιμοπαραδοτο και πες τους να κοψουν και κανενα ταληρο λογω Χριστουγεννων ξερω γω απο οποιο καταστημα σε βολευει στη Θεσσαλονικη http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/koutia-cases-pc/Sharkoon-M25-W-Midi-tower.htm

Αλλο τι εμεινε;

Δημοσ.

το b250 δεν υποστηρίζει ούτε oc ram, ούτε raid με intel rapid storage, ούτε sli

Δημοσ.

το b250 δεν υποστηρίζει ούτε oc ram, ούτε raid με intel rapid storage, ούτε sli

Για τις αναγκες του δεν υπαρχει κανενας περαν του oc το οποιο ειναι αυτονοητο σε cpu-ram και ο ιδιος δεν θελει να ασχοληθει. Gaming συστημα και γενικη χρηση τι να το κανει το raid. Το sli πεθανε.

Σωστα οσα λες ως διαφορες.

Δημοσ.

Θα σας έχω υπόψη, ραδιόφωνε αγόρασα το κουτί είχε μείνει ένα :-D  , παράγγειλα το τροφοδοτικό από το μαγαζί που είπες, μου είπαν για τετάρτη το πολύ. Λογικά Τρίτη θα έχω και το set cpu/mobo/ram. Το μόνο που μου λείπει να αποφασίσω είναι 250nvme ή 480gb 2.5'

Κάρτα δυστηχώς κατέληξα σε 1060 6gb καθώς δεν έκατσε η 1070 :)

Δημοσ.

Αν δεν βάλεις άλλο εσωτερικό σκληρό πας αναγκαστικά στον μεγαλύτερο σε χωρητικότητα ssd. Εγώ πάντως δεν θα πουλούσα ποτέ 960evo. Με άλλα λόγια θα σε συμβούλευα να κρατήσεις τον nvme και να πάρεις αργότερα και έναν εσωτερικό σκληρό για έξτρα χωρητικότητα.

Δημοσ.

Αν δεν βάλεις άλλο εσωτερικό σκληρό πας αναγκαστικά στον μεγαλύτερο σε χωρητικότητα ssd. Εγώ πάντως δεν θα πουλούσα ποτέ 960evo. Με άλλα λόγια θα σε συμβούλευα να κρατήσεις τον nvme και να πάρεις αργότερα και έναν εσωτερικό σκληρό για έξτρα χωρητικότητα.

Έχω εξωτερικό 2tb, θα τον συνδέω μόνο όταν χρειάζεται. Δεν ξέρω, οι διαφορές πιστεύω είναι πολύ μεγάλες αλλά και πολύ περιττές (sata v nvme) !

Δημοσ.

Χτίστηκε.

Τελικό setup :

Cpu   : i7 7700K
Mobo : Gigabyte B250 HD3P
Ram  : Hyper X 3000 c15
Gpu   : Gainward gtx 1060 6gb
Case : Sharkoon m25-w White
Psu   : Corsair TX550M (2017)
Ssd   : 960 evo nvme

και το καλύτερο,

Cpu cooler : Τον στοκ της intel από έναν 8700 ενός φίλου.

Μετά από χρήση cpu-z ανάλογα με τον χρόνο 

30sec : 91c
1 min  : 99c

Δεν δοκιμάζω παραπάνω, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί...

Επίσης οι θερμοκρασίες της μητρικής στο speccy δείχνουν ίδια νούμερα με τον επεξεργαστή περίπου..

Ο υπολογιστής θα τρέχει κανονικά για 2 μέρες τώρα και μετά τις γιορτές που θα έχω αγοράσει ψήκτρα.

Οπότε πάμε πάλι ερωτήσεις:

1)Ακόμα για stock cooler,stock πάστα είναι νορμάλ οι τιμές αυτές;
2)Με την μητρική τι παίζει; Γιατί τέτοιες θερμοκρασίες (ίδιες ακριβώς με cpu, γράφει ότι να ναι; ) ;Speccy
3)Ψήκτρα η coolermaster 212 χωρίς oc θα με καλύψει; 

Δημοσ.

Χτίστηκε.

Τελικό setup :

Cpu   : i7 7700K

Mobo : Gigabyte B250 HD3P

Ram  : Hyper X 3000 c15

Gpu   : Gainward gtx 1060 6gb

Case : Sharkoon m25-w White

Psu   : Corsair TX550M (2017)

Ssd   : 960 evo nvme

και το καλύτερο,

Cpu cooler : Τον στοκ της intel από έναν 8700 ενός φίλου.

Μετά από χρήση cpu-z ανάλογα με τον χρόνο 

30sec : 91c

1 min  : 99c

Δεν δοκιμάζω παραπάνω, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί...

Επίσης οι θερμοκρασίες της μητρικής στο speccy δείχνουν ίδια νούμερα με τον επεξεργαστή περίπου..

Ο υπολογιστής θα τρέχει κανονικά για 2 μέρες τώρα και μετά τις γιορτές που θα έχω αγοράσει ψήκτρα.

Οπότε πάμε πάλι ερωτήσεις:

1)Ακόμα για stock cooler,stock πάστα είναι νορμάλ οι τιμές αυτές;

2)Με την μητρική τι παίζει; Γιατί τέτοιες θερμοκρασίες (ίδιες ακριβώς με cpu, γράφει ότι να ναι; ) ;Speccy

3)Ψήκτρα η coolermaster 212 χωρίς oc θα με καλύψει;

Κατι δεν εκανες σωστα η δινει οτι να ναι το speccy. Hw monitor κατεβασε.

Η 212 υπαρχει; Αν ρωτας για νεα πες μας να προτεινουμε η ρωτα στο υπαρχον νημα.

Δημοσ.

Κατι δεν εκανες σωστα η δινει οτι να ναι το speccy. Hw monitor κατεβασε.

Η 212 υπαρχει; Αν ρωτας για νεα πες μας να προτεινουμε η ρωτα στο υπαρχον νημα.

Ίδια temps στο hw

Ψήκτρα ενδιαφέρομαι γύρω στα 35 ευρώ.

Να δοκιμάσω μήπως δεν ''κόλλησα'' καλά την ψήκτρα και να περάσω νέα πάστα που είχα πάρει πριν 1 μήνα από plaisio 4euro (konig electronics cmp-coolpast10?

edit 1: Η ψήκτρα έχει κουμπώσει καλά, δοκίμασα 3-4 φορές, ίδια results, πάω για αλλαγή πάστας και ενημερώνω!

edit : 2 

Οριακά χειρότερα με την νέα πάστα :)   fml

Δημοσ.

Είσαι 100% σίγουρος ότι τα πόδια της ψύκτρας έχουν περάσει από τις τρύπες της μητρικής; Όταν κουνάς την ψύκτρα πρέπει να την νιώθεις σα να είναι καρφωμένη πάνω στη μητρική. Στο λέω για να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο, γιατί εύκολα την πατάει κόσμος με τις intel stock ψύκτρες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...